a to wiesniaki nawet nei zapytali czy chesz?? ja bym ich olal i wiecej u nich nie gral jak oni tak postepuja ze nie pytaja Cie o zdanie :spokodfhgfh:a ja mam 1000 kredytów w tomb raider, nie dostałem meila nawet nie zapytali czy chce darmowe spiny jak wszedłem w gre przekreciłem za 300 na poczatek patrze a tam gra w realu
Nie o to biega tylko gdyby zapytali nie grałbym od razu za 300 tylko zmniejszył za 30 nie miałem 100 spinów tylko od razu 1000 kredytek na tombie ale mniejsza z tym wszystko poszło sie j..........a to wiesniaki nawet nei zapytali czy chesz?? ja bym ich olal i wiecej u nich nie gral jak oni tak postepuja ze nie pytaja Cie o zdanie :spokodfhgfh:
100 spinow dostal kazdy a teraz jeszcze dostaja po 10 euro chociaz niektorzy nic nawet nie wplacalimichaszek a nie zauwazyłeś że te 100 spinów mają wartość razem 10 euro ?
spoko ja tam nigdy jeszcze nie wpłacałem tera poczekam moze dadza jeszcze te dyche:-D100 spinow dostal kazdy a teraz jeszcze dostaja po 10 euro chociaz niektorzy nic nawet nie wplacali