Ale jak skończyć płacić skoro nawet tutaj masz obrońców tej federacji, która go wspierała. Buki też widać jego chcą skoro znajdują się tacy jak.... (tu jest miejsce na wpisanie kilku ksyw forumowiczów) chcący obstawiać jego walki. Skoro znajdują się chętni i na oglądanie gal z nim i obstawianie jego walk "bo można zarobić a famemma jest bardziej czyste niż inne sporty" hehe.... No to takie są efekty.
Nie chce mi się liczyć postów ale skoro o jego walce zapewne pojawiło się więcej postów niż o walce Blachowicza czy Narkuna no to żyjemy w chorym świecie. Teraz wyjątkowo karykaturalnie brzmią te posty do mnie jak napisałem, że jest to śmieszna gala i federacja to się odezwali jacyś, że można zarobić itd.
Pogratulować.
A famemma gwarantuje wam nie jest wcale im tak przykro jak y się mogło wydawać. Mają teraz taki zasięg w mediach o jakim nawet dzięki niezłej walce np Araba by nie zyskali. No ale niech też wiele świadczy o tym, że ktoś zakłada tematy o famemma w dziale sport a nie tak gdzie być powinno czyli
rozrywka...