159 bu4g1 Użytkownik Wrzesień 26, 2016 #21 Ajć... prawie do postseason się załapałem :razz: Dziękuję Panowie za wspólną rywalizację jak i za doświadczenie. Cieszę się że dotrwałem do końca. Powodzenia. Do zobaczenia w przyszłym sezonie.
Ajć... prawie do postseason się załapałem :razz: Dziękuję Panowie za wspólną rywalizację jak i za doświadczenie. Cieszę się że dotrwałem do końca. Powodzenia. Do zobaczenia w przyszłym sezonie.
91,5K grzesio Forum VIP Marzec 30, 2017 #24 Kto jest chętny na ta chwilę ? Po za Wami i Challengerem ? Ja założe lige i przekaże komisza bo nie mam czasu.
Kto jest chętny na ta chwilę ? Po za Wami i Challengerem ? Ja założe lige i przekaże komisza bo nie mam czasu.
1,6K michael-ellis Użytkownik Lipiec 25, 2017 #26 Pytanie: kto w trakcie sezonu zmienił : Max Acquisitions for Entire Season z 40 na 50 ?
91,5K grzesio Forum VIP Lipiec 25, 2017 #27 W tej lidze o której piszesz taka zmiana była przed rozpoczęciem sezonu. Ostatnia zmiana jest z 3. Kwietnia.
W tej lidze o której piszesz taka zmiana była przed rozpoczęciem sezonu. Ostatnia zmiana jest z 3. Kwietnia.
1,6K michael-ellis Użytkownik Lipiec 25, 2017 #28 W tej lidze o której piszesz taka zmiana była przed rozpoczęciem sezonu. Ostatnia zmiana jest z 3. Kwietnia. Kliknij aby rozwinąć... Dziwne, bo wydawało mi się, że jeszcze całkiem niedawno jak sprawdzałem, było 40.... Ale ok, dziękuję za odpowiedź.
W tej lidze o której piszesz taka zmiana była przed rozpoczęciem sezonu. Ostatnia zmiana jest z 3. Kwietnia. Kliknij aby rozwinąć... Dziwne, bo wydawało mi się, że jeszcze całkiem niedawno jak sprawdzałem, było 40.... Ale ok, dziękuję za odpowiedź.
91,5K grzesio Forum VIP Lipiec 25, 2017 #29 Dziwne, bo wydawało mi się, że jeszcze całkiem niedawno jak sprawdzałem, było 40.... Ale ok, dziękuję za odpowiedź. Kliknij aby rozwinąć... U nas w lidze było 40. Tam nie wiem ile było. Może Tobie się z nasza liga pomyliło :razz:
Dziwne, bo wydawało mi się, że jeszcze całkiem niedawno jak sprawdzałem, było 40.... Ale ok, dziękuję za odpowiedź. Kliknij aby rozwinąć... U nas w lidze było 40. Tam nie wiem ile było. Może Tobie się z nasza liga pomyliło :razz:
91,5K grzesio Forum VIP Marzec 4, 2018 #32 To załóżcie ligę na Yahoo, bo jednak sporo osób już nie gra - a tak to się wyklaruje ile osób mniej więcej ma chęci do gry.
To załóżcie ligę na Yahoo, bo jednak sporo osób już nie gra - a tak to się wyklaruje ile osób mniej więcej ma chęci do gry.