62,3K prof Użytkownik Sierpień 10, 2010 #22 FC Alejki Moja druzyna jest ciagle w przebudowie i jak znajde taka potrzebe to wymienie jeszcze jakiegos pilkarza.
FC Alejki Moja druzyna jest ciagle w przebudowie i jak znajde taka potrzebe to wymienie jeszcze jakiegos pilkarza.
110 bjalyy Użytkownik Sierpień 12, 2010 #23 fajna-druzyna! moj drim tim ???? Uploaded with ImageShack.us
47 tombas222 Użytkownik Sierpień 12, 2010 #24 Arsenal POL <-- mój team ) Reina - Vermalen, Hangeland, Terry, Alcaraz - Cesc, N'Zogbia, Arshavin, Sidwell - Rooney (C), Rodallega lawa - Carson, McFadden, Emerton, Coloccini
Arsenal POL <-- mój team ) Reina - Vermalen, Hangeland, Terry, Alcaraz - Cesc, N'Zogbia, Arshavin, Sidwell - Rooney (C), Rodallega lawa - Carson, McFadden, Emerton, Coloccini
G 0 gringoradek Użytkownik Sierpień 12, 2010 #26 FC Next Generation Fabiański - Sagna, Ivanovic, Carrager, Toure - Giggs, Yaya Toure, Milner, Essien - Chamakh, Tevez Ława: Mucha, Hernandez, Bassong, Petrov
FC Next Generation Fabiański - Sagna, Ivanovic, Carrager, Toure - Giggs, Yaya Toure, Milner, Essien - Chamakh, Tevez Ława: Mucha, Hernandez, Bassong, Petrov
0 lukario Użytkownik Sierpień 13, 2010 #27 Arsenal Footbal Club REINA CARRAGHER TERRY EVRA VALENCIA N'ZOGBIA BOWYER DUFF NASRI ROONEY BENT ławka: Robinson, Carr, Foley, McFadden
Arsenal Footbal Club REINA CARRAGHER TERRY EVRA VALENCIA N'ZOGBIA BOWYER DUFF NASRI ROONEY BENT ławka: Robinson, Carr, Foley, McFadden
0 bujal Użytkownik Sierpień 14, 2010 #28 Zastanawia mnie czemu macie w większości 442 ???? do 11:30 czas na zmiany i ew. dołączenie przed pierwszą kolejką. Tu mój team:
Zastanawia mnie czemu macie w większości 442 ???? do 11:30 czas na zmiany i ew. dołączenie przed pierwszą kolejką. Tu mój team:
1 dwight18 Użytkownik Sierpień 14, 2010 #31 Zastanawia mnie czemu macie w większości 442 Kliknij aby rozwinąć... To proste , pewnie nie wpadli na to żeby wstawić napastnika za pomocnika czy obrońce za napastnika itd.
Zastanawia mnie czemu macie w większości 442 Kliknij aby rozwinąć... To proste , pewnie nie wpadli na to żeby wstawić napastnika za pomocnika czy obrońce za napastnika itd.
143 kowboj Użytkownik Sierpień 20, 2010 #32 Luksusowi Deluxe dołączają do ligi z małym poślizgiem ????
0 vitos Użytkownik Sierpień 25, 2010 #34 Założyłem z ciekawości i dołączyłem do ligi ???? The Last Cance! Hart- Evra, Coloccini, Terry, A.Ekotto- Bale, Lampard, Smith, Walcott- Drogba, Caroll Ława: Begovic, Jagielka Ferguson N'gog
Założyłem z ciekawości i dołączyłem do ligi ???? The Last Cance! Hart- Evra, Coloccini, Terry, A.Ekotto- Bale, Lampard, Smith, Walcott- Drogba, Caroll Ława: Begovic, Jagielka Ferguson N'gog
17 cl9vius Użytkownik Sierpień 25, 2010 #35 team - klawjusy 2 kolejki w plecy, ale można się zabawić ????