W starciu dwóch raperów,
Cypisa i
Qbika, faworyzuję tego drugiego, głównie dzięki typowaniu
Mateusza Kaniowskiego. Przyjrzałem się przygotowaniom obu zawodników, na wadze Cypis co prawda cięższy ale i tak moim zdaniem obskoczy tutaj [CUT] – chłop sam mówi, że to dla niego jednorazowa przygoda, więc według mnie szczerze mówiąc to zależy mu tylko na tym, by kasa się zgadzała. Nie ma co się jakoś mocno tutaj rozpisywać, stawiam na Qbika – chłopak ma trochę pojęcia, widać że jest pewny siebie i musiałby zostać znokautowany żeby to przegrać. Cypis na 95% nie ma takiego uderzenia, by to skończyć w taki sposób.
Cypis –
Qbik 1.60
Nie jestem fanem
Marcina Najmana, nigdy nie byłem, jest to dla mnie słaby pięściarz, który do wszystkich walk doszedł głównie trash talkiem i szczerze wierzę w to, że
Piotrek Piechowiak przejedzie się dzisiaj po nim. Najman mnóstwo kontuzji, znając życie to i dzisiejszą przegraną będzie tłumaczył jakimś urazem. Analogia do
Burneiki – Litwin w ogóle się do walki z „
El Testosteronem” nie przygotowywał, a i tak nie dał sobie większej krzywdy w tamtym starciu zrobić. Myślę, że „Bestia” jest mocno nastawiony na parter, to nie Bonus, Najman przed tamtą walką dużo gadał, teraz cisza. Moim zdaniem nie ma większych szans, bo jak Piechowiak położy to Marcinek już na pewno nie wstanie na nogi. Kurs to jedna z największych promocji w tym roku moim zdaniem, obym się nie mylił ????
Piotr Piechowiak – Marcin Najman
2.08