Tutaj była moja pomyłka, przy awansach/spadkach jak zawsze wiążące są wyniki z uwzględnieniem fazy pucharowej.
No nie do końca bo ja z Piętaszkiem gram o 9 miejsce natomiast Vader Lightning Stars oraz Shen Oilers grają o 11 lokatęWidzę że z Elity znamy już spadkowiczów (macie nieco szybszy kalendarz) i Romano Kings oraz Pietaszek Team zagraja w przyszlym sezonie na zapleczu.
Odi... trochę nie fajnie to wyszło, bo po rundzie zasadniczej byłem pewny awansu i ustawiłem sobie zawodników na cały tydzień stwierdzając, że przecież i tak awansowałem. Teraz 7:7 i awans przeciwnika (why?), co sprawdziłem dopiero przed 5 minutami.Tutaj była moja pomyłka, przy awansach/spadkach jak zawsze wiążące są wyniki z uwzględnieniem fazy pucharowej.
Widzę że z Elity znamy już spadkowiczów (macie nieco szybszy kalendarz) i Romano Kings oraz Pietaszek Team zagraja w przyszlym sezonie na zapleczu.
Walka o awans do Elity trwa, dziś ostateczne rozstrzygnięcia. Walcze ja z XPRad Supernova (obecnie 8-7) oraz VDE Blackhawks z Gordonez Bastards (remis 8-8).
Już jutro poznamy też mistrza Forum Bukmacherskiego. ????
Ja też się piszę na przyszły sezon ????Może Cie mi opisać tą grę? Chętnie dołączyłbym do zabawy, w przyszłym sezonie To jest coś jak taki manager NHL?
ja też z chęcią się zabawięJa też się piszę na przyszły sezon ????