>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

[Fantasy] Baseball Yahoo 2009!

Status
Zamknięty.
vader 2,8K

vader

Forum VIP
No właśnie... a później się niektórzy dziwią, że tak słabo mi idzie... ????
Może dziś pomyśle o zmianach ;)

Prince de Belial 1,8M

Prince de Belial

Forum VIP
Tabela &amp; wyniki &quot;week 2 fantasy MLB&quot;

jak na razie totalnym oustiserem staje się drużyna Vader Yankees, dość słabo spisuje się również Escabar LA Angels, gratulacje natomiast dla Heroes of Beau, NYY Piecia i Snowman Twins, którzy są na razie niepokonani.

w tym tygodniu ciekawa rozgrywka &quot;na szczycie&quot; pomiędzy teamem Beau a Lupusa !

beau 1

beau

Forum VIP
Podczas draftu słyszałem , że mój skład budził śmiech wśród innych.Osobiście również byłem niezadowolony z draftu.Samymi batterami się nie wygrywa.Z Lupusem zapowiada się wyrównany pojedynek o dopiero się przekonam na co stać moich Herosów:p
Vader postaraj się bardziej.

bigpapi 3

bigpapi

Użytkownik
User o nicku Depee (Depee&#39;s Indians) został zablokowany.
Od początku trwania ligi ani razu nie zmienił składu, nie logował się, w składzie miał kolesia nieaktywnego i jednego kontuzjowanego w związku z czym ustawiłem mu najbardziej optymalny skład z tego co miał i zablokowałem mu dostęp do drużyny

Prince de Belial 1,8M

Prince de Belial

Forum VIP
User o nicku Depee (Depee&#39;s Indians) został zablokowany.
Od początku trwania ligi ani razu nie zmienił składu, nie logował się, w składzie miał kolesia nieaktywnego i jednego kontuzjowanego w związku z czym ustawiłem mu najbardziej optymalny skład z tego co miał i zablokowałem mu dostęp do drużyny

kurde :/ na na nim &quot;uciułałem&quot; jedynie 4ry punkty :-|

escabar 24

escabar

Użytkownik
Na mnie nie patrzcie. Mam co innego na głowie ;) Dla mnie to zabawa. narazie staram się z Vaderem o ostatnie miejsce, w sumie ja nie gram.. moi gracze pokazują siłę ????
Co nie znaczy że nie będę walczyć.
pozdrowienia ! ????

bigpapi 3

bigpapi

Użytkownik
Vader jest kolejna osoba, ktora sie z nami zegna.
Kotuzjowani oraz nieaktywni zawodnicy w skladzie, brak zmian skladu.
Ostatnie logowanie 19 dni temu, a na forum siedzi od rana do wieczora.

bigpapi 3

bigpapi

Użytkownik
Week1
Lupus Red Sox 7
NYY Piecia 9
Vader Yankees 2
Sythev Houston 15
Heroes of Beau 8
JuanAntonioMuchachos 6
TheDon Sparks 7
Snowman Twins 8
Escabar LA Angels 6
Depee&#39;s Indians 11
Baqu Baqu Squad 5
Bzyku&#39;s Killers 11

Piecia mnie dogonil, w ostatnie 2 dni :-?
Week 2

Lupus Red Sox 13
Vader Yankees 2
NYY Piecia 12
Bzyku&#39;s Killers 6
Heroes of Beau 12
Sythev Houston 3
TheDon Sparks 5
JuanAntonioMuchachos 8
Escabar LA Angels 5
Snowman Twins 9

Baqu Baqu Squad 10

Depee&#39;s Indians 6
Oraz tabela:

Prince de Belial 1,8M

Prince de Belial

Forum VIP
Tabela i wyniki week 3

mamy już dwie &quot;czerwone latarnie&quot; są to drużyny Vader Yankees &amp; Escabar LA Angels... atomiast po bardzo dobrym pojedynku z Lupusem na czele utrzymali się Heroes of Beau, chociaż ich wygrana była dosyć łatwa gdyż przeciwnik fatalnie wypadł w statystykach pitcherów...

w tym tygodniu Heroes of Beau znowu będą mieli ciężką przeprawę, tym razem z utrzymującą trzecie miejsce ekipą NYY Piecia, jeżeli znowu zdecydowanie pokonaja przeciwnika ich dominacja w lidze może stać się faktem...

kolejnymi cikawymi pojedynkami na pewno będą spotkania Baqu Baqu Squad z JuanAntonioMuchachos oraz Lupus Red Sox z TheDon Sparks - sa to druzyny z aspiracjami na pierwsze miejsce, więc będziemy mieć zaciętą walkę !

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Vader jest kolejna osoba, ktora sie z nami zegna.
Kotuzjowani oraz nieaktywni zawodnicy w skladzie, brak zmian skladu.
Ostatnie logowanie 19 dni temu, a na forum siedzi od rana do wieczora.
Lupek... &quot;a na forum siedzi od rana do wieczora&quot;. Różnica jest taka, że na forum ostatnio &quot;wpadam&quot; głównie w celu doglądania konkursu NHL i działu hokej. Dobrze wiesz, że są duże zaległości w konkursie.
Bo po prostu ostatnie 2 tygodnie miałem mnóstwo spraw na głowie.
A czas przeznaczony na sprawy sportowe wykorzystywałem wyłącznie w celu zarobkowym ( czyt. bukmacherskim). Zabawa z Fantasy to dalszy plan...
Od przyszłego tygodnia zaczynam sezon MLB na bukach więc i mogę zacząć w Fantasy. Właśnie widzę, że mam lepsze &quot;wtyki&quot; u Ghosta niż u Ciebie... On w tamtej lidze mnie nie zbanował. A Ty mnie tutaj tak :]

Prince de Belial 1,8M

Prince de Belial

Forum VIP
@Vader - w sumie dziwie Ci się, ustawienie 3 teamów ( gram w 3 ligach fantasy ) zajmuje mi mniej niż minutę... nie uwierze, że AŻ tyle dziennie nie umiesz wygospodarować :zoltakartka:

pozdr, :baseball:

Prince de Belial 1,8M

Prince de Belial

Forum VIP
Tabela i wyniki week 4

Drużyny Baqu Baqu Squad &amp; Lupus Red Sox &amp; NYY Piecia to najwięksi wygrani tej kolejki, każda z nich miała silnego przeciwnika z czołówki tabeli i mu podołała ! Szczególne brawa należą się dla managera NYY Piecia, którego team zdetronizował obecnego lidera Heroes of Beau.

W dole tabeli Sythev Houston wręcz rozniósł obecną czerwoną latarnię ligi, drużynę Escabar LA Angels i zapewnę nawiąże ciekawą walkę w piątej kolejce z Baqu Baqu Squad.

Po obecnej kolejce na pierwsze miejsce powinni powrócić Heroes of Beau, którzy mają najsłabszego przeciwnika z czołowej stawki, ale cóż... mlb jest pełna niespodzianek ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom