>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Fantasy Serie A 2015/2016

Status
Zamknięty.
gigibuffon 1K

gigibuffon

Użytkownik
Nowy sezon najpiękniejszej ligi świata zbliża się wielkimi krokami. Już w tę sobotę rozegrane zostaną pierwsze mecze Serie A.
Po konsultacjach z miłośnikami włoskiego futbolu założyłem fantasy ligę, w której będziemy mogli zmierzyć się w nadchodzących kolejkach.
Zapraszamy wszystkich fanów Calcio do rejestrowania się na stronie: http://www.fantasyseriea.com/en/index.php
Zasady gry są dość przejrzyste: http://www.fantasyseriea.com/en/rules-of-the-game
(budżet 120 mln $, kadra osiemnastu zawodników..)
I teraz najważniejsza rzecz. Kod do forumowej ligi: 3yQlWszRQ2tm
Temat ten niech posłuży do wymieniania się opiniami, składami, etc.

Otrzymane punkty reputacji: +36
mercik 12,5K

mercik

Użytkownik
To może ja zacznę ???? Pierwszy raz w to gram więc prawdopodobnie zajmę pole position od końca ale zabawa będzie przednia ???? Składzik zrobiony na czuja i po nazwiskach chociaż wiem że nigdy w takiej grze to nie działa ????

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Brawo @mercik za odwagę, pierwszy ujawniłeś swój skład. To żeby nie być gorszym pokażę swój dream team, który jak Roma zawojuje tegoroczne rozgrywki ;)

Może to natchnie innych do zapisania się do naszej ligi. Zabawa podobna jak Fantasy Premier League, w Anglii to jest już kultowa gra, nawet komentatorzy w to się bawią namiętnie. Jak macie znajomych sympatyków calcio to także im podeślijcie informacje o naszej lidze, im nas więcej tym ciekawiej!

A skoro już składy wybraliście to zachęcam do analizowania meczów pod kątem typowania w 1 kolejce ;)

gigibuffon 1K

gigibuffon

Użytkownik
Skoro znalazło się dwóch odważnych, to ja też uchylę rąbka tajemnicy mojej 18-stki All-Starsów. Skład i formacja na pierwszą kolejkę jeszcze nie ustalone, ale myślę, że jakieś symboliczne punkty uda się uzyskać. Na razie napawam się jeszcze pozycją na podium :p

Także namawiam do rejestracji. Oprócz zmysłu taktycznego i walki o jak najwyższą pozycję, będziemy toczyć jednocześnie batalię o najmocniejszą psychikę, czyli kto wytrwa z ustawianiem składu do 38. kolejki ????

qn7 159

qn7

Użytkownik
Wybierałem zawodników pod nazwiskach i statystykach, ponieważ w ostatnich latach rzadko oglądałem Serie A, jednak po transferach przeprowadzonych tego lata przez TOP&#39;owe kluby mam zamiar to zmienić. ????

misiu 193

misiu

Użytkownik
Też postanowiłem dołączyć chociaż SerieA interesuje się tyle ile musze do obstawiania :grin:
Spory budżet jak na taką ligą , ja sie bawię w WL i tam z tych naszych kopaczy ciężko jakiś sensowny skład ułożyć.
Skład ustawiany na czuja

radula 5,4K

radula

Użytkownik
Jak tam Panowie po I kolejce;)?
U mnie przeciętnie i to bardzo. Wynik 28 pkt chyba nie za dobry...:razz:
Składy na 2 kolejke już ogarniacie?
U mnie zawodnicy już się doczekać nie mogą:grin:

grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
Hadanovic czy Szczesny na dłuższa metę , kogo polecacie ?
U mnie 45 punktów bodajże , źle nie jest - myślałem że będzie o wiele gorzej.
Skład podawany kilka postów wyżej.

anzelmo 266,3K

anzelmo

Użytkownik
Wojtek ma dobre wejście duzy kredyt zaufania ale podobno numeru 1 nie ma sprawa otwarta u mnie słabo...na razie chyba bez zmian będzie w Bundeslidze i premier lig najwięcej pkt udało sie zrobić

yuura 262

yuura

Użytkownik
Witam, u mnie oczywiście Roma jako budulec zespołu ????
I nie wiem jak wy, ale mi zostało jeszcze koło 16mln na transfery, gdzie zazwyczaj w fantasy przekraczało się budżet.

timao 178

timao

Użytkownik
Witam, spróbuje swoich sił w zabawie ????

Trochę będę zmieniał ustawienie, zależy jak się będą dane kolejki układać. Życzę dobrej zabawy :cool:

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP

W ten sposób dobiegła końca pierwsza edycja fantasy Serie A. @GigiBuggon oficjalnie został pierwszym historycznym zwycięzcą. Kolejne miejsca na podium nie wiem kto zajął bo takich loginów na forum nie poznaje, ale i tak gratulacje. Mamy i jedną osobę co pokonała próg 100 punktów w jednej kolejce. :cool: Patrząc po punktach widzę, że do końca grało 7-9 osób maksymalnie, ale w sumie i tak nie jest źle. Oby na przyszły sezon było lepiej i już teraz zachęcam do zrobienia wspólnie ligi zamkniętej z określonym wpisowym co jeszcze bardziej podkreśliłoby temperaturę emocji. Grałem już kilka razy za wpisowe i mówię wam, że gra nabiera zupełnie innego znaczenia. :grin: Dajmy na to 10 osób z wpisowym 50 złoty. 1 miejsce 300 zł, kolejne 150 i na pocieszenie 50 za trzecie, coś w tym stylu. Stawka śmieszna a rywalizacja sama z siebie się wytwarza. Do przemyślenia na przyszły sezon.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom