>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Falstart

M 0

malfurion

Użytkownik
Witam

Nie jestem wprawionym graczem. Z racji że od zawsze oglądałem mecze NBA postanowiłem skorzystać z oferty Expekt i zagrać z opcją cashback no i udało się z postawionych 200 zł zrobić 609, a następnie jeszcze 200 wyciągnąć. Pograłem tak przez miesiąc i było bardzo przyjemnie, ale nie przypadł mi do gustu ich interfejs strony.

Znalazłem innego bukmachera - unibet, zarejestrowałem się i... problem za problemem.

Na początek nie można wpłacić depozytu - pojawia się komunikat &quot;Coś poszło nie tak&quot;. Poczytałem i podobno support radził używać Firefoxa - zainstalowałem. Próbuje się zalogować i... błąd logowania. No to wracam na Chrome wylogowałem się i próbuje się znowu zalogować... błąd logowania. To samo na IE. Hasło na pewno prawidłowe, no ale z racji żeby się upewnić włączyłem opcję resetowania hasła - brak wiadomości mailowej od ponad 3 godzin (sprawdzałem również spam - Gmail).

Nawet nie zdążyłem złożyć depozytu. Jeśli nie jestem wyjątkiem, a proceder z problemami technicznymi jest powszechny - nie polecam.

M 0

malfurion

Użytkownik
Nie polecasz buka bo nie potrafisz się zalogować? ????
Tego jeszcze nie grali
Oczywiście, właśnie z tego powodu. ????
Przeczytaj jeszcze raz, ale tym razem ze zrozumieniem.
Nie polecam buka (o ile problem pojawia się częściej - a błąd przy złożeniu depozytu jest powszechny - googlowałem) bo ma problemy techniczne zarówno podczas wpłacenia depozytu jak i samego reloga więc nie jest to przypadek że jakaś część strony ma awarie. Support niby do 22:00 codziennie, ale kazali zostawić wiadomość już po 19.

zksstal 5,4K

zksstal

Użytkownik
Nie wiem. Mi czasem wyskakuje &#39;&#39;coś poszło nie tak&#39;&#39; ale jak odświeżę to już wszystko jest w porządku. Ale skoro większości ludzi udaje się zalogować i uwaga - wpłacić depozyt to nie uważasz że coś może być po twojej stronie? Może zmień przeglądarkę na Chrome, wyczyść ciasteczka czy coś. Może być wiele przyczyn tego że nie możesz się zalogować.
Piszesz, że buk ma powtarzające się problemy techniczne. A który buk ich nie ma? B365 robi aktualizacje w sobotę o 17, na innym (chyba Betsafe) przez dzień nikt się nie może zalogować. Więc nie rozumiem dlaczego już na starcie wystawiasz negatywną opinię bukowi jak sam napisałeś jeszcze nie zdążyłeś złożyć depozytu...

M 0

malfurion

Użytkownik
Czyściłem CCleanerem, zmieniałem przeglądarkę na Firefoxa, Chrome i IE (pisałem o tym w pierwszym poście).
Więc nie rozumiem dlaczego już na starcie wystawiasz negatywną opinię bukowi jak sam napisałeś jeszcze nie zdążyłeś złożyć depozytu...
Nie, nie zdążyłem, ale nie mogłem złożyć depozytu stąd ta ocena.

M 0

malfurion

Użytkownik
[tutaj miał być screen z livechata, ale nie mogę go załączyć mając poniżej 10 postów]
Skontaktowałem się z supportem. Nie wiem czy to normalne że zaraz po minucie od rejestracji blokują konto. Wydaje mi się że blokuje się wypłatę, a nie całe konto... Zrezygnowałem z dosyłania dokumentów, po prostu zamknąłem konto bo według mnie to trochę niepoważne podejście.
Temat do zamknięcia.

haker_dream 107

haker_dream

Użytkownik
[tutaj miał być screen z livechata, ale nie mogę go załączyć mając poniżej 10 postów]

Skontaktowałem się z supportem. Nie wiem czy to normalne że zaraz po minucie od rejestracji blokują konto. Wydaje mi się że blokuje się wypłatę, a nie całe konto... Zrezygnowałem z dosyłania dokumentów, po prostu zamknąłem konto bo według mnie to trochę niepoważne podejście.

Temat do zamknięcia.
To bardzo poważne podejście, wg mnie tak powinno być, że potem nie szukają haczyka, aby nie wypłacić tobie pieniędzy, a najpierw przechodzisz weryfikację.

Do góry Bottom