>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Finał FA Cup: Manchester City - Stoke City 14.05.2011

Status
Zamknięty.
konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP

Czas na wielki finał pucharu FA który zostanie rozegrany w sobotę na Wembley. Na przeciw siebie Dawid i Goliat ? Patrząc na budżety nie wątpliwie tak ;) Dla The Citiznes ten puchar to okazja na pierwsze trofeum od ??? dobrych kilkunastu lat (?) , do tego dochodzi jeszcze walka na drugim froncie czyli o LM. Dla Stoke to najważniejszy mecz końcówki sezonu. W lidze mają luzik więc pełna mobilizacja na finał , do tego dochodzi fakt , że do swojej skromnej jakże klubowej gablotki mogą dorzucić swój zaledwie drugi puchar , ale najbardziej prestiżowy. Walki i emocji nie powinno zabraknąć.
Kursy też jakieś się znajdą ;)

by: Unibet

Zachęcam do dyskusji ;)

bo86bo 22,3K

bo86bo

Użytkownik
Moim zdaniem warto Zagrac na kartki - obie ekipy nie przebierają w środkach i nie ma mowy o odpuszczaniu tak jak to było w meczu City-Tottenham.

Sedzia będzie Atkinson - numer 1 wśród sędziów pod wzgledem kontrowersji a przede wszystkim kartek

Osobiście kibicuje Stoke - lubie ta ekipę a poza tym ich kapitanem jest Ryan Shawcross, wychowanek United. Druzyna jest ambitna i będzie walczyła a poza tym City nie może wygrac bo transparent musi wisieć nadal ;) a zegar cykac dalej!

Mecz na Sportklub!

A 15

adrian_cfc

Użytkownik
Jak dla mnie kurs na City jest warty zagrania. Są naprawdę murowanym faworytem, a dadzą z siebie 200% bo mają w końcu jakąś szansę na puchar, poza tym LM sobie zapewnili więc nie muszą się oszczędzać na ligę. Do tego mogą nie zagrać Huth i Etherington czyli naprawdę podstawowi gracze. Za 1.9 według mnie warto zagrać

kuba86 2K

kuba86

Użytkownik
Dla mnie z racji tego, że to jest finał to żadna z drużyn raczej się tak szybko nie otworzy. Oba zespoły nie będą ryzykowały kontrami drużyny przeciwnej od samego początku, dlatego wg mnie dobrym typem jest remis do 45&#39;. Potem już kontrolować grę powinni Obywatele, jednak ich gra z Kogutami mnie nie powalała, dlatego nie będę tutaj szukał typów na 1X2.

windover 31K

windover

Użytkownik
Man City: Hart, Richards, Kompany, Lescott, Kolarov, De Jong, Yaya Toure, Milner, Johnson, Silva, Dzeko.
Stoke: Sorensen, Wilkinson, Huth, Shawcross, Wilson, Delap, Whelan, Whitehead, Pennant, Walters, Jones.
City bez Carlos Tevez (niepewny) ,Kolo Toure, Jerome Boateng ,Gareth Barry (niepewny)
Stoke bez Ricardo Fuller, Danny Higginbotham i Mamady Sidibe a niepewni są Matthew Etherington oraz Robert Huth

bo86bo 22,3K

bo86bo

Użytkownik
Też nie będę bawił się w typy n1 1X2 ale myślę o kartkach, City gra ostro jak przeciwnik się stawia a dziś sędzią jest Atkinson. Myślicie,że warto?

cl9vius 17

cl9vius

Użytkownik
Ja postawiłem trochę grosza na Stoke. Jak wspomniał Konrad.. w klubowej gablocie najstarszego! klubu Premiership tylko 1 puchar. Podobała mi się ich gra w starciu z Arsenalem oraz Boltonem. Co ciekawe ostatnie 4 spotkania tych drużyn kończyły się 1:1. Więcej nie napiszę z braku czasu, ale mam jakieś przeczucie do Stoke, zobaczymy :p
- To dla mnie coś szczególnego, ponieważ awansowałem z tym zespołem z Championship, utrzymałem go w Premier League przez 2,5 roku. To fantastyczne. Jestem zadowolony z każdej minuty - powiedział Pulis.
- Teraz pozostał nam do zrobienia tylko jeden krok - dodał

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom