>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Finał Ligi Mistrzów 2024/2025 21:00 PSG - Inter Mediolan [31.05.2025]

R 1,9M

rr62dga

Typer
Dyscyplina: Piłka nożnaLiga Mistrzów
Godzinna: 21:00
Spotkanie: PSG - Inter
Typ: Remis
Kurs: 3,30
Bukmacher: Superbet
Analiza:
Finał tegorocznej edycji rozegrany zostanie na Allianz Arenie w Monachium i zapowiada się bardzo ciekawie. Inter wprawdzie nie zdobył tytułu mistrzowskiego ulegając Napoli ale po pasjonujących spotkaniach w półfinale LM wyeliminował Barcelonę a wcześniej Bayern. PSG bezapelacyjnie z wielką przewagą zdobył tytuł Mistrza Francji a finale znalazł się po dwukrotnym pokonaniu Arsenalu. Dla obydwu drużyn najważniejszym meczem sezonu będzie jednak sobotni finał LM. Faworytem bukmacherów jest PSG ale piłkarze Interu potrafią się mobilizować i mimo pewnych osłabień nie stoją na straconej pozycji. Zakładam, że mecz będzie z gatunku zaciętych i wyrównanych i nie rozstrzygnie się w 90 minutach.

inkub1986 723,9K

inkub1986

Użytkownik
Włosi jak to Włosi strzelą bramkę i zbudują autobus przed swoją bramką. Lekkim faworytem bukmacherów jest PSG. U mnie wygląda to odwrotnie. Inter jest drużyną kompletną. Mniej nazwisk, więcej kolektywu. Dodatkowo są nienasyceni po zajęciu dopiero drugiego miejsca w Serie A tuż za Napoli. PSG dla przypomnienia niekwestionowanie pierwsi w Ligue 1. Większe apetyty więc u Mediolańczyków.

chowirex 228,2K

chowirex

Wicemistrz Typer Mundial
Liga Mistrzów - Play Offy - Finał
31.05.2025 21:00
PSG - Inter
Liczba goli
Typ: poniżej 2.5
Kurs: 1.80

Finał Ligi Mistrzów 2024/25 pomiędzy Paris Saint-Germain a Interem Mediolan zapowiada się na spotkanie pełne napięcia, ale niekoniecznie obfitujące w bramki. Presja ciąży na obu zespołach. Dla PSG to historyczna szansa na pierwszy triumf w tych rozgrywkach oraz zwieńczenie sezonu poczwórną koroną, natomiast dla Interu to ostatnia szansa na zdobycie jakiegokolwiek trofeum w tym sezonie. Warto zauważyć, że Inter pod wodzą Simone Inzaghiego prezentuje wyjątkową dyscyplinę taktyczną. Zespół opiera się na doświadczonych zawodnikach, co może przełożyć się na mądre zarządzanie meczem i minimalizowanie ryzyka. Z kolei PSG, mimo ofensywnego potencjału z Ousmane’em Dembélé w formie, jest świadome stawki i historycznego ciężaru tego spotkania. Luis Enrique będzie dążył do zbalansowanej gry, unikając powtórki z przegranego finału z 2020 roku. Mając w pamięci wcześniejsze porażki, PSG prawdopodobnie nie rzuci się do frontalnego ataku, tylko będzie cierpliwie szukać swoich szans. W finałach Ligi Mistrzów bardzo często decydują detale i jedna bramka i wiele wskazuje na to, że tym razem będzie podobnie.

T 420,8K

typerbukmacher

Mistrz Typer IHF 2023 World Men's Championship
PSG - Inter
PSG zwycięzca trofeum @1.60 Betfan
PSG & poniżej 3.5 goli @2.77 Betfan

