K 0 kafaro3 Użytkownik Styczeń 21, 2008 #22 i mam jeszcze pytanie, kiedy mniej wiecej ten turniej sie odbedzie
0 nowy23 Użytkownik Styczeń 21, 2008 #23 Pogram jeżeli w puli add on expekt zapewni nam przynajmniej $100.
M 0 mkiller Użytkownik Styczeń 21, 2008 #24 buy in od 5$ do 20$, plus dodatkowy add on lub walizki ???? i najlepiej, zeby wczensiej ktos dal info o turnieju, zeby wpalcic hajs na expekta ????
buy in od 5$ do 20$, plus dodatkowy add on lub walizki ???? i najlepiej, zeby wczensiej ktos dal info o turnieju, zeby wpalcic hajs na expekta ????
0 nowy23 Użytkownik Styczeń 21, 2008 #25 buy in od 5$ do 20$, plus dodatkowy add on lub walizki ???? i najlepiej, zeby wczensiej ktos dal info o turnieju, zeby wpalcic hajs na expekta ???? Kliknij aby rozwinąć... Co ja mam z tymi walizkami robić. Już mam dwie :-D
buy in od 5$ do 20$, plus dodatkowy add on lub walizki ???? i najlepiej, zeby wczensiej ktos dal info o turnieju, zeby wpalcic hajs na expekta ???? Kliknij aby rozwinąć... Co ja mam z tymi walizkami robić. Już mam dwie :-D
M 0 mkiller Użytkownik Styczeń 21, 2008 #27 Co ja mam z tymi walizkami robić. Już mam dwie :grin: Kliknij aby rozwinąć... heh ja na razie nie mam zadnej, choc bylem juz 2 razy blisko.. za jakies 3 tygodnie dostane od pokersourceonline walizke z 500 zetonami ????
Co ja mam z tymi walizkami robić. Już mam dwie :grin: Kliknij aby rozwinąć... heh ja na razie nie mam zadnej, choc bylem juz 2 razy blisko.. za jakies 3 tygodnie dostane od pokersourceonline walizke z 500 zetonami ????
0 rokita89 Użytkownik Styczeń 22, 2008 #28 ja też chętnie zagram ;] tylko dajcie wcześniej znac najlepiej na gadu ;D a wpisowe 5-10 byłoby ok ;]
ja też chętnie zagram ;] tylko dajcie wcześniej znac najlepiej na gadu ;D a wpisowe 5-10 byłoby ok ;]
K 0 kafaro3 Użytkownik Styczeń 28, 2008 #29 od tygodnia nic nie slychac o turze..zrobiles nadzieje, a wychodzi na to ze nic z tego nie wyjdzie..rozkmin cos
od tygodnia nic nie slychac o turze..zrobiles nadzieje, a wychodzi na to ze nic z tego nie wyjdzie..rozkmin cos
M 0 mkiller Użytkownik Styczeń 28, 2008 #31 siedze troche w temacie zaaltwiania turnieji i wiem, ze na support nie ma mocnych ???? bananeq jezlei polski support nie odpisuje, to napisz o wszystkim do angielskiego supportu i oni wszystko przyspiesza
siedze troche w temacie zaaltwiania turnieji i wiem, ze na support nie ma mocnych ???? bananeq jezlei polski support nie odpisuje, to napisz o wszystkim do angielskiego supportu i oni wszystko przyspiesza