jeśli się nie mylę to pociąg z rezerwacją miejsc, więc ja bym Wam radził zarezerwować sobie miejsca wcześniej, koło siebie wtedy sie uda pewnie.Ten pociąg, którym bym do Tczewa dojeżdżał, jedzie dalej w kierunku Gdańska. Prawdopodobnie zrobię tak, że zamiast czekać w Tczewie na przesiadkę, skoczę do Gdańska ???? Ten pociąg co będziemy jechać na Gniezno, rusza z Gdyni, tak szczerze to proponuje ze ekipa północy spotkała by się na Oliwie, bo dalej, może być już problem z miejscami siedzącymi.... 1 maj więc pełno ludzi uderzy w podróż, a pociągi zbyt długie na trasie Gdynia - Zielona góra nie są ..
No właśnie obawiam się, że jak zacznie się impreza w tym pociągu to dojedziemy do zakopanego jeszcze ????scotratez ekipa z północy rusza pociągiem Masz wyżej napisane ???? Dołącz do nich, a na pewno nie pożałujesz ????
męskie instynkty naszych kompanów na to nie pozwolą komandos przywieź mi takie jak pokazał Track.No właśnie obawiam się, że jak zacznie się impreza w tym pociągu to dojedziemy do zakopanego jeszcze ????
no a jak ????to te "porsche" jeszcze jeździ ;D ?
Ja mam taką tarczę do darta http://www.decathlon.pl/tarcza-sizalowa-gt180-id_8164495.html polecam bo tania i dobra, niestety nie mogę być na zlocie forum coś mi wypadło w weekend majowy.Ma ktoś tarcze do darta i może zabrać?
over 17,5 na spożycie browara w pociągu to dobra linia :?: w Betsafe taką wystawiliBandeo, jesteś moim mistrzem ???? Regulamin pierwsza klasa Ja w następnym week pracuje, ten mam wolny więc zaczynam ostateczny "trening przed klasówką" Po weekendzie wystawie overy i undery na puszki
Linia IMO za duża. W sumie to na zlocie można pomyśleć o zakładach na kogoś, kto będzie bardzo cwaniakował "że ile ja to nie wypiję" - będzie łatwa kasa :razz:over 17,5 na spożycie browara w pociągu to dobra linia :?: w Betsafe taką wystawili
Ja z Enriquesem melduję się 1 maja.
Panowie/panie "trenujecie" przed zlotem :?:
Ja nie cfaniakuje, u mnie bemben lelpszy niż w lotto. Ostatnio 2 lata temu jak byłem to było 27 w ciągu 24 godzin ... teraz chce zrobić 30+ to długo nikt mnie nie pobijeLinia IMO za duża. W sumie to na zlocie można pomyśleć o zakładach na kogoś, kto będzie bardzo cwaniakował "że ile ja to nie wypiję" - będzie łatwa kasa :razz: