sorry ale to chyba nie ze mna pisales ?Kolega matex jest jakiś dziwny...
Pisze do mnie czy zagram mecz... mówie tak... pytam się czy umie się łączyć. Każe mi dać IP... grzecznie mówie, że nie mam... zdziwiony... i pyta się:
6850784 17:04:23
jaką nazwe masz w fifie ??
Ktoś wie o co mu chodzi? Bo za grosz nie rozumiem jego logiki. No i ja sobie ide na chwile do wc... i on mi pisze ze mam byc po 21:00 pytam sie o co mu chodzi to on mi wmawia, że czytaC nie umiem... Ni stąd ni zowąd pisze mi że nie ma mojego ip... jakbym nie wiedział... to mu pisze:
D R A G O 17:07:42
No i nie dostaniesz
A ten wyskakuję:
6850784 17:08:00
gram mecze z/w
Jak to kuź...a kraj może być dobry jak ludzie są tępi? No jak można się nie wkurzyć?
Sawas prosze o wrzucenie jeszcze skreena z rozmów ze Śledzikiem z dnia 15.01 bo widze że rozmawialiście jeszcze we wtorek..W/o dla mnie ze śledzikiem. Pisałem do niego codziennie od momentu ukazania się terminarza na forum. Raz odpowiedział, umówiliśmy się na 21.00 danego dnia. Oczywiście czekałem jak idiota - śledzik olał, więc teraz ja olewam te kilka dni do dnia terminu.
W weekend grać nie mogę, jutro wracam ok. 20.00, więc odpada. Piątek również zawalony do późna.
Po pierwsze: nie śmieć w temacie z wynikami. Od tego jest Cafe.O ile dobrze wiem, to termin jest do 20.. Więc nie może być w/o, bo Ty piszesz, że nie mozesz poźniej rozegrac.. A moze on nie może teraz rozegrac ?? Ja sie odezwe do Śledzika, bo to mój kumpel i mu powiem co i jak, bo nie wiem czy ma teraz dostep do neta.. Jak nie ma to najwyzej jutro zagra u mnie..
Pzdr
Moja sytuacja w grupie nie powinna Cię zbytnio obchodzić... Martw się o siebie!po 1. wisi mi to co Ty do mnie gadasz :|..
po 2. Nie jestes pewien czy wyjdziesz z grupy to probujesz wpisac sobie walkowera, co by dalo Ci bez zadnej walki 3 pkt i to jest fair tak ? A wg mnie jak zagrasz ze Sledzikiem on Cie pocisnie i nie wyjdziesz z grupy, a pozniej bedziesz płakal :].. Cya ???? ..
Pa- mowia tylko pedaly :|