>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

FA Cup - 4 runda [27-29 stycznia 2017] + rewanże

Status
Zamknięty.
shakeyobody 2,1K

shakeyobody

Forum VIP

Odbierz zakład bez ryzyka 150PLN tutaj

Wkraczamy w kolejną fazę tego bardzo prestiżowego pucharu. Najciekawiej zapowiada się starcie Świętych i Arsenalu choć i miłośnicy niższych lig nie będą zawiedzeni.

PS. Sprawdźcie ramówkę stacji Eleven i Eleven Sports. Pokażą tyle meczów ile się da.

Zapraszamy do dyskusji.

cuadrado12 6K

cuadrado12

Użytkownik
  • Fulham - Hull @3.40

Buki oszalały dając taki kurs na Hull. Po zmianie trenera wszystko odżyło i w końcu zaczęli grać &quot;w piłkę&quot;. Marcus da Silva jest w Hull dopiero od pięciu spotkań, a różnicę widać już gołym okiem. Wygrana z Bournemouth i Swansea, fajne mecze przeciwko Chelsea i Manchesterowi United, gdzie z tymi drugimi nawet raz udało im się wygrać, ale niestety w końcowym rozliczeniu odpadli z pucharu Anglii. W lidze zajmują przedostatnie miejsce, ale na to obecnie nie ma co patrzeć, bo taki bajzel zostawił poprzedni trener. Pucharu od tak sobie nie odpuszczą i będą chcieli zamknąć ten mecz bez jakichkolwiek szans na remis i potrzeby grania rewanżu.

• Patrick Bamford strzeli gola @2.20

Myślę, że Karanka da odpocząć Negredo i w podstawowym składzie wybiegnie właśnie Bamford. Jest to puchar, przeciwnik nie jest zbyt wymagający, a za 4 dni walka w Premier League i mecz z West Bromem. Bamford doskonale zna drużynę Boro, w której grał już 2 sezony temu i był to chyba jego najlepszy sezon w karierze, bo dla grającego jeszcze wtedy Boro w Championship udało mu się strzelić 17 goli i o ile dobrze pamiętam zdobył tytuł najlepszego młodego zawodnika Championship. Myślę, że będzie to idealna okazja na pokazanie się i powrót do wielkiego strzelania.

• Divock Origi strzeli gola @1.80

Ta sama sytuacja co wyżej. Idealna okazja na wystawienie drugiego garnituru. Liverpool ostatnimi czasy nieco pod formą, więc będzie to odpowiedni moment na odpoczynek dla zawodników z podstawowej jedenastki. Nie zdziwiłbym się gdyby Klopp wystawił taki sam lub lekko zmieniony skład do tego z rewanżu w meczu z Plymouth. Origi w tym sezonie miał już serię pięciu strzelonych goli w pięciu kolejnych meczach, później nieco opadł z formą i jeżeli myśli o walce o podstawowy skład, to ten mecz będzie odpowiednią szansą.

Wszystko grane w b563

M 239

mikki

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna – FA CUP
Godzina: 16:00
Spotkanie: Burnley – Bristol City
Typ: 1
Kurs: 1.70
Bukmacher: Pinnacle
Analiza:
Już kilka razy pisałem o Burnley (zapraszam do mojego tematu), także by się nie powtarzać tylko przypomnę. Gospodarze to bardzo dobrze poukładany zespół,
chociaż często nie doceniany przez buki. Szczególnie dobrze radzą sobie przed własną publicznością. Są w dobrej formie i w najbliższym czasie liczę także na przełamanie w meczach wyjazdowych. Wracając jednak do pucharu.
Przeciwnik czyli Bristol ligę niże. Po nie najgorszym początku sezonu, od listopada osiąga fatalne wyniki. Na ostatnie 12 ligowych spotkań przegrali aż 11.
W Burnley kilka kontuzji jednak prawdopodobnie i tak zobaczylibyśmy kilku zmienników podobnie jak z Sunderlandem. Nawet jeśli rzeczywiście tak się stanie to powinno to i tak w zupełności wystarczyć. W poprzedniej rundzie już udowodnili, że też potrafią grać w piłkę. I w ten sposób mamy całkiem przyzwoity typ po 1,70.

