ja chetnie bym zobaczyl jak sie gra w ta fifke :] jest tam podobno liga polska wiec mysle ze bedzie ciekawieGracjan jak ja zdabede to dam znac moze sobie szpilniemy :]
ja mam wersje angielska, i nawet nie chce polskiej jak dla mnie Szpakowski ma bardzo mala wiedze pilkarska :| Popelnia takie bldey jak komnetuje ze naprawde nie chce sie go sluchac oczywiscie mowie o meczach w TV a nie w fifie.
Liga polska jest i zdziwilem sie nawet ze jest calkiem dopracowana na przyklad sklad pogoni jest identyczny, taki jaki pownienie byc.
Podoba mi sie pewien szczegol ???? Jak strzali sie bramke Van Nisterloyem to caly stadion krzyczy: Ruuuuuuddd ???? naprawde dobre.
Jak ktos bedzie chcial zagrac to jestem chetny.
Gracjan a na ilu masz to płytkach??A mogbys to nagrac na inne płytki i wysłac do mnie...a ja np. za pobraniem oddam Ci kase...albo jak wolisz przelewem??Co ty na to??
Mam to na 1 DVD ale na razie mam problem z jej nagraniem, poniewaz narazie w necie nie ma do niej cracka ja odpalam ja z obrazu z dodatkiem specjalnego programu antiblaxxx
Jeżeli będziesz miał to samo co ja (czyli obraz płyty) to zamontuj go daemonem i odpal. Mi działa bez problemu...
Aha, zauważyłem teraz że to są 3 pliki o rozszerzeniu iso, czyli nagraj to na 3 Cd, albo zamontuj każdy obraz w oddzielnym virtualnym dysku...
Jeszcze możesz Alkoholem, ale nie gwarantuje, że będzie działało, a daemonem to raczej pewne...
Ja sie wkurzam bo jak zainstaluje gre wskakuje mi komunikat ze ea sort wykryl urzadzenie modulujace virtualny dysk gdy che zamontowac mini obraz to wyskakuje mi jakos blad czy to alkoholem czy deamoen:/
SOLO mini image powinno na 99% pomóc. W większości wypadku pomagało. http://www.gamecopyworld.com - tu znadziesz taki mini-image
Musisz ściągnąć No-CD/Fixed Image #2 i zamontować w daemone