o jasne .... wypada taki Messi i roznicy brak ????
Albo taki James i Cavaliers sa tym samym zespolem ????
Dobra Panowie... szkoda ciągnąć tego typu dyskusję bo dla mnie z oczywistościami się nie dyskutuje.
Żużel jest specyficzny i wypadnięcie ze wkładu jakiegoś kozaka typu Dudek, czy Zmarzlik to wiadomo drużyna traci 50% mocy, ale w innych sportach też brak gwiazdy powoduje, że siła rażenia spada drastycznie.
Ostatnim piłkarzem robiącym taką różnicę był Diego Armando Maradonna w 1986 w reprezentacji Argentyny . Nie dziś jak nie ma Messiego drużyna traci ....max 10% - ławka Barcelony to zawodnicy warci 30/40 milionów - więc naprawdę tu się ośmieszasz - albo w Barcelonie są sami kretyni płacący np 110 milionów za skrzydłowego z Dortmundu na ławke (Ousmane Dembele)
Ostatnim koszykarzem robiącym taką róznice był chyba (tu mnie coolman7 może poprawić był chyba Chamberlain) - bo Jordan juz nie - nigdy Chicago nie było tak słaba druzyna , żeby Majki dawał im aż 50% wartości
W żuzlu tez nikt już nie daje 50% bo są z/z-ki - I DLATEGO WŁAŚNIE BOOKI NIE WYSTAWIAJĄ WCZEŚNIEJ KURSÓW (wystawiałem kursy dla WZB) - nawet booki już nie są aż tak debilne- chyba bedzie różnica gdy zawodnik jesteś pewny ,że pojedzie 4 razy więc wystawiamy linie 5 . A potem wypadek kogoś innego i okazuje się , że typ jedzie z/z-kę plus 14 lub 15 bieg ......(ma 6 biegów)
Nikt nie będzie podwójnie wykonywał pracy analitycznej bo chcesz sobie zobaczyć kursy 3 dni przed meczem i nikt nie będzie monitorował 5 innych lig gdzie zawodnicy jadą żeby zmieniać kursy co mecz - taki jest powód nie podawania kursów w zużlu wczesniej . Koniec
W piłce robisz korektę jak ktoś odniesie kontuzję - ale korektę
w żużlu upadek 1 zawodnika odwraca kursy czasem całkowicie a w h2h , handi itd robi kolosalną różnice
to powód nie wystawiania kursów w żuzlu wcześniej