>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Expekt - oszuści ?

R 0

robo1910

Użytkownik
Expekt
Otóż..

Zrobiłem sobie na expekcie drugie konto , na którym gram u dziewczyny , konto jest zrobione na kolegę..

Niestety przegrałem pieniądze i chciałem się polecić . Wysyłam im dane swoje + skan dowodu ,i kumpla dane .Dostałem odpowiedź abym dał też skan kolegi.. wysłałem im ze swojej poczty , napisali , aby kolega wysłał se swojej do supportu.. zrobiłem to . Dziś przyszedł mi meila , że ten kolega został już polecony , co jest niemożliwe , bo nikt oprócz mnie , nie miał tych danych . Czyżby expekt robił wszystko , aby nie dawać 100 zł ? niby jest promocja cały czas , ale widzę , że teraz nawet już dowód nie wystarcza , muszą zmyślać , Wysłałem do ang. supportu , ciekawe co odpiszą . Co o tym sądzicie ? spotkał się już ktoś z takim przypadkiem ?

R 0

robo1910

Użytkownik
czemu robię polecenia &quot;na lewo&quot; ?
Zrobiłem konto na kumpla , w dodatku gram tylko u dziewczyny.. o co Ci chodzi ?
btw. bardzo dużo wniosłeś , pisząc ten post..

edit. w regulaminie jest , że może być jedno konto , na jedno domostwo/adres, więc tym bardziej Cię nie rozumiem :|

rpg 1K

rpg

Użytkownik
Wysyłasz skan dowodu kumpla ze swojej skrzynki, czyli z tej, której i ty wysyłałeś.
Chyba mogą mieć podejrzenia?
A oszustem to tu nie jest Expekt tylko ty.

A 0

aihara

Użytkownik
W sumie kolego w wiekszosci bukow multikonta sa zabronione. Sankcja? Blokowanie konta, strata srodkow.
Ale skoro jeszcze tego nie wykryli i nie chca dac bonusu - mozna to uznac za dziwna sprawe.
A moze juz wykryli te kombinacje i specjalnie to robia? Moja dobra rada - zostaw to... Skoro o tym wiedza juz to nawet za dwa lata mogą zamknac Ci to konto... albo przy najblizszej wyplacie to zrobić. I stracisz na tym. Wiem, ze taka jest taktyka bukow. nie od razu konta zamykaja, tylko czekaja az utopisz troszke kasy...
Moja dobra rada jak juz chcesz bonusy. Zapisz sie do innego buka. Prawie wszedzie na start masz 100%. dlatego nie rozumiem ludzi, ktorzy czepiaja sie jednego buka i tak mieszaja. A pozniej dziwia sie, ze ktos im konto zablokowal...

L 147

luminat

Użytkownik
Kolego nawet jak zmienisz IP i będziesz się do jednego buka logował z tego samego komputera na dwa konta to oni o tym wiedzą - nie oszukuj się. Powinieneś bym im wdzieczny że dali ci ostrzeżenie, inni bukmacherzy nie są tak łaskawi, pozwolili by ci wpłacić pieniądze, wziac bonus - wygrac/przegrac, a przy ewentualnej probie wyplaty zablokowali by ci konto za multi.
ps. pozniej sa tematy - &quot;zrobilem wszystko aby nie wiedzieli ze to multi, a oni i tak zablokowali, oszusci&quot;
Nie bedziesz ich kantowal, to oni nie beda robic problemow przy wyplacie.
Powodzenia ????

Do góry Bottom