P 50

papadopulos

Użytkownik
Liverpool FC - Wolverhampton Wanderers FC Warto postawić na wilków?
Ostatnio coś Liverpool słabo gra i do tego rezerwy wyjdą, a wilki będą chciały pokazać się z dobrej strony jak wczoraj np Hull z United.
Jakie macie zdanie na ten mecz?

gary-linker 69

gary-linker

Użytkownik
Liverpool ostatnio już zbyt wiele się wykładał u siebie, jak na tak mocny klub walczący o trofea.Jak dla mnie to ryzykowny typ. Myślę, że za wszelką cenę postarają się uniknąć ponownej kompromitacji, w końcu wiadomo kto ich trenuje.

shakeyobody 2,1K

shakeyobody

Forum VIP
Niby tak ale muszą oszczędząć siły na ultraważną potyczkę z Chelsea. Spodziewam się rezerw poza Coutinho, który jest świeży i &quot;nieograny&quot;. Liverpool rezerwami męczył bułę z Plymouth a Wilki to dużo lepszy team. Mnie kurs zachęca dlatego gram. Sorry, że tak krótko ale nie dam rady więcej.
Wilki lub remis @3.75 bet365

Otrzymane punkty reputacji: +17
C 92,1K

cybul100

Forum VIP
Co do spotkania Liverpoolu to również nie jestem przekonany w zadnym wypadku. Widać znaczący spadek formy tego zespołu. A granie po kursie @1.20 mija się z celem. Bowiem jak nawet wygrają to będzie więcej nerwowki niż to wszystko warte. Widać jakby się zaciali i z przodu. Mają spore problemy ze strzelaniem bramek. Grając z zespołem jak Portsmouth i wygrać skromnie 1-0, gdzie w pierwszym meczu i to u siebie zremisowac bezbramkowo to chyba mała przesada.

K 123

karwan1988

Użytkownik
Ja od siebie polecam na dziś taki oto typ:
Tottenham wygra do zera @1,80 lub Tottenham czyste konto @1,75 - William Hill (inni bukmacherzy mają podobne kursy)
Dlaczego taki typ?
Już wyjaśniam zagadnienie - jak to mawiał Roman Kurski z &quot;Miodowych lat&quot; ????
Tottenham podejmie u siebie zespół z czwartego poziomu rozgrywkowego w Anglii - Wycombe.
Tottenham to zespół z drugą najlepszą defensywą w Premiership, zaś na własnym boisku stracili najmniej bramek - 5 straconych goli w 11meczach. Na White Hart Lane nie strzeliła bramki nawet...Chelsea, liderująca w lidze. Dziś przyjdzie im się zmierzyć z 5 siłą...League Two. Wycombe w meczach wyjazdowych swojej ligi, zajmuje 15 miejsce, ostatnio jest jakby na fali wznoszacej, lecz nie porównujmy obu lig i klubów bo nie ma to sensu. Czym popieram jeszcze swój typ?
Otóż w ostatnim czasie przedstawiciel Premiership -Liverpool mierzył się dwukrotnie w pucharze z zespołem League Two - Plymouth, dwukrotnie utrzymał czyste konto, mimo tego że grał pół rezerwowym składem. Mecz w Liverpoolu to kompletna dominacja The Reds, goście ani razu nie byli blisko zagrożenia bramki Lpoolu. W dzisiejszym meczu powinno być podobnie, dodam jeszcze że Tottenham ma lepszą defensywę od Liverpoolu, zaś Plymouth (2 miejsce w lidze) jest obecnie lepszym i skuteczniejszym zespołem od Wycombe (5 miejsce). Różnica w grze teoretycznie powinna być jeszcze większa niż w pojedynku The Reds z Plymouth. Wiadomo że puchary rządzą się swoimi prawami, pewne jest też to że Pochettino zamiesza lekko składem, mimo wszystko uważam typ za bardzo pewny. Wycombe jedynie ma szansę na bramkę w końcówce meczu przy rozstrzygniętym wyniku i odpuszczeniu przez koguty, w co mimo wszystko wątpię. Polecam!
Tottenham bardzo dziwnym składem wychodzi, nie jestem już taki pewny tego typu ;)
Uuu HAHAHA, nie wierzę, takie ogórki jadą Tottenham na wyjeździe 0:2?!
Ale jak się wystawia jakiś cieniutki skład to tak jest, Pochettino chce odpaść z tego pucharu...
⛔ ⛔ ⛔
NIESAMOWITE

K 2K

kfjatek

Użytkownik
Zaciekawił/zdziwił mnie dość wysoki kurs na Leeds w potyczce z rywalem z dużo niższej klasy rozgrywkowej. Może ktoś się ustosunkować kto bardziej siedzi w angielskiej?

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Oxford - Newcastle
Drużyna Srok uda się dzisiaj do Oxfordu by rozegrał tam spotkanie pucharowe z miejscowym zespołem który na codzień gra ligę niżej czyli League One. Zajmuje w niej dwunaste miejsce i tak na prawdę już sukcesem tego zespołu jest awans do tego etapu pucharu w poprzedniej rundzie pokonali Rotherham jednak teraz trafili na zdecydowanie mocniejszego rywala, Newcastle w przypadku zwycięstwa odniesie historyczny sukces albowiem od 11 lat nie awansowali do 5 rundy co jak na taki zespół jest delikatną ujmą. Rafa Benitez dzisiaj nie skorzysta z usług Vurnona Anity, Dwighta Gayle’a , Aaronsa, Diame, Atsu oraz Mbemby. Do gry wracają natomiast Mitrovic ,Jesus Gamez oraz Jack Colback. Gospodarze dzisiaj zapewne zapragną przetestować swój najnowszy nabytek Wypożyczonego z West Hamu Toni Martineza. Faworytem bez wątpienia są Sroki
Zwycięstwo Newcastle @@ 1.80 Bet365 ⛔
1 Połowa over 1,5 gola @@ 2,55 ⛔

johnson 5

johnson

Użytkownik
W Anglii piłkarze mawiają, że nie ma nic gorszego niż zimny deszczowy wieczór na Britannia Stadium w Stoke City. W tym sezonie równie dobrze mogą stwierdzić, że nie ma nic gorszego niż mecz na Turf Moor w Burnley z miejscową drużyną. O ile na wyjeździe podopieczni Seana Dyche’a spisują się mocno przeciętnie, żeby nie powiedzieć kiepsko, o tyle na swoim boisku są groźnym przeciwnikiem dla każdego angielskiego klubu. Ostatnie 10 spotkań na własnym stadionie to osiem zwycięstw i dwie porażki, porażki z nie byle kim bo z Manchesterem City i Arsenalem. W obu przypadkach goście nie mieli łatwiej przeprawy, a Arsenal strzelił zwycięską bramkę na 1:0 dopiero w doliczonym czasie gry. Myślę, że forma jaką gracze Burnley prezentują obecnie na swoim boisku, pozwoli im pokonać dziś drużynę Bristol City i awansować do kolejnej rundy FA Cup. Oto ostatnie pięć spotkań Burnley u siebie:
Burnley - Sunderland - 2 : 0
Burnley - Southampton - 1 : 0
Burnley - Sunderland - 4 : 1
Burnley - Middlesbrough - 1 : 0
Burnley - Bournemouth - 3 : 2
FA Cup - Burnley vs. Bristol City
Godzina: 16.00 | Typ: 1 | Kurs: 1.70 - Bet365

mistrztyperski 108

mistrztyperski

Użytkownik
Crystal Palace - Manchester City 1 kurs 7.50 ⛔
Crystal Palace lub remis kurs 2.50 ⛔
bet365
2 lata temu solidarnie Chelsea i City odpuściły tę rundę żeby nie musieć grać kolejnych które były bezpośrednio przed ich meczami w 1/8 LM.
W tym sezonie ekipa Guardioli ma podobną sytuację, dodatkowo abstrahując od głównego argumentu czołówka ligi odjeżdża obywatelom a myślę, że kwalifikacja do kolejnej edycji LM jest dla ważniejsza od pucharu.
W poprzednich sezonach z tego co widziałem Big Sam nie odpuszczał zbytnio tego pucharu chociażby za czasów pracy w West Hamie, tak więc myślę, że wygrana dzisiaj może podnieść morale stołecznych.

D 238

daw1910

Użytkownik
Milwall - Watford
Millwall 0.0 @2,25
Bet365

Puchar jak zwykle żyje własnym życiem, Liverpool spakowany, Wycombe miało awans w rękach ale zabójcza końcówka Tottenhamu. Dziś poszukam niespodzianki w powyższym meczu. Millwall już dłuuugo błąka się po zapleczu lub jak obecnie w League one a jak dobrze wiemy kibice mają o wiele większe ambicje. Dlatego FA Cup jest znakomitą okazją do wylosowania rywala który podniesie tętno u fanów Millwall. Poprzednia runda i gładkie 3-0 z Wisienkami. Dziś Watford, który na wyjazdach nie czaruje. Millwall świetny bilans u siebie. Pełny stadion, świetna atmosfera i podejrzewam, że zwyczajnie piłkarzom Millwall &#39;bardziej się chce&#39;. Handicap azjatycki moim zdaniem do gry bo Watford to jednak ekipa z PL więc łatwo nie będzie.

Wynik 1-0 ✅:cool:

Otrzymane punkty reputacji: +2
M 239

mikki

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - FA CUP
Godzina: 20:45
Spotkanie: Leicester - Derby
Typ: 2
Kurs: 4,20

Nie od dziś wiadomo, że puchary to świetna miejsce do szukania niespodzianek. Ja poszukam jej w tym meczu. Przemawia za tym całkiem sporo argumentów.
Forma Leicester jest fatalna, od 5 meczów nie zdobyli nawet bramki i przy niekorzystnych rozstrzygnięciach po następnej kolejce mogą znaleźć się w strefie spadkowej.
Poza ligą mają też LM i ten puchar, co powoduje że terminarz będzie bardzo napięty. FA CUP to najmniej ważne rozgrywki z trzech wymienionych, wręcz mogące wpłynąć negatywnie na inne. Ponad to w weekend czeka ich kluczowy mecz dla układu dołu tabeli. Głupotą byłoby maksymalne zaangażowanie w ten mecz. Spodziewam się wystawienia maksymalnie rezerwowego składu. Możliwe jest także zupełne odpuszczenie tego spotkania, mają byt dużo innych problemów.
Derby to nie jest wybitna. Solidny drugoligowiec. W najlepszym wypadku włączą się do walki o baraże, jednak o awansie nie mają raczej co myśleć. Jedynymi rozgrywkami, żeby się pokazać jest ten puchar i sądzę, że tutaj skierują wszystkie siły. Nie ma po ich stronie jakiś mocnych argumentów, ale jednak byli w stanie wyeliminować WBA, obecnie drużynę zdecydowanie silniejszą od Leicester, więc dlaczego mieliby nie zrobić niespodzianki raz jeszcze? A walczyć jest o co bo w następnej rundzie czeka Millwall, co de facto oznacza ćwierćfinał w zasięgu gości.
Myślałem o X2, jednak remis i dogrywka będzie jeszcze gorszym rozwiązaniem, niż porażka przed ważnym ligowym meczem, dlatego idę w czystą dwójkę. Jeśli tego nie wygrają to przegrają. Można również spróbować zagrać lay na remis.
Podsumowując szanse oceniam na 50/50, może nawet z niewielkim wskazaniem na gości co przy kursie 4 oznacza, że nie ma co się zastanawiać.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom