>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

FC Sevilla (2-3) Fenerbahce mecz rewanżowy

Status
Zamknięty.
M 0

manufan

Użytkownik
No i meczyk który przyprawia mnie o dreszcze. Dawno w LM nie widziałem tak ambitnej drużyny jak tureckie Fenerbahce. W meczu pierwszym (pozdro dla Czoko_Ziom ????) zaufałem Turkom, zrobię to i tym razem. To jest wielka szansa dla tej niedocenianej druzyny. Mam wrażenie że Sevilla w pierwszym meczu nieco zlekceważyła Fenerbahce i weźmie na ten mecz poprawkę. Zagra mądrze z tyłu i spróbuje wyczekać przeciwnika. Uśpi grę i w pewnym momencie zacznie swój szturm. Bo jakby nie patrzeć 1:0 w zupełności wystarcza podopiecznym Jimeneza. Również dwa typki na ten mecz.

Wersja dla ryzykantów: Sevilla - Fenerbahce @ awans: 2
Wersja podstawowa: Sevilla - Fenerbahce (+1.5) @ 2
Jeśli chodzi o grę z tyłu to w dzisiejszym meczu nie zagra Roberto Carlos więc Fenerbahce nie będzie solidne w obronie. Sevilla u siebie nie będzie na nic czekac, pokonała juz w tym sezonie Real, Arsenal rzucając się od pierwszej minuty do ataku; poza tym jest to zespół doświadczony a Fenerbahce dopiero poznaje smak fazy pucharowej CL. Coś mi się wydaje, że piłkarze ze Stambułu będą bardziej spięci od piłkarzy z Andaluzji, co nie wróży im nic dobrego.

Na koniec statystyka
Sevilla w fazie grupowej pokonała Slavie 4-2, Steaua 2-1 i Arsenal 3-1
Fenerbahce na wyjeździe 2-2 z CSKA, 0-0 w PSV i 0-3 z Interem

Jeśli chodzi o 3 ostatnie mecze to Fenerbahce 2 przegralo (prestiżowy pojedynek z Galatasaray) i 1 zremisowało; Sevilla ostatnio przegrała z Deportivo na wyjeździe 1-2 ale wcześniej wygrała w Espanyolu 4-2 i rozgromiła u siebie Saragossę 5-0.

A więc wynik może byc tylko jeden.
Sevilla-Fenerbahce 3-1

sieku 31

sieku

Użytkownik
poza tym jest to zespół doświadczony a Fenerbahce dopiero poznaje smak fazy pucharowej CL. Coś mi się wydaje, że piłkarze ze Stambułu będą bardziej spięci od piłkarzy z Andaluzji, co nie wróży im nic dobrego.
no nie powiedziałbym że sevilla jest tak bardzo doświadczona w LM... Turcy jak na razie to wcale nie sa spięci i grają bez kompleksów z każdym przeciwnikiem.
A więc wynik może byc tylko jeden.
Sevilla-Fenerbahce 3-1
podziwiam;)
A od Roberto w Fenerbshce ważniejszy jest Alex.

M 0

manufan

Użytkownik
A od Roberto w Fenerbshce ważniejszy jest Alex.
Nie wiedziałem ze Alex jest obrońcą :-D ale skoro tak to masz racje mistrzu :-D.
Jeżeli uważasz, że piłkarze Fenerbahce nie będą zestresowani to jak do tego meczu podejdą zawodnicy Sevill którzy wygrali ostatnio 2 Puchary UEFA a z takimi zespołami jak Fenerbahce grają na co dzień w lidze??

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik

FC SEVILLA- FENERBAHCE STAMBUL
typ: 1

Kurs: 1,40 bwin
Stadion Sanchez Pizjuan w Sevilli jest bardzo trudnym terenem do zdobycia. Potwerdzaja to mecze ligowe gdzie punkty traca najwieksi z Barca i Realem na czele. To samo sie tyczy ekipy Fenerbahce w meczach wyjazdowych w LM. U siebie wygrywaja z najlepszymi tj. Inter,PSV czy wlasnie Sevilla. W dzisiejszym meczu w zespole Jimeneza nie zagraja Escude, Dragutinovic i Chevanton. Ekipa ze Stambulu bedzie oslabiona brakiem Roberto Carlosa. Jednak po meczu ligowym w ktorym nie zagrali do skladu wracaja : Volkan Demirel, Diego Lugano i Senturk, a takze Mehmet Aurelio i Deivid. Stawiam tutaj na gospodarzy bo za nimi przemawia wieksze doswiadczenie w europejskich pucharach( wkoncu dwa razy z rzedu zdobywali UEFA Cup) wlasna publicznosc i wydaje sie ze lepsze umiejetnosci.
Prawdopodobne sklady :

FC Sevilla: Palop - Alves, Mosquera, Fazio, Crespo - Navas, Poulsen, Keita, Capel - Kanouté, Fabiano

Fenerbahce
: Demirel - Gönül, Lugano, Edu, Vederson - Alex, Şahin, Aurélio, Boral - Deivid, Şentürk

sieku 31

sieku

Użytkownik
Nie wiedziałem ze Alex jest obrońcą :-D ale skoro tak to masz racje mistrzu :-D.
hmmm i wywnioskowałeś to z wypowiedzi:
&quot;A od Roberto w Fenerbahce ważniejszy jest Alex.&quot;
Jeżeli uważasz, że piłkarze Fenerbahce nie będą zestresowani to jak do tego meczu podejdą zawodnicy Sevill którzy wygrali ostatnio 2 Puchary UEFA a z takimi zespołami jak Fenerbahce grają na co dzień w lidze??
No nie wydaje mi się aby grali z takimi zespołami jak Fenerbahce na co dzień...
Dostrzegam pewną różnicę pomiędzi pucharem UEFA a LM ale w zasadzie nie ważne. Dyskusja zaczyna być bezprzedmiotowa i coraz mniej wnosi. Chyba już powiedzieliśmy co mieliśmy do powiedzenia, teraz pora na mecze i się okarze kto miał racje.

M 0

manufan

Użytkownik
Ok. SPOKO.
Ja będę kibicował Sevilli ponieważ uwielbiam oglądac ich grę i nie wyobrażam sobie 1/4 bez tego zespołu.

von 0

von

Użytkownik
A mi się wydaje że to Sevilla powinna być spięta a nie Fenerbahce. I w tej kwestii w ogóle Cię nie pojmuje. Sevilla jako faworyt dwumeczu, przegrała pierwszy mecz i teraz musi odrabiać straty. Tu akurat piszesz kompletne bzdury, i nawet gdy Sevilla wygra to 4:0 i tak nie powiem że to przez to o czym pisałeś. A po za tym w obronie gra czterech zawodników i brak jednego z nich na pewno nie spowoduje rozsypki całej linii obronnej :]

M 0

manufan

Użytkownik
A mi się wydaje że to Sevilla powinna być spięta a nie Fenerbahce. I w tej kwestii w ogóle Cię nie pojmuje. Sevilla jako faworyt dwumeczu, przegrała pierwszy mecz i teraz musi odrabiać straty. Tu akurat piszesz kompletne bzdury, i nawet gdy Sevilla wygra to 4:0 i tak nie powiem że to przez to o czym pisałeś. A po za tym w obronie gra czterech zawodników i brak jednego z nich na pewno nie spowoduje rozsypki całej linii obronnej :]
Sevilla juz nie takie straty odrabiała żeby obawiac się Fenerbahce. Porażka 2-3 nie jest złym wynikiem, praktycznie każde zwycięstwo daje im awans. Zresztą zobaczysz końcowy wynik to przyznasz mi rację.

jemjogurt 52

jemjogurt

Użytkownik
Sevilla juz nie takie straty odrabiała żeby obawiac się Fenerbahce. Porażka 2-3 nie jest złym wynikiem, praktycznie każde zwycięstwo daje im awans. Zresztą zobaczysz końcowy wynik to przyznasz mi rację.
sevila wygrala 3-2 i co ? awansu nie ma bo dogrywka jest :]
wiec sie zastanow zanim powiesz ze kazde zwyciestwo daje awans ;]

von 0

von

Użytkownik
Wersja dla ryzykantów: Sevilla - Fenerbahce @ awans: 2 ✅
Wersja podstawowa: Sevilla - Fenerbahce (+1.5) @ 2 ✅
Tak jak kiedyś Czoko_Ziom zrobił debila z siebie (temat do wglądu, mecz pierwszy Fener - Sevilla) to teraz ty identycznie zrobiłeś z siebie ManUfan.

Gratulacje dla Fenerbahce, za wole walki. Piękny mecz i oba mecze na plus po ładnych kursach ????

godlike-cieslak 3

godlike-cieslak

Użytkownik
Wydaje mi sie ze Sevilla po strzeleniu dwoch początkowych bramek zwolniła lekko tempo..co spowodowało pierwszą bramke dla Fenerbrahce..
Nastepnie Hiszpanie znowu zaatakowali na 3:1 Kanoute...
Sevilla mogła to spotkanie wygrac lecz takie granie w kratke nie skutkuje pozytywnym wynikiem...powinni lepiej skoncentrowac sie na obronie, nie mowie o bunkrowaniu w polu karnym jak to robił Milan w meczu na Emirates...lecz o solidnej defensywnie z ktorej spokojnie bedą wyprowadzane kontrataki
Od początku meczu uwazalem ze Turcy awansują, czarny koń zawsze w 1/4 sie przyda;]
Pamietajmy ze Villareal rowniez niespodziewanie, ale 2 lata temu doszedl do pół-finału

gorillaz 0

gorillaz

Użytkownik
Tak jak kiedyś Czoko_Ziom zrobił debila z siebie (temat do wglądu, mecz pierwszy Fener - Sevilla) to teraz ty identycznie zrobiłeś z siebie ManUfan.

Gratulacje dla Fenerbahce, za wole walki. Piękny mecz i oba mecze na plus po ładnych kursach ????
Hyh właśnie przypomniała mi się moja wymiana zdań z wszechwiedzącym Czoko_Ziom;)

Co do meczu to niewierzyłem ze po takim ciosie Fenerbache zdoła się podnieść. Bramkarz turków-Volkan Demirel napewno niebędzie dobrze wspominał tych 10 minut. Trzeba jednak przyznać że Fenerbache zagrali z wielkim zaangażowaniem i wolą zwycięstwa.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom