>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Expekt vs. Bwin

urodzonyzwyciezca 0

urodzonyzwyciezca

Użytkownik
Witam!

Nie wiem czy to dobry dział ale wydaje mi się że tak, gdyż liczę na opinie użytkowników Bwin.

Aktualnie gram u bukmachera zwanego Expekt ????

Jestem w miarę zadowolony.

Wcześniej grałem w naziemnych.

Prosze o wypowiedź czy warto się przenieść do Bwin. Jeśli tak to dlaczego? A jeśli nie to dlaczego?

Z góry dzięki za odpowiedź!
Pozdrawiam ????

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Pytanie jest nieprecyzyjne... Na czym Tobie zależy u buka? Bo takie pisanie bez znajomości Twoich priorytetów jest bez sensu.

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Bogata oferta- nie ma lepszej (większej) oferty niż bwin. Mówię całościowo, nie patrząc na poszczególne dyscypliny.

Live- zdecydowanie szersza oferta niż expekt. Bwin równa się ofertą live bettingu z takimi bukami jak bet365.
Kurs- nie zawsze najgorsze na bwin. Choć grając piłkę nożną lepsze kursy na expekt.

urodzonyzwyciezca 0

urodzonyzwyciezca

Użytkownik
Bogata oferta- nie ma lepszej (większej) oferty niż bwin. Mówię całościowo, nie patrząc na poszczególne dyscypliny.

Live- zdecydowanie szersza oferta niż expekt. Bwin równa się ofertą live bettingu z takimi bukami jak bet365.

Kurs- nie zawsze najgorsze na bwin. Choć grając piłkę nożną lepsze kursy na expekt.
Dzięki bardzo za odpowiedź. Rozjaśniłeś mi sytuację troszkę. Muszę pomyśleć czy warto się przenieść ????

Do góry Bottom