>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

FC Liverpool - Chelsea FC (ćwierćfinał)

Status
Zamknięty.
wielki_szlem 4

wielki_szlem

Użytkownik
A ja tu dziś czuje małą niespodziankę. Akurat obie drużyny są dla mnie neutralne, więc patrzę na ich mecz obiektywnie. Liverpool jest w gazie, w lepszej formie - OK. Ale ja tu widzę szansę dla Chelsea na remis, a nawet małe zwycięstwo. Tą szansą jest osoba Hiddinka. Gdyby Chelsea prowadził nadal Scolari to nie dał bym jej szans, jednak prowadzi ją aktualnie Holender i powiem wam że jak dla mnie, facet może coś wymyślic. To jest jeden z najlepszych trenerów na świecie, pokuszę się nawet o stwierdzenie że lepszy od Beniteza (dla fanów Liverpoolu niech będzie że tak samo dobry) ;) Dlatego też dziś jest duża szansa, że Chelsea uda się coś ugrac na stadionie Liverpoolu. Boję się tylko, że jeżeli Chelsea zdobędzie pierwsza bramkę, zacznie się obrona Częstochowy - a to źle wróżyc będzie dla widowiska.

piotrek21 0

piotrek21

Użytkownik
Hiddink to poważny atut &quot;niebieskich&quot;, ale trzeba pamiętać że objął drużynę w trakcie sezonu i nie mógł dokonać już żadnych zmian personalnych, więc to troche tak jakby grał cudzymi zawodnikami. Chelsea gra teraz ciut bardziej ofensywnie co paradoksalnie jest szansą dla Liverpoolu. Wydaje mi się, że gospodarze zwyciężą, ale różnica bramek będzie z pewnością mniejsza niż w dwumeczu z Realem:-D

ryba_gangsta12 665

ryba_gangsta12

Użytkownik
W tym meczu może zdarzyć się wszystko. Mecz ten może mieć przebieg typowo umderowy, czyli gra głównie w środku pola, mnóstwo walki i fauli i mało akcji podbramkowych. Z drugiej zaś strony Liverpool za wszelką cenę będzie chciał wygrać ten mecz i to najlepiej z czystym kontem i przewagą 2 bramek. Ale czy się uda? Ciężko powiedzieć. Przy atak Liverpool będzie musiał uważać na szybko wyprowadzoną kontrę przez Chelsea, taki zawodnik jak Lampard jednym zagraniem może otworzyć drogę do bramki. The Reds są w gazie i nie ma co mówić na Anfield są faworytami. The Blues zagrają aby wywieź jak najkorzystniejszy wynik, myślę że 1:1 byłoby bardzo dobrym rozwiązaniem. Sam kibicuje drużynie z Londynu i niespodziewam się super wynikum, w kwestii obstawiania jestem obiektywny, więc dla mnie najlepszym typem na ten mecz jest Chelsea -1,5 bramki po kursie w granicach 1,50. Sam go grałem. Drużyna z zachodniego Londynu przez kilka ostatnich lat na Anfield tylko raz lub dwa razy zdobyła 2 bramki, tak to zawsze 1 lub żadnej. Liverpool nie może pozwolić sobie na stratę 2 bramek. Ja w tym meczu liczę na wynik 1:1,a marzy się 0:1.

Typ: Chelsea -1,5 bramki (1,45) betgun

D 5

devil13england

Użytkownik
Hiddink Hiddink strata tata!!! Zgodze sie Chelsea gra lepiej ale wedlug mnie nie wystarczajaco dobrze by cos ugrac z Liverpoolem.Przypomne Hiddink objął Chelsea 11 lutego i prosze zobaczcie kogo on niby tak wielkiego do tej pory ograł?????Juventus?????
Moze i wielki Juventus ale nie dla mnie zawsze twierdze ze wloskie kluby nie maja co szukac w potyczkach z angielskimi.Zreszta Juventus gra w kratke.No ale przedstawie kogo ogrywała Chelsea pod wodza Hiddinka i w jakich rozmiarach:
Watford - Chelsea 1-3
Aston Villa - Chelsea 0-1
Chelsea - Juventus 1-0
Chelsea - Wigan 1-0
Portsmouth - Chelsea 0-1
Coventry - Chelsea 0-2
Juventus - chelsea 2-2
Chelsea - Manchester City 1-0
Tottenham - Chelsea 1-0
Newcastle - Chelsea 0-2
Jak widać same mocarstwa ???? a wyniki po 1-0 robia piorunujace wrażenie ????
Druga sprawa moze czas wreszczie przegrac??Bo kazda passa sie kiedys konczy ????

leokung 0

leokung

Użytkownik
Hiddink Hiddink strata tata!!! Zgodze sie Chelsea gra lepiej ale wedlug mnie nie wystarczajaco dobrze by cos ugrac z Liverpoolem.Przypomne Hiddink objął Chelsea 11 lutego i prosze zobaczcie kogo on niby tak wielkiego do tej pory ograł?????Juventus?????
Moze i wielki Juventus ale nie dla mnie zawsze twierdze ze wloskie kluby nie maja co szukac w potyczkach z angielskimi.Zreszta Juventus gra w kratke.No ale przedstawie kogo ogrywała Chelsea pod wodza Hiddinka i w jakich rozmiarach:
Watford - Chelsea 1-3
Chelsea - Juventus 1-0
Chelsea - Wigan 1-0
Portsmouth - Chelsea 0-1
Coventry - Chelsea 0-2
Juventus - chelsea 2-2
Tottenham - Chelsea 1-0
Newcastle - Chelsea 0-2

Druga sprawa moze czas wreszczie przegrac??Bo kazda passa sie kiedys konczy ????

synku....właśnie Liverpool ma passe, która niebawem się zakończy.

Ten żenujący zespół wygra dzisiaj 1-0 ???? (prowokacja musi być) :jezora:

NIe lubie obydwóch drużyn, ale myślę, że wymęćzone 1-0 będzie.

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Jak narazie mamy 1-1 i szykuję sie, że rewelacyjny Liverpool nie będzie mial aż tak łatwo jak to niektórzy przepowiadali.
Chelsea gra dobrze i być może w drugiej połowie przechyli szalę zwycięstwa na swoją stronę.
Inna sprawa, że ani The Blues ani The Reds nie mają większych szans z taką Barceloną jak tą, którą oglądam z Bayernem. To co robią Messi, Eto&#39;o i Henry to futbol kosmiczny i na niego nie wystarczy fantastyczny Gerrard czy też geniusz Hiddinka.
Takie moje, skromne zdanie.

D 5

devil13england

Użytkownik
NIe lubie obydwóch drużyn, ale myślę, że wymęćzone 1-0 będzie.[/quote]

A ja lubie obydwie ekipy jak i reszte z ligi angielskiej ale taka oto mysł mi sie nasuneła jak wiemy myliłem sie ale cóż taka jest piłka równie dobrze w Londynie 3-1 moze wygrac Liverpool i wtedy przerwac passe Chelsea:jezora:
Ja osobiscie (co widac w moim dziale kuponybet365) stawiałem w tym meczu calkiem cos innego co przynioslo dobry zysk:spokodfhgfh:

wielki_szlem 4

wielki_szlem

Użytkownik
Watford - Chelsea 1-3
Chelsea - Juventus 1-0
Chelsea - Wigan 1-0
Portsmouth - Chelsea 0-1
Coventry - Chelsea 0-2
Juventus - chelsea 2-2
Tottenham - Chelsea 1-0
Newcastle - Chelsea 0-2

Taaak uwielbiam takie wspaniałe, pełne faktów i przemyślane analizy. Bazuj dalej na tym że każda passa się kiedyś kończy. Proponuje też robic więcej &quot;srata tata&quot; bo to bardzo dobry argument. Masz piękny awatar, ale twoje argumenty są naprawdę do.......

D 5

devil13england

Użytkownik
[/b]
Taaak uwielbiam takie wspaniałe, pełne faktów i przemyślane analizy. Bazuj dalej na tym że każda passa się kiedyś kończy. Proponuje też robic więcej &quot;srata tata&quot; bo to bardzo dobry argument. Masz piękny awatar, ale twoje argumenty są naprawdę do.......
To były przemyslenia sugestie a pokaz mi gdzie podałem ze Liverpool zwyciezy ??Bo nawet złotówki nie postawiłem na ich zwyciestwo jak i na zwyciestwo Chelsea.Postawiłem coś innego w tym meczu.A ty ze swoich &quot;faktów&quot; ile wsadziłes na to ze wygra Chelsea????????:kwasny4565:

miko_mu 1

miko_mu

Forum VIP
Hiddink Hiddink strata tata!!!
Taa ????

Rewelacyjny Liverpool chyba pomyślał, że wszystko ma w kieszeni i dostął bęcki na włąsnym boisku. Super taktyk Benitez jednak dziś coś nie spisał, podobnie jak kapitan Gerrard, któy rozegral słaby mecz. Chyba nie ma wątpliwości, że The Reds żegnają się z Ligą Mistrzów i bardzo dobrze :] W rewanżu na pewno rzucą się do ataku, lecz wątpię by byli w stanie wygrać na Stamford, a co dopiero różnicą trzech goli.

wielki_szlem 4

wielki_szlem

Użytkownik
Watford - Chelsea 1-3
Chelsea - Juventus 1-0
Chelsea - Wigan 1-0
Portsmouth - Chelsea 0-1
Coventry - Chelsea 0-2
Juventus - chelsea 2-2
Tottenham - Chelsea 1-0
Newcastle - Chelsea 0-2

No teraz to się nie wykręcaj, bo to czytają też inteligentni ludzie, jeżeli twierdzisz że z twojego posta nie wynikało że Liverpool wygra, to masz nas chyba za idiotów:-D

typer36 456

typer36

Użytkownik
Chyba nie ma co rozsądzać kto awansuje bo to jest już niemal pewne. Hiddink (jeden z najlepszych jeśli nie najlepszy trener) ma kompleks połfinałów. Zazwyczaj ten etap jest dla jego zespołów nie do przejścia. A w półfinale czeka już Barcelona (wymowne 4:0 dziś z Bayernem). Bedzie to piękna para półfinałowa i szkoda że te zespoły nie zagrają w finale. No ja skłaniam się ku Barcelonie ale Chelsea robi naprawdę wielkie wrażenie i jest jakaś nadzieja na zwalczenie tej złej zależności

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Taa ????
Rewelacyjny Liverpool chyba pomyślał, że wszystko ma w kieszeni i dostął bęcki na włąsnym boisku. Super taktyk Benitez jednak dziś coś nie spisał, podobnie jak kapitan Gerrard, któy rozegral słaby mecz. Chyba nie ma wątpliwości, że The Reds żegnają się z Ligą Mistrzów i bardzo dobrze :] W rewanżu na pewno rzucą się do ataku, lecz wątpię by byli w stanie wygrać na Stamford, a co dopiero różnicą trzech goli.
Trochę pokory synku. Jak Liverpool brylował z Anglii to Ty robiłeś w pampersy i na chleb mówiłeś &quot;bep&quot; na samolot &quot;hamama&quot;. Usunąłem część Twojego podpisu bo jako moderator dajesz zły przykład za co mi niezmiernie wstyd. Poczytaj regulamin forum jeśli masz wątpliwości.
Nie pisz na PW/GG.
Nawet nie próbuj usuwać/edytować tego posta.
Teraz merytorycznie.
Wcześniej kilka osób wypowiadało się, że nadzieja dla Chelsea to trener. Faktycznie jest to jeden z najlepszych trenerów na świecie. Można powiedzieć, że czego się nie dotknie to jest efekt.
Wprowadzenie zawodnika który jest mniej znany sztabowi LFC na pewno utrudniło taktykę. Poza tym Liverpool zagrał słabo. Kolejny raz potwierdziło się, że wygrane z kimś w lidze a w LM to inna bajka.
Ale w końcu przegrał z bądź co bądź finalistą LM. A nie z klubem typu Porto (pomijam Porto za czasów Mourinho). Remis MU jest mniej więcej porównywalną porażką jak przegrana 1-3 z CFC.
Trudno mówić o szansach na awans Liverpoolu mając 3 bramki straty. Ale po 1 połowie meczu w Stambule z Milanem też nikt by nie powiedział, że LFC sięgnie po Puchar. Jeśli tylko Liverpool przez ten krótki czas będzie w stanie odbudować się psychicznie to wszystko się może wydarzyć. Chociaż sytuacja jest baaardzo trudna.
Pewny awans jest tylko jeden. Barcelona. Jeden z dwóch najlepszych piłkarzy świata (ten drugi to na pewno nie CR7-moje zdanie i nie tylko) pokazał, że obecnie gra On i jego zespół na takim poziomie jak nikt w Europie. I małe szanse są na zatrzymanie rozpędzonej Barcy. Co nie oznacza, że niemożliwe.
Tyle w temacie.

jacek89 5

jacek89

Użytkownik
MikoMU - Ty tu jesteś moderatorem i piszesz posty na takim poziomie? Szczerze &quot;gratuluję&quot;.
Poczekajmy do środy, bo Twój Manchester Utd. też nie jest już pewniakiem w rywalizacji ze &quot;słabiutkim&quot; Porto i wszystko może się zdarzyć, a zwykle jest tak, że ten się śmieje, kto się śmieje ostatni. ???? EOT

