>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

FC Bayern Monachium - Werder Bremen 05.11.2005

Status
Zamknięty.
dziubu 0

dziubu

Forum VIP
05.11.05 15:30 Bayern Monachium - Werder Brema 1.65 3.20 4.70 1.10 1.90 STS

Jest to chyba najciekawszy mecz 12. kolejki Bundesligi, a to dlatego, że spotykają się
drużyny z 1 i 2 miejsca w tabeli, które walczą o mistrzostwo w tym sezonie. W tym meczu
poważne osłabienie ma Bayern, ponieważ Santa Cruz doznał kontuzji w meczu z FC Köln i
może nie zagrać nawet przez kilka miesięcy! Natomiast Werder ma znakomitego strzelca,
czyli M. Klose, który w 11 meczach Ligi Niemieckiej zdobył 11 bramek. Werder jednak do
tej pory na wyjeździe kiepsko sobie radził (1-2-1), natomiast Bayern u siebie nie przegrał
jeszcze żadnego spotkania przy świetnym bilansie bramek 9-1. Ostatnie spotkanie tych
drużyn na Allianz Arena zakończyło sie wynikiem 1:0 dla gospodarzy (05.03.2005r.). Jak
będzie teraz?

Co sądzicie o tym meczu? Czekam na komentarze ...?

wiecznychlopiec 0

wiecznychlopiec

Użytkownik
Jednak dwa sezony temu Bayern u siebie przegral bodajze 0:3 z Werderem , moge sie mylic bo to tylko skojarzenie nie poparte zadna pewna informacja.Jednak wtedy gdy Werder siegal po tytul gral tam Ailton niezawodny wtedy zawodnik Werderu.

W tym sezonie przewiduje wynik 2:1 dla Bayernu , bramke dla Werderu strzli J. Micoud .

Jezeli bede stawial ten mecz to postawie : 1X

Pozdrawiam

L 0

lafi

Użytkownik
Jak dla mnie faworytem jest Bayern.. Bayern jest według mnie na fali... Z Werderem wiadomo.. Ciekawy mecz na szczycie.. A Bayern moim zdaniem w takich meczach żadko zawodzi... Jak Dla mnie 1!!

popiol 0

popiol

Forum VIP
Bayern jest faworytem wsrod bukmacherow...ale według mnie jesli nadal Makay bedzie zawodzic...to bedzie im ciezko zdobyc mistrza...dotego kontuzje na 4 miechy złapał Santa Cruz ktory czesto strzela bramki...moim zdaniem Bayern...nie poradzi sobie z Werderem i zremisuje...

Moj typ:X

K 0

kuba111

Użytkownik
Bayern rzeczywiście znalazl sie w trudnej sytuacji po kontuzji Santa Cruza (swoją drogą to już poluja na Lukasa Podolskiego w jego miejsce). Ale mysle że jednak sobie poradza. moze wreszcie Makaay...

typ: 1

L 45

laha

Forum VIP
Na Allianz Arena dojdzie do rywalizacji mistrza Niemiec i lidera z wiceliderem, najbardziej ofensywnie grającym zespołem ligi, więc zapowiadają się ogromne emocje.W poprzednim sezonie Bayern wygrał 1:0, w składzie gospodarzy zabraknie paru zawodników, ale sytuacja Werderu nie jest lepsza, więc w tej kwestii szanse są równe. Walki i bramek na pewno nie zabraknie, a wynik pozostaje sprawą otwartą, chociaż faworytem siłą rzeczy jest Bayern.

Nie zagrają:
Bayern: Scholl, Görlitz, Lahm, Santa Cruz, Lizarazu
Weder - Fahrenhorst, Pasanen, Davala, Klasnic, Wiese, van Damme, Stier
Pisze Fussball

Składy (Przewidywane)

Bayern: 1 Kahn (B), 2 Sagnol, 3 Lucio, 25 Ismael, 31 Schweinsteiger, 6 Demichelis, 26 Deisler, 11 Ballack, 13 Zé Roberto, 10 Makaay, 14 Pizarro, 8 Karimi, 16 Jeremies, 20 Salihamidzic, 22 Rensing, 23 Hargreaves, 29 Dreher (B), 33 Guerrero, 39 Ottl

Werder: 1 Reinke (B), 15 Owomoyela, 16 L. Andreasen, 4 Naldo, 27 C. Schulz, 6 Baumann, 22 Frings, 24 Borowski, 10 Micoud, 11 Klose, 17 Valdez, 7 Vranjes, 9 Valdez, 14 Hunt, 19 Lagerblom, 20 D. Jensen, 33 Vander (B)

P.S Ja będę na tym meczu na kosmicznym stadionie ???? jak przyjade do polski (1/2 roku) przywioze wam zdięcia z Munchen

--------------------------------------------------Statystyka-----------------------------------

1. Bayern Munchen 11 9 1 1 24 - 7 28
2. Werder Bremen 11 8 2 1 31 - 13 26
Bilans

Bayern-9-1-1
Werder-8-2-1

Dom/Wyjazd

Bayern (dom) 4-0-0
Werder (wyjazd) 1-2-1

Ostatnie mecze

Bayern

Bayern Munchen MSV Duisburg 4 - 0
Bayern Munchen Juventus 2 - 1
Bayern Munchen Wolfsburg 2 - 0
Bayern Munchen Club Brugge 1 - 0
Juventus Bayern Munchen 2 - 1
1.FC Koln Bayern Munchen 1 - 2
l Erzgebirge Bayern Munchen 0 - 1
Schalke 04 Bayern Munchen 1 - 1

Werder

Werder Bremen Udinese 4 - 3
Werder Bremen Frankfurt 4 - 1
Werder Bremen Wolfsburg 1 - 1
Werder Bremen Nurnberg 6 - 2
Hannover 96 Werder Bremen 0 - 0
Udinese Werder Bremen 1 - 1
Hertha BSC Werder Bremen 1 - 2
Panathinaikos Werder Bremen 2 - 1

Bezpośrednie pojedynki

Bayern Munchen Werder Bremen 1 - 0
Werder Bremen Bayern Munchen 1 - 2
Bayern Munchen Werder Bremen 3 - 2
Bayern Munchen Werder Bremen 1 - 3
Werder Bremen Bayern Munchen 1 - 1
Bayern Munchen Werder Bremen 0 - 1
Werder Bremen Bayern Munchen 2 - 0
Bayern Munchen Werder Bremen 2 - 2
Werder Bremen Bayern Munchen 1 - 0
Bayern Munchen Werder Bremen 2 - 3

Mój Typ

Munchen-Bremen (Tak mam na bilecie napisane) 1 1,75 (Sportingbet)

dziubu 0

dziubu

Forum VIP
Bayern po bardzo ładnym spotkaniu pokonało Werder 3:1. Mecz był bardzo czysty, żadnych kartek, a co ciekawe wszystkie bramki padł w pierwszej połowie.

FC Bayern Monachium 3 - 1 Werder Bremen

BRAMKI:
M. Klose 1 min. (0:1)
B. Schweinsteiger 3 min. (1:1)
C. Pizarro 34 min. (2:1)
R. Makaay 44 min. (3:1)

niedzwiedzmj 0

niedzwiedzmj

Użytkownik
qle ;/ szkoda ze werder nie wygral ;/ nie lubie bayernu ;] zreszta nigdy nie lubilem ;/ a jak zwykle bayern mial wiecej szczescia niz rozumu i wygral ;/

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom