lalo
Forum VIP
Hahahaa Grzesiu ale mnie rozbawiasz !!!!!! Może i znasz się na tym całym MLB ale nie masz zielonego pojęcia o piłce nożnej ! Wiesz co to jest karny strzelony tzw. na 2 tempa ? To jest właśnie to co nazwałeś " stanął i jeszcze się zastanawiał gdzie uderzyć " Matko boska ! Po co to piszesz skoro nie masz o tym zielonego pojęcia !!!! Już mnie to wkurza :kwasny4565: Czy Ty myślisz że taki zawodnik jak CR7 przed podejściem do piłki nie wie gdzie strzelić ? wiedział perfekcyjnie, zapewne trenował to już przed meczem i przed meczem wiedział gdzie będzie strzelać gdy dojdzie do rzutów karnych. A to że strzelił na dwa tempa to jest gra psychologiczna z bramkarzem, bo już podbiega do piłki i się jeszcze zatrzymuje i dokańcza. Strzelił najgorzej dla bramkarza, bo uderzenie po ziemi lub w górną część bramki to jest łatwiejsze dla bramkarza niż na takiej wysokości jak strzelił bo bramkarz przeważnie wybiera albo dół albo góra a to że Czech obronił to chwała mu za to ! I proszę Cię odpuść takie komentarze bo tego się nie da czytać.Wogole to co on miał zamiar robić ?? zamiast strzelic to stanal i jeszce sie zastanawiał gdzie uderzyc. Sam siebie wygubil - karne to sie wali z calej sily albo technicznie strzela.
A o C.Ronaldo już kilka krotnie pisałem i nie ROZUMIEM WAS !
pozdROWienia ????