>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Film Sierociniec

lalo 36

lalo

Forum VIP
OD tego właśnie jest Hyde Park żeby zakładać takie tematy, a w SB jest za dużo spraw poruszanych i z pewnością autor nie doczekałby się odpowiedzi :]
A co do filmu to też właśnie chce się przejść ;)

dawidm 9

dawidm

Użytkownik
dobry, polecam ;) klimatyczny i nieco inny od reszty horrorów(jak oglądałeś Labirynt Fauna to podobnie dziwny klimat)... Warto zobaczyć, szczególnie w kinie ;)

patrolinho 143

patrolinho

Forum VIP
Jak na horror to dla mnie strasznie słabo... Klimat niby jest, ale bać się czegoś nie ma za bardzo... Jednak jeśli chodzi o fabułę to na ✅ Ogółem to całkiem przyjemny filmik... Kilka zwrotów akcji no i raczej film dla ludzi myślących ;) W skali od 1-10 jak dla mnie zasłużona 7 jednak wiadomo, że co osoba to inna opinia ;)

jemjogurt 52

jemjogurt

Użytkownik
dobry, polecam ;) klimatyczny i nieco inny od reszty horrorów(jak oglądałeś Labirynt Fauna to podobnie dziwny klimat)... Warto zobaczyć, szczególnie w kinie ;)
a labirynt fauna to byl horror? kurcze ja sie tak wynudzilem na nim masakra, jak dla mnie nic strasznego w nim nie bylo :p

patrolinho 143

patrolinho

Forum VIP
a labirynt fauna to byl horror? kurcze ja sie tak wynudzilem na nim masakra, jak dla mnie nic strasznego w nim nie bylo :p
gatunek: Dramat , Fantasy
Jak dla mnie film geniusz... Mmmmm... W ogóle filmy hiszpańskie to swego rodzaju poezja kina ???? Znam wiele osób którym Labirynt się nie podobał, ale ten film trzeba poczuć... Klimat wgniata w fotel ???? Ale jak ktoś nie lubi klimatów baśniowych i fantasy to nawet niech nie próbuje oglądać i odpuści sobie tą mordęgę ???? Ja tylko powiem, że 10/10 to i tak mało ????

jemjogurt 52

jemjogurt

Użytkownik
gatunek: Dramat , Fantasy
Jak dla mnie film geniusz... Mmmmm... W ogóle filmy hiszpańskie to swego rodzaju poezja kina ???? Znam wiele osób którym Labirynt się nie podobał, ale ten film trzeba poczuć... Klimat wgniata w fotel ???? Ale jak ktoś nie lubi klimatów baśniowych i fantasy to nawet niech nie próbuje oglądać i odpuści sobie tą mordęgę ???? Ja tylko powiem, że 10/10 to i tak mało ????
Ja wygralem bilety wtedy i poszedlem nie wiedzac co to ???? Widac go nie &quot;poczulem&quot; :p

dawidm 9

dawidm

Użytkownik
jw. hiszpańskie kino trochę różni się, jeśli chodzi o klimaty od USA chociażby... Zarówno &quot;Labirynt Fauna&quot; i &quot;Sierociniec&quot; to filmy, które nie każdemu przypadną do gustu, najlepiej sprawdzić samemu i wyrobić sobie opinie ;) dla mnie, oba b. dobre ;)

Do góry Bottom