W końcu! W końcu przyznałeś, że " Kurs wydawał Ci się odrobinę wyższy niż powinien"Nigdy nie uznaję, że coś można łatwo ustrzelić. Ale no tak - zagrałem, bo chciałem wygrać. Tylko próbuję Ci udowodnić, że nie latam po stronach buków w poszukiwaniu pomyłek. Kurs wydawał mi się odrobinę wyższy niż powinien - wyżej Ci opisałem. Ok 0,10. Zagrałem z chęcia małego zysku - tak`gram najczęściej. Nie zagrałbym tego nigdy w życiu gdyby wynik widniał 12 pkt. Ani za 1,02 ani za 1,12. Przy wyższych kursach bym o tym pomyśla
Zobaczyłeś okazję - chciałeś ją wykorzystać. To jest Twój podstawowy błąd i to na nim powinieneś się skupić.
Walnij pięścią w klatę, powiedz mea culpa - będzie Ci łatwiej w dalszej rywalizacji z bukami ????
Spodziewałeś się, że przegrają? Nie...Nie wiem czy można nazwać to łatwym zyskiem. Kurs wyżzy o ok. 0,10 to chęć łatwego i szybkiego zysku ? Myślę, że tak mógłbyś mówić gdybym zagrał na Sienę po kursie 5 przy prowadzeniu 22 pkt. Tak wtedy chciałbym na szybko zgarnąć dobry hajs i wykorzystać błąd buka. A tu po prostu chciałem zagrać jak zwykle. Pomyślałem, że Expect zachęca nie dając poniżej 1,10 żeby zagrać (bo w końcu to tylko koniec 2 kwarty ) a Real może nadgonić. Zresztą Real nadgonił. Ale nie aż tyle żeby wygrac nawet przy prowadznieu Sieny 22. Więc mój zakład okazałby się trafiony tak czy siak gdyby Siena rzeczywiście prowadziła 22 i tym się kierowałem.
Znów kombinujesz bo chwilę wcześniej pisałes, że w planie był mały ale jednak zysk.
Po kursie 1,12 (przynajmniej w teorii) powinno to przyjść łatwiej niż po 5,00 tak?
Opisana sytuacja z odwróconymi kursami to już zupełnie co innego.
Tak drastyczne błędy ZAZWYCZAJ kończą się anulowanie kupony. Czy to znaczy, że nie można próbować ich wyko0rzystać? Nie. Czy bukmacher będzie "zły, niedobry i nieuczciwy" gdy rozliczy taki kupon? Nie!
Znów kompletny przeskok. Nagle mówisz o ocenianiu sytuacji :|No dla mnie stawianie na team, który przegrywa 22 po przerwie mija się z celem. Więc emocje emocjami, ale sytuację ocenic też trzeba.
Chyba jednak sam jej dobrze nie oceniłeś...
Jeszcze dodatkowo zarzut, że stawianie na taki zespół mija sięz celem? Niby dlaczego skoro można na tym zarobić?
Czyli gdyby Expekt zasypiał i nie wpisywał bramki zdobytej przez któryś z zespołów w meczu piłkarskim a dodatkowo, nie uwzględnił tego w kursach to też byłby nieuczciwy?Wg mnie celowy bo od czasu do czasu taka pomyłka i sporo hajsu zarobione na koncie buka przez głupotę graczy - czyli w tym wypadku równiez i moją w postaci nie sprawdzenia wyniku. Ale raz jeszcze powtarzam nigdzie nie spotkałem się, żeby przez pół 2 kwarty i CAŁĄ PRZERWĘ widniał zły wynik + 10 pkt dla jednej z drużyn. A live kosza i w ogóle kosza gram często. Dlatego też uważam, że to zdarzenie to nie był przypadek.
Czyha na tych, którzy zdecydują się zagrać odwrotnie niż BYŁO w rzeczywistości?
Pomyśl logicznie. Expekt zraził Cię do gry. Planowali to? Chcieli zrobić zorganizowany skok na kasę kilku graczy, żeby ich do siebie zrazić?
To nie brzmi logicznie...