>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

Expekt - Kick Off

jemjogurt 52

jemjogurt

Użytkownik
Taką odpowiedź otrzymałem:
&quot;Thank you for contacting us.
Kindly note that you have turned over your bonus and if you wish to withdraw
any money
that will be fine.&quot;
Jeśli dobrze rozumiem to mogę już wypłacić pieniądze bo obróciłem bonusem. Więc obrót był 5x200=1000zł
Powodzonka ????
wyplac pieniadze teraz i zobaczymy ;)

G 0

grzesius

Użytkownik
Poczekajcie cierpliwie do końca dnia. Mi w poprzedni tydzień nie dopisali i musiałem się dopominać mailowo (wysłać skan maila z ofertą, itp.). Jednak dzisiaj nie ma ich co ponaglać, bo i tak odpiszą, że &quot;bonus jest przypisywany zdalnie&quot;. Zresztą ich support jest straszny: odpisują po 5-6 h i w dodatku zamiast odpowiadać na pytania wklejają gotowe formułki.

K 0

ktsbet

Użytkownik
U mnie w końcu dopisali! Ake co ciekawe dostałem maila na podwojenie depozytu do 50% a dostałem 100% od depozytu Duży ✅ dla nich:-D

jemjogurt 52

jemjogurt

Użytkownik
ja dostalem o 17stej
ale wyslalem rano maila kiedy bedzie to mowila zeby cierpliwie czekac, jak sie by nie dostalo to napisac maila z id ;)

buzero 59

buzero

Użytkownik
a czy ktoś miał tak jak ja?
że przed przyznaniem bonusu zlecił wypłatę z konta bo nie znałem regulaminu...
a nastepnie jak pytałem support to mi napisali:

&quot;szanowny Panie kwalifikuje się Pan do uzyskania bonusa&quot;

w sumie wtedy razem wplaciłem 1000 zł a zleciłem wypłatę po dokonaniu obrotu 1500 zł ponad; więc może dlatego zdecydowali mi się przyznać bonus?
ale niestety ja nadal bonusa nie mam więc nie wiem czy możliwe jest że support mnie okłamał?

Do góry Bottom