>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Fan F1

Status
Zamknięty.
robert9990 0

robert9990

Użytkownik
póścił sprzęgło i zgasł. Tak sie zdarza często jak wypadają z toru i puszczaja. A w tym nakorbe to nie ma co sie smiac bo to prawda. Bolidy F1 odpala sie tak jakby na korbe

fabregas 498

fabregas

Forum VIP
Witam,
mam pytanie, Ile okrążeń jadą kierowcy na Węgrzech? i czy zawsze jadą tyle samo? ;-)
Będe wdzięczny za odp
Pozdro

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Zespół Toro Rosso oficjalnie potwierdził zatrudnienie Sebastiana Bourdais. Plotki o zaangażowaniu Francuza przez włoski team pojawiły się ponad sześć miesięcy temu, kiedy 28-letni kierowca, aktualnie ścigający się w amerykańskiej serii Champ Car, w grudniu ubiegłego roku odbył pierwsze testy za kierownicą bolidu STR.

Od tamtej pory Bourdais trzykrotnie brał udział w sesjach testowych Toro Rosso, a w ostatnich dniach serwisy informacyjne niemal z całą pewnością potwierdzały, że w drugim fotelu kierowcy w sezonie 2008 zasiądzie Francuz.

„To była długa droga, ale w końcu udało się!” skomentował podekscytowany Bourdais. „Chciałbym podziękować wszystkim w Red Bullu za wiarę we mnie i umożliwienie mi zajęcia długo oczekiwanego miejsca w Formule 1. Muszę również podziękować zespołowi Newman/Haas/Lanigan Racine za pozwolenie mi zrealizowania marzenia i pozwolenie mi na testy dla Scuderii Toro Rosso kilka razy w tym roku.”

W wyniku podjętej decyzji szeregi zespołu opuści także drugi kierowca- Vitantonio Liuzzi, który od dłuższego czasu zdawał sobie sprawę, że jego pozycja w teamie jest zagrożona. Włoch w wypowiedzi dla mediów podkreślał, że wraz z menadżerem prowadzi rozmowy z różnymi zespołami.

peja 1

peja

Użytkownik
Jak myslicie... naprawdę Alonso z Hamiltonem się tak nie mogą dogadać, że Alonso po jednym sezonie w zespole McLarena odejdzie ? A jak tak do dokąd ? BMW Sauber ? Czy mozliwe, że Kubica zasiądzie już w przyszłym sezonie za kierownicą McLarena ? zapraszam do dyskusjii ???? moim zdaniem w przyszłym sezonie nie dojdzie do wielkich zmian w teamach... chociaż :roll:

zaszkins 5

zaszkins

Użytkownik
Hamilton niedawno mówił, że nie ma żadnego konfliktu między nimi. Ale wystarczy popatrzeć na tę parę a parę w innych zespołach to widać różnicę. Alonso nie ma za bardzo dokąd iść. Do Ferrari nie odejdzie bo nie chce (co mówił), powrót do Renault też odpada, zostaje BMW ale na pewno nie w tym sezonie. Moim zdaniem zostanie jeszcze w McLarenie jeszcze parę lat.

daimler 14

daimler

Forum VIP
Alonso nie wytrzymuje tego że nie jest już numerem 1 w Timie Maca.
Młody Anglik go wygryzł i jest ulubiencem Rona Denisa.Nic dziwnego jak Mistrz Świata jest w cieniu debiutującego w F1 kierowcy.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom