>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Expekt ... "najlepszy support w sieci"

kanas 400

kanas

"Gram grubo"
Dziś miałem taką sytuację, chciałem dokonać depozytu przez przelewy24, wszystko ok, w okienku opisującym wysokość wpłaty wpisałem 33,50. Jednak w przelewie z banku pomyliłem się i wysłałem 31.50. Zaraz opisałem wszystko supportowi wysyłając w załączniku oczywiście wyciąg z tej operacji. Przez 1h i 46 min zero odzewu. Napisałem im drugiego maila, ile mam czekać jeszcze. Na co uzyskałem odpowiedź o dziwo po 5 minutach.

Witam,

Szanowny Kliencie, prosze odczekac dwie godziny.

Jezeli bedzie Pan mial jakiekolwiek pytania badz watpliwosci - oczywiscie prosimy o ponowny kontakt. Sluzymy pomoca.
Przepraszam za czas oczekiwania na odpowiedz

Ten mail przyszedł o godzinie 14, mamy godzinę 18.20 i środki nie zostały dopisane mi do konta, a polski support od 18 ma wolne... na domiar złego 4 mecze które chciałem za tą kwotę obstawić ... weszły by mi --&gt; stąd podwójna złość.

Teraz napisałem do angielskiego supportu i czekam na odpowiedź. Jednak zawiodłem się na firmie expekt u której najczęściej grałem. Czas przerzucić się na innego bukmachera.

kanas 400

kanas

"Gram grubo"
hah , co najciekawsze, napisałem tego maila do angielskiegu supportu i po 20 minutach pieniądze zaksięgowane na koncie.... jak macie się z kimś dogadać to jedynie z nimi... Polski support nie dorównuje im zupełnie...

Do góry Bottom