grzesio
Forum VIP
grajcie w 12. , najwyżej dołączę jak nie będzie gotowych..Jest miejsce, wysłałem Ci zapro
zmieniłem draft na jutro na 21:30 bo na chwilę obecną jest 10 ekip i 4 nie odp. na zaproszenie
grajcie w 12. , najwyżej dołączę jak nie będzie gotowych..Jest miejsce, wysłałem Ci zapro
zmieniłem draft na jutro na 21:30 bo na chwilę obecną jest 10 ekip i 4 nie odp. na zaproszenie
dzisiaj? nic nie mam na poczcieJest miejsce, wysłałem Ci zapro
mogę przesunąć draft na jutro jeżeli to nie będzie nikomu przeszkadzało ? godzina 21:30 ?Ja pitole, wszystko było ok, a teraz bez pytania innych, dzień wcześniej przesuwacie draft na 21:30 w poniedziałek? Świetnie... mnie nie będzie do 23:30, więc miłego...
Słabi są ???? Chcą, żeby nikt nie brał udziału i wtedy wygrają ligę.... ???? ????Co chwilę kombinujecie z tym draftem...
Ja pierwszy raz będę w to grał, jeszcze do końca nie wiem na czym to polega.Słabi są ???? Chcą, żeby nikt nie brał udziału i wtedy wygrają ligę.... ???? ????
zmienasz sklad codziennie , patrzyszkto gra - obok nazwiska jest data meczu jego ekipy.Dobra Pany, podpowiedzcie, bo jestem zielony jak Hulk. Trzeba wybierać kto gra w której piątce, czy wszystko się odbywa automatycznie? I w ogóle na jakich zasadach rozgrywane są te mecze? ????
A co z nią nie tak ?Panowie, pierwsza runda przejdzie do historii ????
Ja tak zgłupiałem po tych bramkarskich popisach (+ PKS), że nie zauważyłem Giroux i wziąłem Malkina ????
Panowie, pierwsza runda przejdzie do historii ????
nie chcę nikogo krytykować bo to tylko zabawa i każdy bawi się tym kim uważa ale mnie ten Subban rozłożył na łopatki ???? mój pierwszy wybór mi pasuje, Tarasenko ro wybitny i perspektywiczny talentJa tak zgłupiałem po tych bramkarskich popisach (+ PKS), że nie zauważyłem Giroux i wziąłem Malkina ????
Dobrze, że pozostałe rundy były ok ????