>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Finał Mistrzostw Europy Kobiet!

Status
Zamknięty.
L 237

lookash

Użytkownik
ME Kobiet
Dziś w Szwecji rozpoczynają się finały Mistrzostw Europy piłkarek ręcznych.Polskie zawodniczki zagraja w grupie B razem z Niemkami,Norweżkami i Słowenkami.Mecze &quot;polskiej&quot; grupy odbywać się będą w Goeteborgu

Grupa A Grupa B Grupa C Grupa D
1.Serbia 1.Niemcy 1.Szwecja 1.Hiszpania
2.Węgry 2.Polska 2.Ukraina 2.Holandia
3.Austria 3.Norwegia 3.Rosja 3.Dania
4.Macedonia 4.Słowenia 4.Chorwacja 4.Francja

Dzisiejszy plan meczy:
07 DEC 2006 17:00 B GER - POL Scandinavium, Gothenburg
07 DEC 2006 17:45 C RUS - CRO Hovet, Stockholm
07 DEC 2006 18:00 A SRB - MKD Arena, Skövde
07 DEC 2006 18:00 D ESP - NED Baltiska Hallen, Malmö
07 DEC 2006 19:15 B NOR - SLO Scandinavium, Gothenburg
07 DEC 2006 20:15 C UKR - SWE Hovet, Stockholm
07 DEC 2006 20:15 A HUN - AUT Arena, Skövde
07 DEC 2006 20:15 D DEN - FRA Baltiska Hallen, Malmö

Oficjalna strona: TU

domel 49

domel

Forum VIP
Słowenia - Polska 1 // 1,50 bwin 34:30 (18:10) ⛔

Niestety odpadamy z ME bez wygranej.

typ nie wszedl ale nie ma sie co smusi! Polki graja dalej!! brawo ????

L 237

lookash

Użytkownik
Słowenia-Polska 30-34 (10-18)
Zwycieztwo pilkarek recznych.Szkoda ze polki nie zagraly chociaz tak w jednym z poprzednich meczy a przeciez stac je na wiecej.Zwycieztwo moglo byc efektowniejsze ale i tak trzeba sie cieszyc.Pierwsza polowa zapowiadala pogrom.Polki graly z kontry oraz dobrze w obronie czego zabraklo w meczach z Niemkami i Norwezkami.Szkoda bo teraz mamy marne sznase na zajecie dobrego miejsca bo porazki z niekami i norwezkami beda sie liczyc :;/:

domel 49

domel

Forum VIP
jestem ciekaw jak zagraja w kolejnych spotkaniach ???? mam nadzieje nie pokaza na co ja stac a stac je na duzo ????

L 237

lookash

Użytkownik
Terminarz grup finałowych I i II

GRUPA I
12.12
Macedonia - Polska (15:00)
Węgry - Niemcy (17:00)
Austria - Norwegia (19:15)

13.12
Niemcy - Austria (15:00)
Węgry - Polska (17:00)
Macedonia - Norwegia (19:15)

14.12
Austria - Polska (15:00)
Macedonia - Niemcy (17:00)
Węgry - Norwegia (19:15)

GRUPA II
12.12
Szwecja - Dania (16:00)
Rosja - Francja (18:00)
Chorwacja - Hiszpania (20:15)

13.12
Chorwacja - Francja (16:00)
Rosja - Dania (18:00)
Szwecja - Hiszpania (20:15)

14.12
Chorwacja - Dania (16:00)
Szwecja - Francja (18:00)
Rosja - Hiszpania (20:15)

domel 49

domel

Forum VIP
narazie jest dobrze 10 min do konca i wygrywany 26:27 ???? co do typkow to na dzis nie ma nic ciekawego (niskie kursy) chyba ze pobawimy sie w ilosci bramek itd :] wiec:

Węgry - Niemcy typ: Więcej niż 55,5 // 1.65 bwin 27:34 ✅

Mecz bedzie napewno zaciety i wyrownany,postawil bym na Wegry lecz kurs nie jest ciekawy (1,19) stawiam wiec na bramki a bedzie ich napewno duzo...

Szwecja - Dania typ: 1. połowa handicap Dania -1,5 // 1,50

L 237

lookash

Użytkownik
No polki ladnie zagraly a szczegolnie druga polowe szkoda ze dopiero sie obudzily tak poznio bo juz raczej walka o lepsze miejsca jest poza zasiegiem.jutro mecz z Wegierkami ktore narazie nic nie graja w meczu z niemkami

domel 49

domel

Forum VIP
Węgry - Polska 21:37 (9:16)

Dzis czeka nas bardzo ciezki mecz, nie ma porownania z wczorajszym kiedy to gralismy z Macedonia (33:35). Dzis gramy z brazowymi medalistkami z poprzednich MS i niesety wedlug mnie przegramy to spotkanie. Licze tylko na to ze, nasze kobiety ???? postawia twarde warunki Wegerkom i nie poddadza sie bez walki. Ostatni mecz Wegier wskazuje na to ze nie sa one az tak dobre, przegraly wczoraj z Niemkami 27-34 ale to tylko pogorszylo nasza sytuacje poniewaz napewno beda chcialy sie zrechabilitowac. Mimo wszystko bede trzymal kciuki z nasze i was rowniez do tego zachecam ????

typ: 1 // 1,08 bwin ✅ | Podczas której połowy zdobytych będzie więcej goli? 2 // 1,65 ✅ bwin

---------------------------------------------------

Austria - Niemcy 22:34 (11:19)

typ: 1. połowa handicap Austria +3,5 2 // 1,85 bwin ✅

domel 49

domel

Forum VIP
no i tak jak myslalem, niestety nie udalo sie wygrac ale to bylo do przewidzenia. Jutro musimy wygrac z Austria i bedzie dobrze, bo nikt chyba nie spodziewal sie ze Polki wyjda z grupy!

L 237

lookash

Użytkownik
No dzisiaj Wegierki daly prawdziwa lekcje pilki recznej dla polek.Graly lepiej pod kazdym wzgledem i w kazdym elemencie.Kiedy Polki na tych mistrzostwach wygrywaja to mala roznica, 2-4 bramki a jak przygrywaja to ponad 10.
Jutro mecz z Austria ktory trzeba wygrac aby chociaz zachowac honor i zarobic kilka punkcikow do rankingu :mrgreen:

domel 49

domel

Forum VIP
Dziś rozgrywane sa 3 mecze, a wiec o 5 miejsce oraz 2 mecze półfinałowe

Węgry - Szwecja - 32:25 (17:12) mecz już sie odbył, 5 miejsce w ME zajęły zawodniczki z Węgier

Mecze półfinałowe:

NiemcyRosja --&gt; mecz już sie rozpoczął, narazie Rosjanki wygrywają i taki wynik zostanie zapewnię do końca

FrancjaNorwegia

Ten mecz rozpoczyna sie o 17:00 dlatego napisze cos na jego temat a wiec mecz bardzo wyrównany i ja osobiście nie stawiam tu na wygrana jakiejś drużyny stawiam wiec:

typ: Więcej niż 52,5 // 1,72 bwin

PS. przepraszam ze nie napisałem wcześniej typów ale miąłem od rana awarie z internatem.

domel 49

domel

Forum VIP
wielki final :!: zmierzą się w nim dwa najlepsze zespoły szwedzkiego turnieju:
Mistrzynie Świata – Rosjanki z wciąż aktualnymi Mistrzyniami Europy – Norweżkami.

Rosja - Norwegia

Mecz zapowiada sie naprawde bardzo ineresujaca, bedzie w nim wszystko co najlepsze w pilce recznej. Nie bede sie rozpisywan na temat tego spotkania poniewaz w finale wszystko moze sie zdazyc ???? licze jednak na wygrana mistrzyn swiata - Rosja, w tym turnieju prezentowaly sie wedlug mnie lepiej nic Norweszki.

typ: 1 // 1,80 bwin
Norwegia +1,5 2 // 2,20
Podczas której połowy zdobytych będzie więcej goli? 2 polowa // 1,65 bwin

zachecam wszystkich do typowania i wypowiadania sie na temat tego spotkania ????

L 237

lookash

Użytkownik
Rosja-Norwegia
Finał zapowiada sie bardzo emocjonująco_Obie druzyny jak najbardziej zasluzyly na walke o złoto_Obie ekipy jeszcze w tych mistrzostwach nie poniosly porazki i dzis ktoras z nich poniesie pierwsza i jednyna.Faworytkami meczu sa aktualne Mistrzynie Świata Rosjanki.Final jak to final rzadzi sie wlsnymi prawami i nie zawsze faworyzowany zespol odnosi zwyciezwo.Ja daje obu zespolom rowne sznase.Mysle ze po zacietym pojedynku jednak to Norwezki zdobedą tytuł mistrzyn Europy

Typ:2 ✅

VS

domel 49

domel

Forum VIP
Nie ma co ukrywac zdecydowane zwyciestwo Norwegii. Rosjanki zagraly bardzo nieskutecznie a w decydujacych momentach byly chyba za malo skupione. Gratuluje udanego typu, ja tych mistrzostw nie zaliczam do udanych ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom