>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

FA Cup V Runda [16-17 II 2008]

Status
Zamknięty.
beau 1

beau

Forum VIP

1 6 II 2008

[13:30] Bristol Rovers - Southampton 2.85 3.20 2.40
[16:00] Liverpool - Barnsley 1.15 6.75 16.00
[16:00] Coventry - West Bromwich Albion 2.80 3.25 2.40
[16:00] Chelsea - Huddersfield 1.10 8.50 19.00
[16:00] Cardiff - Wolverhampton 2.15 3.25 3.25
[18:15] Manchester United - Arsenal 2.05 3.25 3.50

17 II 2008

[15:00] Sheffield Utd - Middlesbrough 2.85 3.25 2.35
[17:00] Preston - Portsmouth 3.75 3.30 1.95
Kursy by Expekt

roy. 187

roy.

Forum VIP
Wstepnie na podbicie ako mysle, ze spokojnie mozna postawic na Chelsea i Liverpool. W FA cup wystarczy wygrac 1mecz i spotkanie jest rozstrzygniete, przy remisie trzeba grac jeszcze 1 mecz co na pewno nie odpowiada takim druzynom jak wyzej wymienione przy spotkaniach, ktore niedlugo ich, czekaja miedzy innymi LM. Nie sadze wiec, by te druzyny potknely sie z takimi druzynami. Ciekawym typem moim zdaniem jest Portsmouth. Przy ich ostatnich transferach oraz powrotach zawodnikow z PNA powinni poradzic sobie z drugoligowym Preston. Najciekawszym meczem jest bez watpienia spotkanie w teatrze marzen pomiedzy United a Arsenalem. Ten mecz mozna obstawiac dopiero gdy znane beda sklady w 100% a i przy tym bedzie ciezko choc jesli bym patrzyl na ostatnia forme obu druzyn to bez watpienia x2 ale przy kontuzjach i waskiej lawce przyjezdnych trzeba sie narazie wstrzymac.

housekloc 0

housekloc

Użytkownik
Pewnym jest jednak ze składy liverpoolu i chelsea dalekie będa od ideału i można powiedzieć że głębokim rezerwom obu drużyn już aż tak bardzo na rozegraniu tylko jesdnego meczu nie bedzie zależalo..

beau 1

beau

Forum VIP
Arsene Wenger i Arsenal znajdują sie w fatalnym położeniu.Połowa drużyny jest kontuzjowana i Boss będzie miał problemy ze skompletowaniem składu na mecz z MManchesterem no i pewnie na mecz z Milanem:/ Oto lista kontuzjowanych graczy:
Diaby - problem z łydką
Sagna - niedostępny z powodów osobistych
Senderos - problemy z udem i kolanem
Rosicky - kontuzja ścięgna udowego
van Persie - kontuzja uda
Denilson - kontuzja ścięgna udowego
Song - kontuzjowany w PNA
Djourou - kontuzja pachwiny
Clichy - kontuzja ścięgna udowego i kolana
Almunia - kontuzja kciuka/choroba
Adebayor - problemy z mięśniami
Walcott - problemy z udem
Flamini
W takiej sytuacji Wenger ma tylko 14 zdrowych piłkarzy ale do Manchesteru zabiera tak,że kontuzjowanych:Adebayora,Clichyego,Flaminiego i przed meczem zdecyduje czy zagrają.
Te problemy całkowicie zmniejszają jakiekolwiek szanse Arsenalu na pokonanie Manchesteru na Old Trafford.Prawdopodobnie jutro pojawią się typy na 1X.

roy. 187

roy.

Forum VIP
Arsene Wenger i Arsenal znajdują sie w fatalnym położeniu.Połowa drużyny jest kontuzjowana i Boss będzie miał problemy ze skompletowaniem składu na mecz z MManchesterem no i pewnie na mecz z Milanem:/ Oto lista kontuzjowanych graczy:

Diaby - problem z łydką
Sagna - niedostępny z powodów osobistych
Senderos - problemy z udem i kolanem
Rosicky - kontuzja ścięgna udowego
van Persie - kontuzja uda
Denilson - kontuzja ścięgna udowego
Song - kontuzjowany w PNA
Djourou - kontuzja pachwiny
Clichy - kontuzja ścięgna udowego i kolana
Almunia - kontuzja kciuka/choroba
Adebayor - problemy z mięśniami
Walcott - problemy z udem
Flamini

W takiej sytuacji Wenger ma tylko 14 zdrowych piłkarzy ale do Manchesteru zabiera tak,że kontuzjowanych:Adebayora,Clichyego,Flaminiego i przed meczem zdecyduje czy zagrają.

Te problemy całkowicie zmniejszają jakiekolwiek szanse Arsenalu na pokonanie Manchesteru na Old Trafford.Prawdopodobnie jutro pojawią się typy na 1X.
W zyciu nie postawie przeciwko Kanonierom nawet jesli beda grali 5skladem z MUłami, juz raz postawilem przeciwko nim jak grali z Blackburn 2skladem ... nigdy wiecej ;).

Beau - wiesz doskonale, ze Wenger zawsze przed meczami sieje taki maly zamet, zeby przeciwnik mial troche moze utrudnione zadanie taktyczne itp. Walcott, Denilson, Almunia, Djourou, Song, Van Persie i Diaby sa przeciez niedostepni od dluzszego czasu wiec wymienianie ich wcale nie jest potrzebne. Oczywiscie lawka rezerwowa jest bardzo potrzebna i ubolewam nad tym, ze jest taka waska. Najbardziej niepokoi mnie Almunia, bo Lehmann zaczal bronic przyzwoicie i kto wie, czy nie bedzie to nastepna przelomowa zmiana bramkarza ???? . (jesli czytales felieton na kanonierzy.com to wiesz o co chodzi, jesli nie to przeczytaj, polecam.). Clichy, Flamini i Adebayor mysle, ze wystapia, bo maja jakies drobne problemy i samo to, ze Wenger zabiera ich ze soba swiadczy o tym, ze na 80% ich wystawi. A i jeszcze jedna kontuzja mnie niepokoi - Sagna!!!! Swietnie wpasowal sie od samego poczatku do druzyny z Londynu, poprostu brawa dla niego i wielka szkoda, ze nie zagra jutro no ale napewno bedzie dostepny na mecz z Milanem co cieszy. No i jeszcze kontuzja Rosy boli, no ale przynajmniej wrocili Eboue i Toure wiec nie jest tak zle. Glowy do gory, Arsenal tego nie przegra =P. Mysle, bardzo optymistyczne, wierze w nich, ale to bedzie naprawde bardzo ciezki mecz. Cieszyc moze to, ze Manu ostatnio jest w lekkim dolku, ale mecz bardzo ciezki do wytypowania nawet z tymi kontuzjami bo jak kazdy wie Wenger napewno bardzo madrze ustawi zespol i nie pozwoli na przegrana. Jak bedzie okaze sie jutro. Ja ten mecz odpuszczam!!! A jesli zagram to na jakims wariacie oczywiscie x2.

Qrde 2 razy mi sie wstawilo, zwalony komp, sorry. Wykasuj to pozniej Beau :p

beau 1

beau

Forum VIP
Kurs na 1X nie opłacalny do gry więc odpuszczam ten mecz.Żeby tylko nikt nie złapał kontuzji w Arsenalu ????
Preston - Portsmouth under 2,5 1,80 ✅0-1✅
Wczoraj cały dzień myślałem na typem z FA i najbardziej pewny wydawał mi sie under w potyczce Preston z Portsmouth.Oba zespoły grają bardzo underowo.Preston na własnym boisku ma bilans bramkowy 17-12 na 32 mecze.Na swoim boisku aż 11 underów na 16 spotkań.Pompeys w Premiership pod względem underów plasują sie zaraz po Chelsea.Na wyjazdach piłkarze Harrego Redknappa grają słabo i bardzo underowo.Jedno ale tkwi w tym,ze z PNA wracają piłkarze tacy jak Muntari.Najlepszy napastnik Benjami przeszedł do City a sprowadzony na jego miejsce Defoe nie został zgłoszony do tych rozgrywek.W napadzie zapewne zagrają Kanu i Baros.Daję temu typowi 70% szans na wejście ale osobiście nie ryzykuję.

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Kurs na 1X nie opłacalny do gry więc odpuszczam ten mecz.Żeby tylko nikt nie złapał kontuzji w Arsenalu ????

Preston - Portsmouth under 2,5 1,80

Wczoraj cały dzień myślałem na typem z FA i najbardziej pewny wydawał mi sie under w potyczce Preston z Portsmouth.Oba zespoły grają bardzo underowo.Preston na własnym boisku ma bilans bramkowy 17-12 na 32 mecze.Na swoim boisku aż 11 underów na 16 spotkań.Pompeys w Premiership pod względem underów plasują sie zaraz po Chelsea.Na wyjazdach piłkarze Harrego Redknappa grają słabo i bardzo underowo.Jedno ale tkwi w tym,ze z PNA wracają piłkarze tacy jak Muntari.Najlepszy napastnik Benjami przeszedł do City a sprowadzony na jego miejsce Defoe nie został zgłoszony do tych rozgrywek.W napadzie zapewne zagrają Kanu i Baros.Daję temu typowi 70% szans na wejście ale osobiście nie ryzykuję.

Z tym to bym sie raczej nie zgodzil bo podobieczni Redknappa na wyjazdach sie prezentuja wysmienicie i maja zaraz po Chelsea i Arsenalu najlepszy bilans w lidze ???? Preston natomiast znajduje sie w strefie spadkowej Championschip wiec moze raczej w tym meczu warto zagrac na zwyciestwo Portsmouth ;) w lidze niby ciagle walcza o europejskie puchary ale bedize to trudne zwazywszy na to jaki jest scisk od miejsca 5 do 8 druzyny dzieli zaledwie 3pkt! A wiec kazde potkniecie zostanie wykorzystane przez rywala. Tak jak powiedziales wracaja do skladu Muntari ktory jest sila napedowa akcji The Pompey i ten mecz oni moim zdaniem pewnie wygraja bo FA Cup moze sie dla nichj stac celem glownym dzieki ktoremu przy dobrym zbiegu okolicznosci moga wywalczyc wystep w UEFA Cup . A co do underu to nie mam zdania ;)

beau 1

beau

Forum VIP
Fakt pomyliłem tabele Home z tabelą Away ;) IMO goście tez wygrają ale na fajerwerki nie liczę więc słynący bądź co bądź z solidnej defensywy zespół Portsmouth wygra jednym bądź 2 golami.

