>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Fabik10 vs dami21

Status
Zamknięty.
D 5

dami21

Użytkownik
Typ 8
HC 05 Banska Bystrica - MsHK Zilina Typ:1 @ 1,60
Bwin
Sorka ze zwracam uwage ale staram sie sprawdzac kursy i na bwin nie bylo wiekszego niz 1.5 inne kursy tez budza kontrowersje Knack Roselarres kurs byl maks 1.4 (kontakt support) ... tak samo mecz ktory podales typ nr 8 zgodnie z typami powienien byc na wczoraj ....:kwasny4565:

fabik10 106

fabik10

Użytkownik
Sorka ze zwracam uwage ale staram sie sprawdzac kursy i na bwin nie bylo wiekszego niz 1.5 inne kursy tez budza kontrowersje Knack Roselarres kurs byl maks 1.4 (kontakt support) ... tak samo mecz ktory podales typ nr 8 zgodnie z typami powienien byc na wczoraj ....:kwasny4565:
To sprawdzaj dokładniej bo nawet Grzecho podał w swoim temacie kurs 1.60 :!:
Kurs na Knack był z Betsafe i na 100% kurs był 1.6 :!:
A to że wczoraj podałem typ na dziś to tylko dlatego że nie wiedziałem czy zdarzę dziś go podać, nie jest to zabronione więc pilnuj siebie bo przegrywasz i już ci coś nie pasuje? :-? :spokodfhgfh:

fabik10 106

fabik10

Użytkownik
Ponad polowa typow to zawyzone kursy podam informacjie od supportow jak ktos chce !
REZUGNUJE NIE GRAM Z OSZUSTAMI !
Człowieku zobacz sobie na Betexplorer.com że wszystkie kursy są normalne !!!!!!
Powiedz które kursy są zawyżone ??????
A to że support bwin ci powiedział ze jakiś kurs był za duży to już nie moja sprawa bo ja nie brałem każdego kursu z Bwin !!!!!
OSZUST :!::!:
Podaj te informacje z supportu !!!

D 5

dami21

Użytkownik
Nie bede dyskutował łamanie regulaminu kursy wyzsze nawet o 0.3 i do tego mecze stawiane nie na ten dzien, a odp od supportu wysle jak podasz mi na pw e-mail

fabik10 106

fabik10

Użytkownik
Nie bede dyskutował łamanie regulaminu kursy wyzsze nawet o 0.3 i do tego mecze stawiane nie na ten dzien, a odp od supportu wysle jak podasz mi na pw e-mail
To się pytam które kursy są za wysokie ?????
Mogę się założyć że wszystkie są prawidłowe !!!!!!

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom