Ja od siebie polecam na dziś taki oto typ:
Tottenham wygra do zera @1,80 lub
Tottenham czyste konto @1,75 - William Hill (inni bukmacherzy mają podobne kursy)
Dlaczego taki typ?
Już wyjaśniam zagadnienie - jak to mawiał Roman Kurski z "Miodowych lat" ????
Tottenham podejmie u siebie zespół z czwartego poziomu rozgrywkowego w Anglii - Wycombe.
Tottenham to zespół z drugą najlepszą defensywą w Premiership, zaś na własnym boisku stracili najmniej bramek - 5 straconych goli w 11meczach. Na White Hart Lane nie strzeliła bramki nawet...Chelsea, liderująca w lidze. Dziś przyjdzie im się zmierzyć z 5 siłą...League Two. Wycombe w meczach wyjazdowych swojej ligi, zajmuje 15 miejsce, ostatnio jest jakby na fali wznoszacej, lecz nie porównujmy obu lig i klubów bo nie ma to sensu. Czym popieram jeszcze swój typ?
Otóż w ostatnim czasie przedstawiciel Premiership -Liverpool mierzył się dwukrotnie w pucharze z zespołem League Two - Plymouth, dwukrotnie utrzymał czyste konto, mimo tego że grał pół rezerwowym składem. Mecz w Liverpoolu to kompletna dominacja The Reds, goście ani razu nie byli blisko zagrożenia bramki Lpoolu. W dzisiejszym meczu powinno być podobnie, dodam jeszcze że Tottenham ma lepszą defensywę od Liverpoolu, zaś Plymouth (2 miejsce w lidze) jest obecnie lepszym i skuteczniejszym zespołem od Wycombe (5 miejsce). Różnica w grze teoretycznie powinna być jeszcze większa niż w pojedynku The Reds z Plymouth. Wiadomo że puchary rządzą się swoimi prawami, pewne jest też to że Pochettino zamiesza lekko składem, mimo wszystko uważam typ za bardzo pewny. Wycombe jedynie ma szansę na bramkę w końcówce meczu przy rozstrzygniętym wyniku i odpuszczeniu przez koguty, w co mimo wszystko wątpię. Polecam!
Tottenham bardzo dziwnym składem wychodzi, nie jestem już taki pewny tego typu
Uuu HAHAHA, nie wierzę, takie ogórki jadą Tottenham na wyjeździe 0:2?!
Ale jak się wystawia jakiś cieniutki skład to tak jest, Pochettino chce odpaść z tego pucharu...
NIESAMOWITE