Wracam z informacjami, bo chcę pokazać kto w tym sporze naprawdę ma racje.
Jak wiecie pierwszym przesłaniem do wykrycia multikonta jest adres ip. Z adresem ip można zrobić wiele rzeczy. Są sposoby obejścia i kto jest bardziej zorientowany to może to zrobić. Po to właśnie są dodatkowe formy weryfikacji użytkowników.
Użytkownik tłumaczył, że zagrał trzy zakłady:
obstawilem trzy mecze wygrałem
Użytkownik już w tym momencie blefuje, bo po zagraniu pierwszego zdarzenia wypłata od razu została zlecona. To kolejny sygnał wskazujący na to, że użytkownik chce TYLKO zawalczyć o bonus. Wypłata była zlecona na konto bankowe.
Jako kolejną opcję weryfikacji (bo może użytkownik faktycznie miał rację, a my chcemy iść na rękę) podano potwierdzenie konta bankowego. Tu kolejny raz wyszła próba kombinacji. Użytkownik zlecił wypłatę na jedno konto bankowe, a potwierdzenie przysłał z konta zupełnie innego. Raz tłumaczył się, że było to konto żony, a innym razem podano inny powód.
Z tego co czytam to użytkownik sam gubi się w swoich argumentach.
W razie czego jestem do dyspozycji.
Pamiętajcie, że w gestii bukmachera nie jest OKRADANIE użytkowników z bonusów. Po to jesteśmy zaufaną firmą, by ludzie nie bali się u nas grać. Obroty dzienne sięgają milionów euro, więc dlaczego ktoś miałby siedzieć w firmie i polować na bonusy użytkowników. To jest logiczne, że użytkownik zraziłby się do bukmachera i po prostu przestał grać. Potencjalne OKRADANIE użytkowników z bonusu nie zwróci w żadnym wypadku strat wizerunkowych firmy.
Wystarczy spojrzeć na tematy innych firm. Najwięcej problemów z bonusami jest w firmie Expekt i
Betclic. Śmiało mogę powiedzieć, że jest to
najlepszy bonus dostępny na rynku. Jesteśmy świadomi, że w kwestii świadczonych usług jest jeszcze wiele do poprawy. Wysyłam do odpowiedniego działu Wasze uwagi i uwierzcie mi - bierzemy je pod uwagę. W żadnym wypadku nie próbujemy jednak zabierać bonusów, bo jest to po prostu NIEOPŁACALNE z czysto biznesowego punktu widzenia.
Niektóre kraje są wykluczane z ofert promocyjnych bukmacherów na całym świecie. W czołówce wyłudzaczy są kraje z południa i wschodu Europy. Jeśli nie chcecie żeby
Polska poszerzała czarnych list wielu bukmacherów - nie starajcie się wyłudzać bonusów. Ta kwestia dotyczy wszystkich, bo niestety coraz więcej osób próbuje wyłudzić bonusy posługując się skradzionymi/pożyczonymi bez wiedzy właścicieli dowodami.