>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Fantasy Yahoo NBA 2009/10

Status
Zamknięty.
magiki 42

magiki

Użytkownik
Week 6
nikomu się nie chce to ja podliczę 6 tydzień :|

http://img264.imageshack.us/img264/217/fantasyy.jpg

lekki pocisk Juleza na Kukli co zaowocowało fotelem lidera .. reszta pojedynków ogólnie zacięta ... osobiście po h2h z Flyers czuję lekki niedosyt... 4:7 bo miałem troszkę głupi terminarz :| do tego wygrane na poziomie 1/kilku punktów. Zacięty pojedynek, TheDon miał za sobą sporo szczęścia ;)

terminarz na 7 tydzień:

http://img709.imageshack.us/img709/33/fantasy2.jpg

Kukla teraz dostał Hajduka więc znowu będzie miał ciężki pojedynek. Ciekawie zapowiada się h2h dwóch wyjadaczy czyli .KB vs. Jacques ... warto mieć ten pojedynek na uwadze ;)
życzę powodzenia ????

.kb 31

.kb

Użytkownik
ktos chce moze Lou Williamsa? ???? zlamana szczeka, dopiero w lutym zagra, ale ja nie moge tyle czekac. za dobry jest zeby go tak poprostu wyrzucic.

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Heh ja kolejna, skromna ale zawsze wygrana. Ale dobrze mój team zbudowany jest by wygrywać zawsze po 6-5 z każdym a nie raz 10-2 by potem 4-7. To się będzie liczyć w PO (najpierw trzeba jednak tam awansować:p)
Ogólnie wyciągnąłem za bezcen Mike Dunleavy&#39;ego i Allena Iversona (te 20 ppg 5 apg 2 spg będzie robił) także mam bardzo wielu ofensywnych graczy. W asystach i trójkach mam 6-0-0 więc jak ktoś kuleje w tych statsach to możemy pokombinować z trejdami ;-)

t_goral 18

t_goral

Użytkownik
Cieszy zwycięstwo w meczu na szczycie z Baqu :cool: chociaż zamiast 6-5 spokojnie mogło być 3-8, akurat Dampier wrócił na mecz ze mną i pierwszy raz przegrałem bloki. Ale w asystach podobnie jak Jacques mam 6-0 ???? Mogło być jeszcze lepiej gdyby R. Jefferson zaczął coś wreszcie grać no i ta sytuacja z AI.

vde 119

vde

Użytkownik
a ja mam pytanie... dałoby się podłączyć jeszcze pod Waszą ligę ? ???? dzieki z góry za odpowiedz;)

Prince de Belial 1,5M

Prince de Belial

Forum VIP
Week 8

ósmy tydzien zmagań fantasy w najlepszej lidze koszykarskiej świata:

w tym tygodniu sumiennie ( z dwoma wyjątkami tj. mną - Baqu Baqu Squad oraz Lechią Gdańsk ) górna część tabeli wygrywała, natomiast dolna zbierała cięgi. 1/3 sezonu za nami Panowie ! Chyba już każdy rozeznał się w swoim teamie dobrze i widzi na co go stać w tym sezonie. Ja mimo aż 4rech porażek w 8 spotkaniach jestem w tabeli na drugiej pozycji ???? nie wiem jak to możliwe... no ale pozostaje mi się cieszyć, chociaż wiem, że obecne miejsce nie uwydatnia dobrze mojego miejsca w szeregu.

Wydaję mi sie, że tabela jest w miare spłaszczona i nawe druzyny z miejsc 12-14 mogą się włączyć do walki o PO. Natomiast co zrobi w najblizszych kolejkach Easy oraz Gall nie wiem... aczkolwiek wiem, że zrobić coś muszą, gdyż jeżeli nadal będą prezętować taki basketball to koniec sezonu mogą obudzić się z ręką w nocniku :}

Vader// Baquś... jak Ty rządzisz ligą, że masz zespół o nazwie &quot;LechiaGdansk&quot;... ani nicka nie ma z forum... a nazwa też dupowata :|

sam widzisz ???? mówiłem mu... prosiłem... ale moderator mówił, że jego zespół każdy rozpozna... - Baqu

Jacques // Pozwoliłem sobie na edycję i wklejenie aktualnej tabeli. |

Prince de Belial 1,5M

Prince de Belial

Forum VIP
Week 9

dziewiąty tydzien zmagań fantasy w najlepszej lidze koszykarskiej świata:

przkro mi to pisać, ale managerowie teamów Julez Team &amp; Marian Team nie zmieniają składów !!! :zoltakartka:

.kb 31

.kb

Użytkownik
napisze jeszcze tutaj, bo byc moze na stronie ligi nie kazdy widzial ???? do oddania mam Scole, ale na pewno nie za wszelka cene wiec nie skladac smiesznych propozycji, nie zamierzam na nim stracic. najchetniej przyjme jakiegos innego wysokiego, lepiej punktujacego, blokujacego.

btw, czemu nikt nie podsumuje poprzedniego tygodnia? xD

juan_antonio 52

juan_antonio

Użytkownik
tylko teraz, jedyna taka okazja, pragne zaoferowac wam rozgrywajacego wspanialej druzyny z Washingtonu, ze srednia punktowa przekraczajaca 22,5 pkt(!), ponad 7asyst, 1przechwyt i dwie celne proby za 3pkt. jesli macie za duze FT% to jest czlowiek dla was. jesli za malo TO, lepszego nie znajdziecie. gra sobie radosnie po 36min/mecz, jego wojowniczy charakter na pewno skupi uwage przeciwnikow na nim, ulatwiajac gre reszcie zawodnikow. czlowiek orkiestra, w obronie swojej i kolegow jest gotow postraszyc gnatem. do tego nie musicie zabierac #3 i #23 w waszych druzynach, ten czlowiek zgodzi sie grac z #0 i co najwazniejsze, na pewno zgodzi sie grac za obnizona pensje ! TYLKO POWAZNE OFERTY !