piotrek__17 10

piotrek__17

Użytkownik
V Runda FA Cup
Manchester United – Arsenal Londyn​

Co tu dużo pisać, już w piątej rundzie FA Cup mamy przedwczesny finał tych rozgrywek. Zmierzą się w nim dwie obecnie najlepsze ekipy na wyspach czyli wicelider tabeli Manchester będzie u siebie gościł lidera czyli Arsenal Londyn. Czerwone Diabły prezentują się na swoim obiekcie wyśmienicie. Na 14 spotkań na Old Trafford wygrali aż dwunastokrotnie, tylko raz zremisowali (remis bodajże na początku sezonu z Reading) i jedno spotkanie przegrali ( przed tygodnie ulegli lokalnemu rywalowi w derbach Manchesteru 1-2). Arsenal na wyjeździe gra również bardzo dobrze, na 12 spotkań doznał tylko 1 porażki, 4krotnie zremisował i 7 spotkań kończyło się jego zwycięstwem( statystyki ligowe). Ten mecz będzie 100 meczem w Pucharze Anglii dla Manchesteru pod wodzą Sir Alexa Fergusona(do tej pory zwyciężał z ManU w tym pucharze 5 razy).Oba kluby w tych rozgrywkach spotkały się 12-krotnie, i odniosły po 5 zwycięstw a 2-krotnie padł remis.
Teraz coś o składach na dzisiejszy mecz. Do składu United wracają po zawieszeniach za kartki Wayne Rooney i Patrice Evra. Natomiast w składzie Arsenalu zobaczymy już Kolo Toure i Emanuela Eboue którzy wrócili już z Pucharu Narodów Afryki. Ale skład gości nie zapowiada się zbyt ciekawie ponieważ do listy kontuzjowanych zawodników dołączyli Theo Walcott, Gael Clichy, Bacary Sagna, prawdopodobnie dzisiaj nie wystąpią również Adebayor i Flamini. Są to dosyć poważne osłabienia dla zespołu gości.
Wyniki ostatnich 4 meczy w FA Cup między tymi drużynami.
Arsenal 1:2 Manchester United - 14 kwietnia 1999r. - półfinał (rewanż)
Manchester United 0:2 Arsenal - 15 lutego 2003r. - V runda
Arsenal 0:1 Manchester United - 3 kwietnia 2004r. - półfinał
Arsenal 0:0 (5:4 - karne) Manchester United - 21 maja 2005 - finał

Wiele osób uważa że oba zespoły mogą teoretycznie oszczędzać swoich najlepszych zawodników ponieważ w tygodniu oba zespoły mają przed sobą mecze w LM. Ja osobiście uważam że gdyby to nie był taki prestiżowy mecz to mogłoby się tak stać, ale na pewno nie dziś. Manchester powinien wykorzystac dzisiejsze osłabienie rywala i wygrac ten mecz. Na pewno poprawiłoby to nastroje po lekkiej „zadyszce” jaką ostatnio złapali czyli po porażce z City i remis z Tottenhamem. Do składu wraca Rooney co na pewno będzie dużym wzmocnieniem ataku. Arsenal nie powinien dzisiaj grac z zbyt ofensywnej piłki dlatego też myślę że dzisiaj można zagrać na zwycięstwo United i under 2.5 bramki w tym meczu.

Składy na dzisiejszy mecz:
Manchester United: Van der Sar, Kuszczak, Brown, O&#39;Shea, Simpson, Ferdinand, Vidic, Evra, Fletcher, Nani, Park, Scholes, Ronaldo, Anderson, Carrick, Hargreaves, Giggs, Tevez, Rooney, Saha, Welbeck.
Arsenal: Lehmann, Fabianski, Senderos, Hleb, Fabregas, Flamini, Adebayor, Eduardo, Bendtner, Traore, Song, J Hoyte, Gilberto, Gilbert, Randall, G Hoyte, Lansbury.

edit
I pewne zwycięstwo ManU chociaż nie spodziewałem sie że będzie tak wysokie ????

beau 1

beau

Forum VIP
Wyniki V rundy

Bristol Rovers - Southampton 1-0
Liverpool - Barnsley 1-2
Coventry - West Bromwich Albion 0-5
Chelsea - Huddersfield 3-1
Cardiff - Wolverhampton 2-0
Manchester United - Arsenal 4-0
Sheffield Utd - Middlesbrough 0-0
Preston - Portsmouth 0-1
Tylko jeden remis co nie dziwi bo chyba nikt nie chciał grać dodatkowego meczu.Porażka Arsenalu boli mnie jako kibica ale nie grali pierwszym składem więc ból nie jest dotkliwy.Under Portsmouth wszedł jak w masło martwiłem się na wyrost.​

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom