4,8K doberman Forum VIP Grudzień 12, 2006 #23 Zgłaszam się za namową Rookiego91 ???? ???? :jezora: :jezora: :jezora: :jezora: :jezora: :jezora:
3 bigpapi Użytkownik Grudzień 12, 2006 #25 Panowie czy ktos z was ma problemy z dolaczeniem? Rookie poslal chyba privy Warto miec wlasny login(poczte) na yahoo. http://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/ Na srodku pisze DOLACZ, wyboeramy JOIN LEAGUE. Potem JOIN CUSTOM. Wpisujemy ID ligi oraz haslo, potem nazwe druzyny ertc i przechodzimi do ligi. Jakies pytania?
Panowie czy ktos z was ma problemy z dolaczeniem? Rookie poslal chyba privy Warto miec wlasny login(poczte) na yahoo. http://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/ Na srodku pisze DOLACZ, wyboeramy JOIN LEAGUE. Potem JOIN CUSTOM. Wpisujemy ID ligi oraz haslo, potem nazwe druzyny ertc i przechodzimi do ligi. Jakies pytania?
0 rangiz9 Forum VIP Grudzień 12, 2006 #27 Moglibyście dać w nazwie swojej drużyny nick z forum. Ułatwiło by to wszytskim rozpoznanie z kim gra. Bo raczej nazwa "Korytow" dużo mi nie mówi
Moglibyście dać w nazwie swojej drużyny nick z forum. Ułatwiło by to wszytskim rozpoznanie z kim gra. Bo raczej nazwa "Korytow" dużo mi nie mówi
3 bigpapi Użytkownik Grudzień 12, 2006 #28 Oczywiscie jestem za, czyli nick z forum a potem mozecie wspiywac co chcecie ???? :jezora:
3 bigpapi Użytkownik Grudzień 15, 2006 #33 I po drafcie, niektorym trzeba pogratulwoac ilu kontuzjowanych powybierali :roll: :]
0 rookie91 Użytkownik Grudzień 15, 2006 #34 A mi draft wyszedł zaje**ście :!: podkoszowi beda miażdżyć :] - Garnett, Boozer, Okafor, Randolph no i Delambert na doczepke
A mi draft wyszedł zaje**ście :!: podkoszowi beda miażdżyć :] - Garnett, Boozer, Okafor, Randolph no i Delambert na doczepke
3 bigpapi Użytkownik Grudzień 15, 2006 #35 Ja tez jestem wlasciwie zadowolony, mam wszytkich oprcz Boozera, reszta kazdego kogo chcialem, no moze mam za duzo PG, dlatego zaraz zamienie
Ja tez jestem wlasciwie zadowolony, mam wszytkich oprcz Boozera, reszta kazdego kogo chcialem, no moze mam za duzo PG, dlatego zaraz zamienie
L 237 lookash Użytkownik Grudzień 15, 2006 #36 ja tam jestem zadowolony bo mam taki sklad: Derek Fisher,Dwyane Wade,Paul Pierce,Rasheed Wallace ,Yao Ming
ja tam jestem zadowolony bo mam taki sklad: Derek Fisher,Dwyane Wade,Paul Pierce,Rasheed Wallace ,Yao Ming
0 rangiz9 Forum VIP Grudzień 25, 2006 #37 Wyniki 1 tygodnia naszych zmagań Tabela rangizki dobry początek :spokodfhgfh: Teraz czas na doberman90 team :]
Wyniki 1 tygodnia naszych zmagań Tabela rangizki dobry początek :spokodfhgfh: Teraz czas na doberman90 team :]