>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

[Fantasy] Baseball Yahoo 2012!

Status
Zamknięty.
J 7K

juanroman08

Forum VIP
Wyniki &amp; Tabela week 20 :razz: trochę zaniedbany temat ale liga cały czas w grze :!:

Uploaded with ImageShack.us
Jak widać Micheal Ellis Freaks zdominowali w tym sezonie ligę i 1 pozycja raczej nie jest zagrożona ???? co do pozostałych to bardzo ciekawie zapowiada się walka o 6 pozycję, myślę że nawet Vader Yankee$ mają szansę przy dobrych wiatrach na PO.

Otrzymane punkty reputacji: +12
J 7K

juanroman08

Forum VIP
Wyniki i tabela week 21

Ellis Freaks jednogłośnie i niepodważalnie na 1 miejscu i zapewniony awans do PO. Z walki o PO chyba wypadła drużyna Vader Yankee$, która momentalnie zwiększyła stratę do 9 zwycięstw. Natomiast ekipy z miejsc 6-9 cały czas w grze, zobaczymy kto będzie miał najlepszy finisz. Obecny trwający game week jest ostatnim zasadniczym i mogę tylko powiedzieć że na chwilę obecną w 6 chyba będzie LukascashCelticPride :razz:

http://baseball.fantasysports.yahoo.com/b1/27064/7

J 7K

juanroman08

Forum VIP
Wyniki &amp; Tabela &quot;WEEK 23&quot; ????

Wszystko jasne, pary PO już wyznaczone, dla niektórych sezon się już skończył, np. dla mnie, chyba drugi raz z rzędu jestem ostatni :rolleyes: Pozostałym życzę powodzenia i niech wygra najlepszy.
Swoją drogą LukascashCelticPride, ta drużyna była naprawdę blisko PO, ale ni stąd ni zowąd wynik się posypał :razz:​

Otrzymane punkty reputacji: +10
J 7K

juanroman08

Forum VIP
:!: Król jest tylko jeden :!:

Michael Ellis Freaks zdominowali całe rozgrywki MLB fantasy w tym sezonie, rozpoczynając od sezonu regularnego aż do World Series MEF nie dali szans nikomu. Serdeczne gratulacje dla zwycięzcy :!:
Pozostałym drużynom jak i ich managerom, wielkie podziękowania za zabawę do końca ???? Mam nadzieję że w przyszłym sezonie nikogo nie zabraknie, a może ktoś jeszcze dołączy do ligi :razz:

MICHAEL ELLIS FREAKS

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom