>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Expekt - 70pln Reload Bonus

zeus0 0

zeus0

Użytkownik
To będzie weekend pełen emocji - nie tylko mnóstwo sportowych atrakcji ale także specjalna oferta od Expekt.com!

Oto jak otrzymać dodatkowy bonus w naszej ofercie:

Dokonaj wpłaty depozytu w kwocie min. 70 PLN

Złóż dowolny zakład za stawkę między 70 a 140 PLN, po kursie min. 2.00.

Otrzymasz bonus w kwocie 70 PLN!

Wpłać i złóż zakład aby zakwalifikować się do bonusa 70 PLN!

UWAGA: Oferta ważna jest wyłącznie dla depozytów i zakładów złożonych w dniach 17/04 - 21/04 23:59 CET. Jeśli zlecona zostanie w tym czasie jakakolwiek wypłata z konta gracza, bonus nie zostanie przyznany.
BONUSY PRZYZNANE ZOSTANĄ PO 72 GODZINACH OD ZAKOŃCZENIA OSTATNIEGO SPOTKANIA.

cinek68 0

cinek68

Użytkownik
Pamiętajcie o dość ważnym punkcie regulaminu
- Zakłady systemowe, zakłady wielokrotne oraz zakłady na handicap azjatycki nie wliczane są do promocji.

M 55

meggie1

Użytkownik
Lipna ta promocja strasznie, skoro nie mozna nawet zrobic zakladu wielokrotnego. No ale nie narzekam najwyzej poprostu nie skorzystam, moze komus sie przyda ????

zeus0 0

zeus0

Użytkownik
Lipa promocja i tyle...
Już wam się całkiem we łbach poprzewracało .
:zoltakartka:
Buk daje wam 70 pln za darmo a wy biadolicie . Niektórzy pewnie chcieliby dostawać bonusy prosto na konto w MB , bez podejmowania jakichkolwiek działań oprócz podania adresu e-mail

fracek 11

fracek

Użytkownik
Już wam się całkiem we łbach poprzewracało .
:zoltakartka:
Buk daje wam 70 pln za darmo a wy biadolicie . Niektórzy pewnie chcieliby dostawać bonusy prosto na konto w MB , bez podejmowania jakichkolwiek działań oprócz podania adresu e-mail
Chodzi o to ze niemoze byc ako na kuponie...i napisałem jak wyglada ta promocja dla mnie. Mimo tego gram na expekcie;P Ty dla mnie :zoltakartka: a ja dla ciebie ???? i koniec tematu:p

zeus0 0

zeus0

Użytkownik
Chodzi o to ze niemoze byc ako na kuponie...i napisałem jak wyglada ta promocja dla mnie. Mimo tego gram na expekcie;P Ty dla mnie :zoltakartka: a ja dla ciebie ???? i koniec tematu:p
A po cóż ci akumlator dziewczynko ?
Jeśli chcesz grać AKO , zagraj za 70 pln singla , a wygraną postaw na dowolny akumlator . Na to samo wyjdzie .
:jezora:
Moim zdaniem zresztą granie akumlatorów jest dla frajerów , bo jedyny skutek jaki przynosi , to zwiększenie twojego ryzyka i prowizji bukmachera.

fracek 11

fracek

Użytkownik
Jeśli chcesz grać AKO , zagraj za 70 pln singla , a wygraną postaw na dowolny akumlator . Na to samo wyjdzie .
Moim zdaniem zresztą granie akumlatorów jest dla frajerów , bo jedyny skutek jaki przynosi , to zwiększenie twojego ryzyka i prowizji bukmachera.
Granie Ako jest dla frajerów!? Czyli dla 99% uzytkowników tego forum!!! Zeusie ????

C 174

cezi77

Użytkownik
hahaha graj sobie single a ja wole akumulator 2,8 ktory ladnie wszedl... czlowieku co ty wiesz o obstawianiu...

A 0

arszawin

Użytkownik
rozumiem ze wystarczy wplacic 70zl i zrobic zaklad za te 70zl po min kursie 2.0 zeby dostac bonus 70zl?
promocja obejmuje wplaty moneybookers?

batoniq 64

batoniq

Użytkownik
rozumiem ze wystarczy wplacic 70zl i zrobic zaklad za te 70zl po min kursie 2.0 zeby dostac bonus 70zl?
promocja obejmuje wplaty moneybookers?
Tak właśnie, np wpłacasz 100 zł i za te 100 jak postawisz zakład pojedynczy z kursem min 2,00 to po jego zakończeniu dostajesz po 72 godzinach drugie 100 zł ????
Wszystkie sposoby dokonania depozytu wliczają się w promocje :-D
i dodatkowe info... nie trzeba od razu po wpłaceniu grac singla z kursem min 2,00 ???? można sobie obstawiać najpierw mecze jakie się chce (pojedyncze z mniejszymi kursami, kupony wielokrotne itp itd :-D), a jeden raz jeśli się obstawi do 21 kwietnia godz 23:59 za kwotę depozytu jaki się dokonało to później drugą taką kwotę w formie bonusu dopisują do konta ????

K 0

karpiu1234

Użytkownik
BatoniQ moim zdaniem dostaje sie freebeta tylko 70 zl a chodzi o to ze max mozemy puscic mecza za 140zl aby dostac te 70zl... np 150zl i bonusa nie dostajemy
ja to tak rozumie , jesli zle mysle to niech mnie ktos poprawi ????

A 0

arszawin

Użytkownik
Tak właśnie, np wpłacasz 100 zł i za te 100 jak postawisz zakład pojedynczy z kursem min 2,00 to po jego zakończeniu dostajesz po 72 godzinach drugie 100 zł ????
Wszystkie sposoby dokonania depozytu wliczają się w promocje :-D
to fajnie ze promocja obejmuje wszystkie metody depozytu.
ale z tym bonusem 100zl to chyba cos pokreciles. Bonus to 70zl

Do góry Bottom