Patrze i nie dowierzam Dawid! ???? ????Tomasz Gollob over 13,5 @ 3,20 Tobet
na 1000000%Buki w bet365 dowiedziały się, że jedzie Saletra? bo nie widze oferty na drugi mecz
Nie wiem czy taki żart, możliwy taktyk dla Golloba. Koldi może tracić na Magicu, a Tomek na Kaczmarku lub Cyferze już raczej nie.Kołodziej (+3) - Gollob 1 @ 1.70
no to jest bardzo dobry żart ???? co mam napisać? chyba nie trzeba nic, Kołdi na własnym torze, po kilku treningach, deszczu nie było to toru można spodziewać się podobnego, już Cieślaka w tym głowa, żeby tak było. +3 na Janka to chyba dlatego, że liczą na taktyczną w postaci Golloba, a te 3 spędzone sezony w Tarnowie można odłożyć w las, gdyż jak za tamtych czasów szeroka chodziła aż miło, tak teraz w Tarnowie najszybsza ścieżka jest przy kredzie. Gollob to chmiera w tym sezonie, że z uśmiechem przyjmuję ten kurs i handicap na Janka ????
6pkt to nie jest dużo ale trzeba wziaść pod uwagę rozpiskę biegów i niestety Jenssen ma najtrudniejsze biegi, jedzie w parze z Kasprzakiem i do tego dochodzi mocna para z Tarnowa. Jeżeli pozostali liderzy z Gorzowa nie zawiodą to może on zakończyć starty na 4 biegach, a przy takiej obsadzie może być problem z przekroczeniem tej linii, więc może wejść ten zaklad ale niekoniecznie.Panowie a co myślicie o typie na Jensena, bo bet365 oferuje, że jak zrobi powyżej 5 punktów o kursie 2.50. Wczoraj był drugi, w Tarnowie na IMŚJ był pierwszy jak mnie pamięć nie myli. Myślę, że ostatni mecz w Gorzowie to był wypadek przy pracy.
dzięki, że zauważyłeś.Stawiasz handicap na 1 czyli na Unibax, a z treści wynika że na Zieloną Górę???
Stawiasz handicap na 1 czyli na Unibax, a z treści wynika że na Zieloną Górę???Unibax Toruń - Falubaz Zielona Góra (0-12,5) (live 14-10) 1 1,85 Tobet
Dlaczego? Widać determinację w obozie Zielonej Góry. Jak już tak dobrze Holta jedzie to jest ok.. "Saszka" bardzo dobrze, gdyby nie wywieziony w 2 biegu przez Warda tez zdobył by jakieś punkty. Jonsson mam nadzieje, że się dopasuje, Protasiewicz(moim zdaniem bardzo szybki, jak już radzi sobie z Holderem na dystansie to jest very good ???? ). Wiadomo juniorzy Falubazu nie odegrają dzisiaj znaczącej roli.. Jeśli chodzi o gospodarzy to bardzo mocna para dzisiaj to Sullivan i Ward, coś słabo wygląda Miedziński, ale na pewno nie powiedział jeszcze ostatniego słowa.. Holder dobra forma, wiadomo może być lepiej ale na pewno Chris się dopasuje. Chłopak pokaże jeszcze że nie przez przypadek jest Mistrzem Świata. Wracam do oglądania, dla mnie handicap przeszacowany !
Wyższe miejsce po rundzie zasadniczej.mam pytanie jesli w zg było by 50-40 to jest bieg dodatkowy czy liczy sie tabele z rundy zasadniczej ?
Poniosło to Ciebie.. siedzisz cały czas na komie.. nie szkoda zawodów? Elton ???? ????Torretoo sorry, ale chyba Cie ponioslo z tym typem na Stal, ja juz widze w parkingu, jak nadzieje zawodnikow z Gorzowa gasna, chyba za mocno emocjonalnie podszedles do tego typu...:wink:
to, że wiele przesłanek jest ku temu to nie znaczy, że to już jest fakt. Jak sam powie, ze odchodzi to będzie można mówić o tym już głośno..Tomek ostatni bieg w barwach Stali. Zycze mu 3PKT! A Jaskolkom gratuluje, dla mnie byli lepsi, nie ma co gdybac.