PS. jestem sklonny nawet na tego scole sie wymienic : )

Prince de Belial 1,5M

Prince de Belial

Forum VIP
Week 12

dwunasty tydzien zmagań fantasy w najlepszej lidze koszykarskiej świata:

Kukla w plecy, Gall w plecy, Lechia w plecy... pewne sprawy się po prostu nie zmieniają :jezora:

połowa sezonu za nami Panowie :!: teraz już będzie tylko z górki więc zapinajcie pasy gdyż zaczyna się ostra jazda

magiki 42

magiki

Użytkownik
... a ja leciutko do przodu, ale to dzięki Tobie Baqu ???? bo w pierwszym dniu chyba zapomniałeś kilku graczy wrzucić, a w ostatnim nie wrzuciłeś jednego, pewnie celowo, ale miałbyś steala więcej ;)
teraz gram z Goralem :| pojedynek Dawida z Goliatem, ale może się jakoś wybronię ;)

Prince de Belial 1,5M

Prince de Belial

Forum VIP
w tym tygodniu też nie wkleję tabeli... kto gra to widzi jaka jest, za tydzien zrobie małe podsumowanie już z małym kommentem. od dziś aż do niedzieli będę napawał się wynikiem 9:2... tak wygraną 9:2 i to nie jedną... w obu ligach fantasy zarówno tutaj jak i w tej prowadzonej przez Vejdiego &quot;klepłem&quot; Dona 9:2... jakże pysznie to smakuje zaprawdę powiadam wam :cool:

a jak u was Panowie ? wyczekujecie PO czy leczycie rany po pojedynkach ? ;-)

.kb 31

.kb

Użytkownik
ja dostalem w tym tyg bardzo mocno po tylku od Juleza w &quot;meczu na szczycie&quot; ???? jeszcze w sobote bylo 5-6 i mialem nadzieje ze tak sie to skonczy, ale niestety Chris Bosh zebral 15 pilek i przez to przegralem w Dreb, a w Oreb zremisowalem. na dodatek Hibbert przypomnial sobie jak sie fauluje - 5 przewinien, i to z lawki... wygralem tylko w pkt i blokach ????

a wlasnie Baqu... nie da sie zmienic w trakcie rozgrywek systemu PO? troche bez sensu ze 6 druzyn tylko wchodzi :p akurat mamy 16 zespolow ????

i jeszcze korzystajac z okazji... potrzebuje asyst, chetnie przyjme jakiegos rozgrywajacego co malo rzuca ???? do oddania wszyscy oprocz Lebrona, Lee i Feltona

mówisz i masz .KB :spokodfhgfh:

teraz czekam na łatwe punkty z Tobą w 18 kolejce... wiesz, ja spełniłem Twoją prośbę teraz ty spełnisz moją punktową ;-)
jak dla mnie to moga byc nawet 4-druzynowe PO, i tak celuje w pierwsza trojke xD dbam o innych poprostu ????

Prince de Belial 1,5M

Prince de Belial

Forum VIP
mówisz i masz .KB :spokodfhgfh:

teraz czekam na łatwe punkty z Tobą w 18 kolejce... wiesz, ja spełniłem Twoją prośbę teraz ty spełnisz moją punktową ;-)

hajduk 124

hajduk

Forum VIP
dobrze, dobrze, ze 8 drużyn, bedzie szansa,żeby się załapać ???? Potem różnie może być i kto wie gdzie się zajdzie ;)

Prince de Belial 1,5M

Prince de Belial

Forum VIP
Week 15

piętnasty tydzien zmagań fantasy w najlepszej lidze koszykarskiej świata:

ależ Baqu Baqu Squad złapali formę ! :browar565: ostatnie ich spotkania to wygrane 8:3 9:2 i w tym tygodniu również 9:2 ! :jupisdfgdfg: tym razem z podkulonym ogonem spod mechanicznej piły punktowej uciekł Shen, ktorego jedyne punkty zostały zaliczone przez dużą ilość TO i fauli mojej ekipy, ale coś za coś, jak się walczy to nie można mieć wszystkiego ;) teraz na mojej drodze staje Julez czyli spotkanie powiedzmy o prymat przed PO w naszej lidze ! no chyba, że KB. pociągnie z formą, a powiedzmy sobie szczerze rywali to on ma przez PO już tych z dolej półki, jedynie Goral Hornets mogą mu sprawić nie lada psikusa. 5 kolejek i PO panowie... cream de la creme fantasy league : ))) a kto się nie załapie ten ciamajda ! :jezora:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom