>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

fanatyk022 - freestyle

fanatyk022 625

fanatyk022

Użytkownik
Siema , w tym temacie będę dzielił się swoją wiedzą i częścią tego co gram prywatnie.

To w czym czuje się najmocniej to Piłka Nożna głównie niższe ligi gdzie jest bardzo mało info dla typujących oraz NHL.
Jednak poza tym typuję regularnie wszystkie inne sporty/ligi amerykańskie od NFL , przez WNBA po rozgrywki Collegu czy UFC.
Piłke Nożną śledzę już od ponad 20 lat , a pierwszą moją imprezą był pamiętny mundial 2002 w Korei i Japonii.
Rynkami zakładów sportowych zajmuję się już ponad dekadę i to na co staram się zwracać uwagę najbardziej to rozczytywanie lini i kursów które serwują nam bukmacherzy oraz zwracanie uwagi na detale , których wielu typujących nie zauważa bądź zauważyć nie chce.

Mój system do stawkowania to 1-5% całego kapitału na jedną selekcję.

1-3% będą to zakłady standardowe , a 4-5% te wyższej rangi.
Do praktycznie każdego typu dodawał będę swoją analize / przemyślenia.

Zapraszam wszystkich do obserwowania ; )

fanatyk022 625

fanatyk022

Użytkownik

Dyscyplina: Piłka Nożna - Słowacja, 2 liga
Godzina: 10:30
Spotkanie: Malzenice - Tatran Liptovsky
Typ: Malzenice lub remis ⛔ -4.0 jednostki
Stawka : 4% kapitału
Kurs: 1,85
Bukmacher: Fortuna

Bardzo ciekawe starcie na zapleczu Słowackiej ekstraklasy.
Tatran ukończył poprzednie rozgrywki na wysokim 3 miejscu , pokazując duże aspiracje do gry na najwyższym poziomie w Słowacji.
W obecnych rozgrywkach kontynuują oni swoją świetną dyspozycję , przystępując do tego spotkania z zaledwie jedną porażką.
Zespół z Liptovsky nie może jednak się czego wstydzić , ponieważ ta porażka nadeszła z rąk najlepszego obecnie zespołu tej ligi - Banskiej Bystrzycy i w dodatku nie był to pogrom a przegrana 3:4.
Maleznice po 7 siódmym miejscu w poprzedniej kampanii , obecnie notują bardzo słaby czas.
Zespół zanotował spory regres i obecnie plasuje się na odległej 13 pozycji w Słowackiej 2 lidze.
Gospodarze tego spotkania prezentują bardzo nierówną formę przeplatając dobre rezultaty z porażkami bądź bardzo słabymi występami.
Malzenice nawet w krajowym pucharze prezentowały się beznadziejnie , potrzebując konkursu rzutów karnych by wyeliminować zespoły z niższych lig Kraskov i Sale.
Według mnie mamy tutaj bardzo intrygującą sytuacje gdzie Malzenice nie będą obstawiane przez wiele osób lub kogokolwiek ale bukmacherzy tą linią wskazują że spodziewają się dobrego występu gospodarzy.
Ogół stawiających nie tylko spojrzy na tabele ligową , duże problemy Malzenic w pucharze ale przede wszystkim na fakt że oni w porównaniu do Tatrana kompletnie skapitulowali grając z tym samym topowym rywalem , wspomnianą Bańską.
Tatran na wyjeździe stawił im duży opór a Malzenice nie miały najmniejszych szans przegrywając u siebie 0:3.
Dla rekreacyjnych typerów ten mecz bedzie łatwym wskazaniem na gości , jednak według mnie patrząc na kursy i fakt że Malzenice zanotowały praktycznie wszystkie złe rezultaty poza domem a tutaj są z powrotem na własnym obiekcie - mamy tutaj szansę by zainwestować w ich akcje na niskim poziomie i pójść pod prąd.
Gospodarze są niedocenieni i dziś udowodnią to dopisując sobie kolejne punkty przed własną publicznością.

Ostatnia edycja:
fanatyk022 625

fanatyk022

Użytkownik

Dyscyplina: Koszykówka - WNBA
Godzina: 23:00
Spotkanie: Phoenix Mercury - New York Liberty
Typ: Phoenix Mercury wygra (z dogrywką) ⛔ -5.0 jednostek
Stawka : 5% kapitału
Kurs: 2.12
Bukmacher: Superbet
Analiza :

Na początek play off wybierzemy się do Phoenix gdzie według mnie zły zespół jest stawiany w roli faworyta.
Według mnie jest to celowy zabieg ze strony bukmacherów by zachęcić typerów by uwierzyli w magie obecnych mistrzyń z Nowego Yorku.
Librerty dostaje duży szacunek ze strony wystawiających kursy firm jednak myślę że domowy parkiet w tej serii odegra kluczową rolę i oba te zespoły podzielą się meczami które wygrywać będą przed własną publiką.
Solidnym argumentem popierających tutaj Liberty bedzie fakt , że dla zespołu z Nowego Yorku bedzie to mecz rewanżowy za to jak układały się mecze pomiędzy obiema ekipami podczas sezonu zasadniczego w tym ten ostatni wygrany 80:62 przez Mercury w dokładnie tej samej arenie w Phoenix.
Było to 3 zwycięstwo Mercury w obecnym sezonie przeciwko panującym mistrzyniom i według mnie pierwszy mecz tej serii nie przyniesie niczego nowego.
Liberty ukończyło sezon z 3 zwycięstwami ale mierzyło się z problemami zdrowotnymi obu ich topowych zawodniczek Sabriny Ionescu i Breanny Stewart.Ta druga była tym komu Liberty zawdzięcza wyciągnięcie z marazmu.
Ionescu natomiast dopiero co wróciła po kontuzji i myślę że pierwszym meczu play off możemy jeszcze nie zobaczyć jej w optymalnej dyspozycji.
Phoenix przystąpi do tego meczu po 3 porażkach z rzędu : pierw zawodniczki Mercury uległy w domu jednej z najgorszych drużyn ligi Connecticut Sun jako duży faworyt , potem w tej samej hali Phoenix roztrwoniło przewagę w 4 kwarcie i przegrało z wciąż jeszcze wtedy goniącymi play offy zawodniczkami LA Sparks , a na sam koniec...odebrały solidny łomot od najgorszej ekipy ligi Dallas Wings.
W tamtym spotkaniu postawiłem na wygraną Dallas bo wiedziałem że jest to beznadziejny spot w kalendarzu Mercury - świeżo po emocjonalnym meczu ze Sparks , a wiedząc dobrze że nie mogą zmienić swojego położenia w kotekście play off i przeciwko bardziej wypoczętemu zespołowi dla którego ranga tego spotkania ważyła znacznie więcej.
Phoenix w ostatnich meczach oszczędzało swoje kluczowe zawodniczki w podeszłym jak na atletki wieku takie jak Bonner czy Whitcomb i wiedząc że czeka ich najprawdopodobniej "randka" z Liberty w niedalekiej przyszłości.
Dziś powinniśmy zobaczyć w pełni zmotywowaną i najlepszą wersję Mercury niesioną przez kibiców w Phoenix przeciwko w mojej opinii wciąż mocnej ale nie aż tak mocnej ekipie z Nowego Yorku jak w poprzednim sezonie gdy sięgał on po mistrzostwo WNBA.

Ostatnia edycja:
fanatyk022 625

fanatyk022

Użytkownik
14/09 : 0-2 , -9.0 jednostek

Gol Tatrana w 90+1 , a potem Phoenix wypuszczające małą przewagę w ostatnich minutach meczu , dogrywka i wiadomo jak to sie musiało skończyć , spokojnie mogło być 2-0 a jest 0-2 , dziś walczymy dalej ; )

Dyscyplina: Piłka Nożna - Argentyna , Primera Nacional
Godzina: 20:30
Spotkanie: Agropecuario Argentino - Gimnasia Mendoza
Typ: Agropecuario Argentino wygrana bez remisu
Stawka : 4% kapitału
Kurs: 1.94
Bukmacher: Fortuna
Analiza :

Skłaniam się tutaj w kierunku gospodarzy tego meczu - Agropecuario.
Patrząc na linię wystawioną na ten mecz przez bukmacherów , duża część typujących może głowić się dlaczego mamy tak atrakcyjny kurs na zwycięstwo i przede wszystkim dostępną na papierze bezpieczną linię +0.00 na gości tego meczu i jedną z topowych ekip zaplecza argentyńskiej ekstraklasy - Gimnasie Mendoze.
Gimnasia do obecnej kampanii przystąpiła po znakomitych rozgrywkach , gdzie w sezonie regularnym 2024/25 w swojej grupie zakończyła go na 4 miejscu z zaledwie jednym punktem za ekipą numer 1 , Aldosivi by potem przejść 3 dwumecze z rzędu i znaleźć się w wielkim finale który decydował kto wywalczy promocję do najwyższej dywizji w Argentynie.Gimnasia po wykonaniu ogromu pracy , uległa w jednym jedynym meczu przeciwko San Martin , przegrywając go 0:2 i tym samym zostając z niczym.
Mendoza jednak nie złożyła broni i kontynuuje swoją świetną dyspozycję również i w tym sezonie przystępując do tego meczu jako lider Grupy B.
Agropecuario z drugiej strony to zespół środka tabeli , który w zeszłym sezonie nie miał nawet szansy zawalczyć o awans gdyż sezon zasadniczy zakończył na 10 miejscu.
W obecnych rozgrywkach Agropecuario jest w tym samym miejscu , obecnie znajdując się zaledwie oczko wyżej.
Jeszcze w czerwcu czy lipcu mieli oni ogromne kłopoty by punktować notując zaledwie 1 wygraną w 9 spotkaniach rozegranych w tym okresie.
Jednak od zremisowanego 0:0 meczu z Templario 3 sierpnia , coś ewidentnie zatrybiło w ekipie gospodarzy dzisiejszego spotkania i teraz przystępują do meczu z liderami na fali bardzo dobrej serii 6 meczów bez porażki z rzędu.
Rekreacyjni typerzy mimo ich dobrej serii wciąż widząc tak dobry kurs na Mendoze nie będą raczej szukać tu niespodzianki jednak ta linia jak wspomniałem już wyżej wygląda podejrzanie i na swego rodzaju pułapkę zastawioną przez bukmacherów.
Gimnasia według mnie jednak jest tu w niewygodnym położeniu.Mendoza grała ostatnio dwa spotkania z czołowymi ekipami : Nuevą Chicago która była w top 4 poprzednich rozgrywek i również była bliska promocji (remis 1:1) oraz Gimnasią Jujuy - 3 obecnie zespołem Grupy B który w ostatnim meczu Mendoza pokonała na własnym obieckie 1:0.
Bukmacherzy tymi kursami zachęcają do postawienia na Gimnasie jednocześnie wiedząc że mogą oni zapłacić za te ostatnie dwa emocjonalne mecze toczone na styku , jednocześnie wskazując że świetna ostatnio passa Agroprecuario nie jest przypadkiem i będą oni dziś w stanie wziąć na Mendozie rewanż za porażkę 1:2 z wcześniejszej części sezonu.

Otrzymane punkty reputacji: +220
Do góry Bottom