742 michalchojnice Użytkownik Sierpień 17, 2013 #23 Kilka korekt i taki skład na 1. kolejkę: Jaaskelainen - Jagielka, Luiz, Reid - Hazard, Gerrard, Nolan, Yaya Toure - Benteke, Lukaku i Berbatov.
Kilka korekt i taki skład na 1. kolejkę: Jaaskelainen - Jagielka, Luiz, Reid - Hazard, Gerrard, Nolan, Yaya Toure - Benteke, Lukaku i Berbatov.
507 seboes Użytkownik Sierpień 17, 2013 #24 No liga bardzo liczna. Będzie ciekawie, szkoda że nagrody nie przewidujemy ????
G 72 gwiazda2010 Użytkownik Sierpień 21, 2013 #28 sorry za offtop , ale czemu rezerwowi nie zdobyli mi pkt ? Miałem Zahe nie zagrał minuty nawet zawodnik z ławki zapunktował , ale pkt nie przyznali .
sorry za offtop , ale czemu rezerwowi nie zdobyli mi pkt ? Miałem Zahe nie zagrał minuty nawet zawodnik z ławki zapunktował , ale pkt nie przyznali .
2,5K konrad140 Forum VIP Sierpień 21, 2013 #29 sorry za offtop , ale czemu rezerwowi nie zdobyli mi pkt ? Miałem Zahe nie zagrał minuty nawet zawodnik z ławki zapunktował , ale pkt nie przyznali . Kliknij aby rozwinąć... Nie wiem, ale wydaje mi się, że to dopiero będą rozliczać jak Chelsa rozegra dziś swój mecz. Bo 1 Gameweek obejmuje również mecz Chelsea z Aston Villa. Aczkolwiek mogę się mylić
sorry za offtop , ale czemu rezerwowi nie zdobyli mi pkt ? Miałem Zahe nie zagrał minuty nawet zawodnik z ławki zapunktował , ale pkt nie przyznali . Kliknij aby rozwinąć... Nie wiem, ale wydaje mi się, że to dopiero będą rozliczać jak Chelsa rozegra dziś swój mecz. Bo 1 Gameweek obejmuje również mecz Chelsea z Aston Villa. Aczkolwiek mogę się mylić