M 4 misiaczek Użytkownik Luty 14, 2013 #1 Chce dokonac wyplaty poprzez skrill na inny e-mail niz ten, poprzez ktory rejestrowalem sie na expekt. Jezeli zamienie adres e-mail i aktywuje ten pozadany, to bede mogl to zrobic bez problemu?
Chce dokonac wyplaty poprzez skrill na inny e-mail niz ten, poprzez ktory rejestrowalem sie na expekt. Jezeli zamienie adres e-mail i aktywuje ten pozadany, to bede mogl to zrobic bez problemu?
2 kicur Użytkownik Luty 16, 2013 #2 Nie powinno być problemów ja posiadam inny e mail na który się rejestrowałem a inny na skrill i wypłaty są dokonywane.
Nie powinno być problemów ja posiadam inny e mail na który się rejestrowałem a inny na skrill i wypłaty są dokonywane.
S 11 seaars Użytkownik Marzec 15, 2013 #3 Ile trwa srednio wyplata pieniedzy na konto skrill? Czy wyplaty sa wykonywane w weekendy?
1,1K pete1989 Użytkownik Marzec 15, 2013 #4 Do kilkunastu godzin.I wypłaty realizowane są w weekendy.
890 kohorta Użytkownik Kwiecień 24, 2014 #6 co do skrilla expektowego to jest to najgorsza opcja wśród bukmacherów z wypłatami