zobacz sobie za ile mozna zagrac maksymalnie jeden obrót a potem zastanów sie ile to jest duzo pieniędzy
A jest jakieś ograniczenie na stawke za 1 spin ??? Nie codziennie za free spiny można wypłacić 200 Euro i dla mnie to jest duża kwota chyba że ty wygrywasz sumki 4 cyfrowe ale w takim razie po co miałbyś czekasz na darmowe spiny z jedną linią za którą wyciągasz co najwyżej 0.20 ojro. :-D Zleciłem wypłate zobaczymy
ty juz sobie nie dopinaj teori co robie.....najwyzszy zakład na Lost CIty wynosi (o ile sie nie myle) 50 euro wiec jak łatwo sie domyslec stawka jest po to by grac, trafic dobry uklad i wygrac sporo szmalcu ! DLa
kasyna indywidualnie 200 euro to nic nie jest choc wiadomo jak sie zbierze do kupy to suma urosnie...myslisz ze
kasyna jak dzialają, ty jeden wygrasz 200 drugi przegra 300 są do przodu a kolo sie zamyka....
O Duzo pieniedzy to grają w tym filmiku a ty sie spinasz o stawke równą zasiłek dla bezrobotnych pewnie tyle kasiory w ręce nie miałes ???? ,pyknij sobie 4x na 50 będziesz bogaczem lub przegrasz ojro i bedziesz mial spokój..Boss Media to chyba najkonkretniejsza firma ze wszystkich wiec jak masz 1 konto na siebie jestes w stanie zweryfikowac dane to pieniadze bedą bez problemu na 100%
I powiedz gdzie ja czekam na darmowe spiny gdzie mozna wyciagnąc 0.20 euro: nie pisze do 02:00 w nocy kiedy to dają nowe spiny, zlecalem z rana wypłąte sprawdzilem, byly to napisalem bo ktos sie tam zalil o pierwszej w nocy ze brak spinow
Najnizszy zaklad na Lost City to chyba 0.50 euro, w kasynach gram malo i nie inwestuje w nie wiekszej gotowki zreszta sie nie interesuj
http://www.youtube.com/watch?v=IuCFCwMwvzQ&feature=PlayList&p=62AAB55B87CCD5DF&playnext=1&playnext_from=PL&index=10