Finał, więc teoretycznie zdarzyć się tu może wszystko i wynik może pójść w każdą stronę, jednak w moim odczuciu PSG w końcu sięgnie po upragnione trofeum.
Co prawda w fazie ligowej LM, zdecydowanie lepiej radził sobie Inter, który ostatecznie zajął 4 miejsce z niemalże idealnym bilansem bramkowym 11-1.
PSG w fazie ligowej poradziło sobie przeciętnie, bo zajęli miejsce w środku stawki i musieli grać w 1/16, ale to był tylko dla nich spacerek i wygrana w dwumeczu 10-0 z Brest.
Następnie PSG eliminowało Liverpool, Aston Ville oraz Arsenal (gdzie przeciwko Liverpoolowi pokazali, że jako drużyna są w stanie odwrócić niekorzystny wynik spotkania wygrywając na Anfield 1-0, a następnie w serii rzutów karnych).
Co do Interu to najpierw pokonali dosyć pewnie Feyenoord (4-1 w dwumeczu), Bayern Monachium po wyrównanych meczach oraz Barcelonę po szalonym dwumeczu.
Jednak w międzyczasie przyszedł tragiczny tydzień dla Interu, w którym na przestrzeni tygodnia przegrali 2 mecze ligowe (przez które de facto przegrali mistrzostwo) oraz odpadli w półfinale pucharu Włoch. PSG jeśli chodzi o sytuację u siebie w lidze to lepiej chyba być nie mogło. Mistrzostwo zapewnili sobie już ok. 2 miesiące przez końcem sezonu, a do tego tydzień temu dołożyli zwycięstwo w pucharze Francji.
PSG bez "gwiazdeczek" typu Neymar, Messi czy nawet Mbappe może osiągnąć największy sukces w swojej historii i według mnie tak się właśnie stanie.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +482
L 2,7M

lucaxx95

Mistrz Typów Dnia 2023
Typ: gol Interu
Kurs: 1.42

Obie ekipy zasłużyły na ten finał i tak naprawdę trudno wskazać faworyta, bo jedni są rozpędzeni, grają ładnie i efektywnie, a drudzy są po prostu do bólu skuteczni i konkretni. Inter po drodze wyeliminował FC Barcelonę - strzelając jej w dwumeczu aż 7 goli, przy okazji mając sytuacje na 8 czy 9 bramek, trudno mi sobie wyobrazić, by przeciwko Paryżanom nie udało się sfinalizować przynajmniej jednej konkretnej akcji, tym bardziej że to PSG powinno dominować i bardziej się narażać na ew. kontry. Nastawiam się na dość zacięty mecz, który powinna otworzyć bramka i liczę na to, że będzie ona autorstwa Interu. W przypadku gdyby PSG prowadziło np. od 20 minuty, szanse na gola Interu znacząco by wzrosły, bo jednak Mediolańczycy potrafią się spinać na takie mecze.

Ostatnia edycja:
typerskoki 744,2K

typerskoki

Ekstraklasa Expert
Członek Załogi
PSG - Inter 2 @ 3,50 @ Betfan
Na papierze faworytem jest PSG, ale czuję tutaj jednak niespodziankę. Gdzieś na poziomie 1/8 grałem bet długoterminowy że PSG wygra LM. Były gwiazdy Messi, Neymar, Mbappe i nie udawało się. Teraz bez gwiazd i z mocnym trenerem na przekór może się udać i pojawia się szansa by się to stało. Gdyby w tym meczu rywalem była Barca i PSG nie było faworytem grałbym ten typ, gdyż Luis Enrique wie jak grać z Barcą. Ale z wyrachowanym taktycznym futbolem Włoskim może nie pojść. Paniętam półfinał ostatniego Euro gdzie w meczu Włochy - Hiszpania prowadzona przez L.Enrique również typowała że to Włoski styl okaże się górą i nie mylliłem się. Teraz mam czutkę, że będzie tak samo. W PSG jest ciśnienie bo kiedy w końcu jak nie teraz. Dla Interu już bycie w finale jest mega sprawą i oni potrafią grać takie mecze. Jak tylko uda im się strzelić jako pierwszym to potem kontrataki, solidna obrona i będzie z górki. W przeciwnym wypadku szanse są 50/50 ale liczę na ten szybki pierwszy gol Interu i ustawienie spotkania pod Włochów.

anzelmo 503K

anzelmo

Użytkownik
Taki betbulider na koniec miesiąca bo dobrym kursie z szansami

PSG - Inter M. Liczba goli w meczu - Powyżej 0.5 (90 minut) Kartki zawodnika - Hakan Calhanoğlu otrzyma kartkę (90 minut) Statystyki zawodnika - Lautaro Martínez 1+ strzały w światło bramki (90 minut) fortuna 5,25

Obie ekipy maja swoje argumenty i potrafią grać ładnie i skutecznie wiec myślę ze zobaczymy bramki w tym finale możliwe ze obie ekipy po 1 gol strzela przynajmniej. Co do Turka myślę ze jest to bardzo ważny gracz dla Inzagiego , robi kawal czarnej roboty w środku pola potrafi przerwać akcje faule taktycznym zawsze solidny waleczny i nastawiony na zespól. Inter w tym elemencie wygląda bardzo dobrze .Z Barca w obu meczach po kartce w 2 ostatnich meczach w lidze także żółtko złapane w klasykach derbach także nogi nie odstawia i tez kartki wpadają wiec dziś wieczorem okazji nie zabraknie na pewno . Lautaro który będzie szukał okazji do zdobycia bramki taki podobny w tym jest do Dembélé ma ciag na bramkę doby strzał z dystansu u mnie takie 55-45 na PSG ale to są finały- je się wygrywa .

Ostatnia edycja:
ibis 1,8M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
21:00 PSG - Inter
Khvicha Kvaratskhelia powyżej 0.5 celnego strzału @ 1.45
Khvicha Kvaratskhelia powyżej 1.5 celnego strzału @ 3.30
Wynik: 1 strzały celne 4 niecelne, szkoda
Betclic

Czas na finał na który większość z was czekała, lecz ja chciałbym tutaj zobaczyć dzisiaj inna drużynę, mowa oczywiście o Barcelonie, ale futbol bywa okrutny. Czy będzie okrutny i dzisiaj?
Moja propozycja są celne strzały Gruzina. Khvicha bardzo szybko się wkomponował w styl gry jaki preferuje Luis Enrique i zaraz obok Dembele stał się również jednym z liderów zespołu.
W ostatnim meczu PSG odpoczywał, w meczu z Auxerre trafił do siatki dwa razy i oddał pięć celnych strzałów.
Przeciwko Arsenalowi zaliczył jeden celny strzał, w rewanżu nie zaliczył żadnego celnego strzału.
W dwumeczu przeciwko Aston V. zaliczył tylko trafienie do siatki rywala.
Większość statystyk nie ma co przybliżać. Uważam, że dzisiaj Gruzin będzie również ważna postacią co Dembele czy Barcola jeśli chodzi o ofensywę PSG.
Uważam, że kursy są również dość fajne i warto spróbować.
Osobiście kibicuje dzisiaj PSG, ale nie dlatego, że Inter wyeliminował Barcelonę, a dlatego ponieważ uwielbiam gościa jakim jest
Luis Enrique.​

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +482
versa 948,1K

versa

Typer
PSG - Inter
Betbuilder: Inter wygra, Powyżej 1.5 goli, Pavard żółta kartka, Martinez +1 celne strzały, PSG więcej booking points, Inter więcej rzutów rożnych,
Fortuna @151.00

A cóż szkodzi sobie zaproponować grubaśnego betbuildera na finał Ligi Mistrzów pomiędzy drużynami, które niezbyt były wymieniane jako te, które dotrą aż do samego końca tych rozgrywek. Moim faworytem do zdobycia trofeum Inter Mediolan, myślę że są bardziej poukładaną ekipą i dojrzałość sportowa będzie po ich stronie. Myślę, że obrońca Interu -Pavard, który powinien znaleźć się w wyjściowej jedenastce po kontuzji kostki powinien ogarnąć kolejną odhaczoną pozycję jaką jest zdobycie żółtej kartki przez tego zawodnika, ofensywa PSG wygląda bardzo solidnie i myślę, że w obronie Interu często może być ciężko, azarazsm łatwo o kartkę. Myślę również, że rasowy napastnik Interu Lautaro Martinez pokusi się o zdobycz bramkową, a więc idziemy w jego +1 celnych strzałów. Rzuty rożne to czasami w lidze mistrzów szalona loteria, więc czemu by nie postawić na underdoga pod tym względem? Pozostaje booking points, jeśli PSG będzie przegrywać to myślę, że frustracja spowoduje nadmierną ilość fauli, a więc przewagę żółtych kartek po ich stronie.

successful 3,2M

successful

ModTeam
Członek Załogi
PSG - Inter
Typ: BTTS
@1.65 Betfan

Oczami wyobraźni widzę ten finał jako obfitujący w celne trafienia. I liczę, że tak właśnie będzie. Droga PSG do finału okraszona była golami szczególnie w dwumeczu z Aston Villa, kiedy padło ich w sumie dziewięć. Jeszcze bardziej imponująco sytuacja prezentowała się między Interem a Barceloną kiedy padło w sumie 12 goli i trzynasty w dogrywce. Jak widać, zespoły te w walce z mocnymi przeciwnikami potrafią stworzyć ciekawy dla oka kibica spektakl. Delikatnym faworytem bukmacherów są Francuzi, ale osobiście nie opowiadałbym się po żadnej stronie. Wręcz pasuje mi tutaj remis w regulaminowym czasie gry. Mimo wszystko liczę na to, że nie zabraknie sytuacji strzeleckich i że co najmniej raz każda ze stron zamieni ją na trafienie. Od grudnia ubiegłego roku PSG rozegrał tylko jedno spotkanie, w którym nie zdobył gola. Inter miał słabszą serię w kwietniu, co przełożyło się na wicemistrzostwo kraju dosłownie punkt za Napoli, ale trzeba przyznać, że w samej końcówce sezonu mieli silnych przeciwników. Dziś również przeciwnik jest silny, ale nie na tyle, by nie dało mu się strzelić bramki.

Ostatnia edycja:
R 2,2M

rjastrzab

Mistrz Typów Dnia 2024
Dyscyplina: Piłka nożna Liga Mistrzów - finał
Godzina: 21:00
Typ: X2 i poniżej 5,5 gola
Kurs 1,80
Post w dziale:
Analiza:

Jak mamy takie święto piłki nożnej dzisiaj to nie mogło być innego typu niż zakład z dzisiejszego finały LM. Niewielkim faworytem jest ekipa PSG, ale ja proponuję lekko odwrotnie, czyli wygrana drużyny Interu z remisową podpórką. Dokładam do tego wysoki under 5,5 gola w meczu. Taka kombinacja daję wystarczający kurs 1,80. Inter już w meczu z Barceloną sprawił niespodziankę i nieoczekiwanie znalazł się w finale. W tamtym dwumeczu padło zatrzęsienie goli, ale sądzę, że w finale Włosi będą starali się przytrzymać defensywę i nieoczekiwanie strzelić zaskakującego gola Paryżanom. W ramach H2H dawno ze sobą nie grali, zawsze padało kilka bramek, ale bez przekraczania linii 5,5 gola. PSG już w tytułami w tym sezonie – Mistrz Francji, Puchar Francji, a Inter w pucharze odpadli w półfinale z rywalem zza miedzy – Milanem, w lidze, przegrali o punkt z Napoli, więc zrobią wszystko, aby zakończyć sezon zdobyciem LM.

Ostatnia edycja:
arass1 643,4K

arass1

Użytkownik
Spodziewałem się zwycięstwa PSG, ale nie sądziłem, że Inter zostanie aż tak bardzo zdominowany.

Otrzymane punkty reputacji: +570
S 7,9K

slavinio85

Użytkownik
Witam Serdecznie ja już od miesiąca przeczuwałem że Psg wygra i to wysoko. Niewiem po obejrzeniu meczu Inter -Roma 0:1, widać było w piłkarzach taką bezradność. Ale to było przed dwumeczem z Barceloną gdzie zagrali znakomicie, chociaż wydaje mi się że tam Barca przegrała trochę że swoją słabą obroną jaką mieli, plus niewykorzystane sytuacje jakie miał L.Yamal. Rywalizacja w lidze mistrzów plus Serie A widać było z ich strony ubytek powietrza. Paryż duża przewaga w Ligue 1 rotacja zawodnikami, plus ogromna motywacja żeby zdobyć to trofeum Champions. Ponieważ nigdy jak do tej pory go niezdobyli. Pozdrawiam

Załączniki

Do góry Bottom