Wracając do tematu- chyba nawet bukmacherzy nie spodziewali się takiego wyniku. Chelsea wygrała wczoraj zasłużenie, grając otwarty futbol i atakując.
W LFC coś wczoraj nie zadziałało jak należy- po 6. minucie wydawało się że kwestią czasu są kolejne gole dla gospodarzy, ale stało się inaczej. Chelsea mimo straty gola grała swoje i rezultat znamy wszyscy.
Mnie jako kibica Liverpool&#39;u najbardziej szkoda tych wszystkich niewykorzystanych/ przestrzelonych sytuacji The Reds w 1 połowie i pod koniec drugiej odsłony meczu. Gdyby udało się wykorzystać jeszcze jedną, to szanse na awans obu zespołów byłyby praktycznie równe.
Aktualnie uważam, że LFC ma jeszcze szanse na awans, ale są one już dość małe, gdyż strzelić 3 gole na Stamford może być naprawdę ciężko. Swoją drogą, już nie takie rzeczy w footballu się zdarzały. Wystaczy szybko strzelić pierwszą bramkę...
Podsumowując, aktualnie CFC ma około 80% szans na awans do półfinału LM.
Do kibiców Chelsea: Wasz Team zagrał niezły mecz i wygrał zasłużenie- gratulacje, ale pamiętajcie- to jeszcze nie koniec! ???? LIVERPOOL will be back &lt;ynwa&gt; :spokodfhgfh:

crossmen 8,1K

crossmen

Użytkownik
Jestem sympatykiem Liverpoolu od zawsze ,mimo nienajpiekniejszego stylu granego obecnie zawsze im kibicuję,ale cóż taka teraz piłka , natomiast chylę czoła przed Chelsea i jej Super Trenerem , naprawdę wyczyn godny podziwu,ostatni raz chyba jeszcze za Mourinho Londyńczycy wygrali na Anfield Road 4:1.Wg mnie w tej rywalizacji jest już po zawodach a Liverpool skoncentruje się na odzyskaniu w końcu po tylu latach Mistrza Anglii ( trochę już czekam a pamiętam jak zdobywali te tytuły seryjnie niejako z urzędu)
A jeszcze co do Barcelony , to moim zdaniem trafi na Chelsea lub MU i będzie to koniec kariery dla nich w Champions Leage poprostu na tle słabego Bayernu wyglądali super ( zresztą Wolfsburg lepszy od nich bo strzelił Bawarczykom 5 goli)

ryba_gangsta12 665

ryba_gangsta12

Użytkownik
Wczoraj na Anfield został rozegrany super mecz. Wszyscy się spodziewali nudnego spotkania, pełnego walki i przede wszystkich małej ilości bramek. Oba zespoły zagrały otwartą piłkę, bez nastawienia na defensywę i efektem jest wynik 1:3 dla gości.

Chciałbym przybliżyć statystyki:

I co się nasuwa ze statystyk? Otóż, Liverpool przez dłuższy czas posiadał piłkę i miał wyższy współczynnik celnych podań i... to byłoby tyle. Reszta statystyk ma się różnie, jedne są mniej ważne a niektóre nawet bez znaczenia. Co ciekawi to ilość oddancyh strzałów i ilość rzutów rożnych. Tu na korzyść The Blues. Zresztą każdy może sobie przeglądnąć i ocenić.

Liverpool wczoraj zwiódł, prawie wszyscy spodziewali się walki o win a tu klops. Zagrali poprostu zbyt słabo, kilka okazji mieli a wczoraj bardzo dobrze dysponowany był Petr Cech. Zastanawiam się gdzie był Steven Gerrard, był nie widoczny na boisku. Jako kapitan i ikona klubu za zadani miał porwać zespół do walki, nie dokonał tego. Nie chcę krytykować Liverpoolu, ani ich wczorajszej gry bo to świetny klub i czuję szacunek dla takiego rywala.

Ja jako kibic Chelsea chciałem być obiektywny i nie dawałem wielkich szans na zwycięstwo. Ogólnie chciałem aby zremisować 1:1 a marzyłem o wygranej 0:1, a tu proszę jaka niespodzianka! 1:3 na Anfield Road! The Blues pokazali świetną grę, byli zangażowani w mecz, zawodnicy zostawili sporo serca i zdrowia na boisku. I dzięki temu są super efekty. Dwa stałe fragmenty gry dały bramki, a strzelał je Ivanovic. Trzecia bramka padła po świetnie przeprowadzonej kontrze, dobrze bita piłka w pole karne i Drogba przypięczetował zwycięstwo. Bardzo ładnie asystował Malouda.

Chelsea miała naprawdę kilka groźnych akcji, np. akcje Drogby, w pierwszej połowie przestrzelił nad poprzeczką praktycznie mając przed sobą tylko Reina&#39;e. Druga w drugiej połowie gdy Carragher wybijał piłkę przed linią bramkową. Aa i jeszcze podanie od Samolona Kalou! Również sytuacja sam na sam, gdyby Didier wczoraj zachwycił skutecznością piłkarze z Londynu zapewniliby sobie awans na Anfield...

Niesamowity mecz, super rewanż za przegraną na Stamford Bridge w meczu ligowym. Lepszego momentu nie mogło być, The Reds po takich wynikach, w takiej formie został rozbity. Jestem tak pozytywnie zaskoczony, że aż trudno uwierzyć:jupi:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom