kanas
"Gram grubo"
Dziś miałem taką sytuację, chciałem dokonać depozytu przez przelewy24, wszystko ok, w okienku opisującym wysokość wpłaty wpisałem 33,50. Jednak w przelewie z banku pomyliłem się i wysłałem 31.50. Zaraz opisałem wszystko supportowi wysyłając w załączniku oczywiście wyciąg z tej operacji. Przez 1h i 46 min zero odzewu. Napisałem im drugiego maila, ile mam czekać jeszcze. Na co uzyskałem odpowiedź o dziwo po 5 minutach.
Witam,
Szanowny Kliencie, prosze odczekac dwie godziny.
Jezeli bedzie Pan mial jakiekolwiek pytania badz watpliwosci - oczywiscie prosimy o ponowny kontakt. Sluzymy pomoca.
Przepraszam za czas oczekiwania na odpowiedz
Ten mail przyszedł o godzinie 14, mamy godzinę 18.20 i środki nie zostały dopisane mi do konta, a polski support od 18 ma wolne... na domiar złego 4 mecze które chciałem za tą kwotę obstawić ... weszły by mi --> stąd podwójna złość.
Teraz napisałem do angielskiego supportu i czekam na odpowiedź. Jednak zawiodłem się na firmie expekt u której najczęściej grałem. Czas przerzucić się na innego bukmachera.
Witam,
Szanowny Kliencie, prosze odczekac dwie godziny.
Jezeli bedzie Pan mial jakiekolwiek pytania badz watpliwosci - oczywiscie prosimy o ponowny kontakt. Sluzymy pomoca.
Przepraszam za czas oczekiwania na odpowiedz
Ten mail przyszedł o godzinie 14, mamy godzinę 18.20 i środki nie zostały dopisane mi do konta, a polski support od 18 ma wolne... na domiar złego 4 mecze które chciałem za tą kwotę obstawić ... weszły by mi --> stąd podwójna złość.
Teraz napisałem do angielskiego supportu i czekam na odpowiedź. Jednak zawiodłem się na firmie expekt u której najczęściej grałem. Czas przerzucić się na innego bukmachera.