>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Exclusion Zone

seke-maneke 10

seke-maneke

Użytkownik
Witam,
W podanym temacie przedstawione będą typy wraz z analizami , przemyśleniami.
Statystyka raz na miesiąc.
Budżet początkowy : 5000 zł .
Grane u różnych bukmacherów.

Otrzymane punkty reputacji: +10
seke-maneke 10

seke-maneke

Użytkownik
Kupon niedziela 14.04.2013
⚽Stoke City - Manchester United 2 @ 1,57✅[0:2]
:siata:Asseco Resovia Rzeszów - Zaksa Kędzierzyn-Koźle 1 @ 1,50⛔[0-3]

ako 2,35 Unibet

400 = 942 // Saldo : 4600zł

Stoke z meczu na mecz coraz gorzej. A kiedyś mówiono o twierdzy. 5 porażek i 1 remis ostatnimi czasy mówią wszystko. United po dwumeczu z Realem nie najlepsze wyniki. Ostatnio także porażka w Derbach. Goście z 12 punktową przewagą nad City. Trzeba punktować. Gospodarze zaledwie 3 porażki u siebie - czas to zmienić. United powinni tego dokonać.

Twierdza Rzeszów ??? Jak najbardziej. Teren którego polskie kluby nie ogarniają.Zaksa ostatnio lepsze wyniki od gry. Zagumny poniżej swego poziomu co mocno odbija się na drużynie. Powinniśmy poznać Mistrza Polski już na Podpromiu.

seke-maneke 10

seke-maneke

Użytkownik
Kupon poniedziałek 15.04.2013
⚽ Piast Gliwice - Lech Poznań Draw no Bet 2 @ 1,53 ✅ [0:3]
:siata: Jastrzębski Węgiel - Delecta Bydgoszcz(+1,5) 2 @ 1,50 ✅[3:2]

ako 2,29 bet365

350 = 801,50 // Saldo: 5051,50 zł

Piast ostatnio dobre wyniki , za dobre jak na taką drużynę. Lech sporo traci do Legii - czas na pogoń. Kolejorz ciśnie na wyjazdach i historia pokazuje , że lubi grać w Gliwicach. Przegrać, nie przegrają tego.

JW faworytem ?? Z jakiej racji?? Delecta gra lepszą siatkówkę , to , że nie mają ławki to często w Play Off starcza na jeden mecz - właśnie ten pierwszy. JW tak faluje, że nawet mogą 0:3 dostać. Buki nie doceniają Bydgoszczy , ale ja tak.

seke-maneke 10

seke-maneke

Użytkownik
Kupon Wtorek 16.04.2013
???? Ernest Gulbis - John Isner over 22,5 gema @ 1,80✅ [4:6 6:2 6:3]

500 = 900 Unibet // Saldo: 5451, 50 zł

Gulbis dobry sezon.
Big John pocisnął Almagro więc i tutaj powalczyć musi.
Według mnie 3 sety najprawdopodobniejszym scenariuszem. Przy dwóch to może siąść. Bog John będzie skupiał się na jednym elemencie - serwisie .Przy dobrym dniu serwisowym Big Johna szykuje się dużo gemów i brak przełamań.

seke-maneke 10

seke-maneke

Użytkownik
JW - Delecta
:siata: Jastrzębski Węgiel - Delecta Bydgoszcz 1 @ 1,55✅ [3:0]
Sportingbet

400 = 620 //Saldo: 5671,50 zł

Pierwsza sżóstka Delecty nie wytrzyma kondycyjnie tego meczu a rezerwa nie pomoże . Konarski jest za bardzo eksploatowany. Antiga też zapewne odczuł wczorajszy mecz. Wczoraj nie wykorzystali goście szansy i dziś będzie dokończenie dzieła.

seke-maneke 10

seke-maneke

Użytkownik
Kupon Środa 17.04.2013
:siata: Muszynianka Muszyna - Trefl Sopot(+10,5pkt) 2 @ 1,85✅[92:102]
:siata: Copra Piacenza - Lube Banca Macerata 2 @ 2,20⛔[3:1]
ako 4,07 WilliamHill // Saldo: 5371,50 zł
300 = 1221
W tegorocznym finale Orlen Ligi Muszynianka nie osiągnęła w żadnym z meczów finałowych z Treflem przewagi ponad 10 punktowej. Mecz raczej będzie zacięty a Sopot może wygrać seta jednak zrobi to przekonująco i wejdzie. Kto wygra ?? Tego absolutnie nie wiem . Wiem , że Sopot powalczy .
Piacenza już jest hegemonem ?? Grają u siebie , wygrali 2 razy z rzędu po mega bojach , więc jutro formalność ?? Według mnie absolutnie nie. Macerata jest drużyną lepszą a fakt iż Piacenza złapała formę sprawia , że będzie trudniej. W obu meczach Macerata mimo przeciętności na przyjęciu podejmowała walkę. Spodziewam się , że kubeł zimnej wody spadnie na gospodarzy i goście wygrają w dodatku , że to dla nich mecz o być albo nie być.

seke-maneke 10

seke-maneke

Użytkownik
Miami - Orlando
???? Miami Heat - Orlando Magic 1 @ 1,41✅[105:93]
Bet365
500 = 705 // Saldo: 5576,50 zł
Koncówka fazy zasadniczej i nagle buki dają takie kursy na Miami.Dziwne. Mają pewne 1 miejsce w konferencji ale u siebie na pewo podejdą poważnie tymbardziej, że wyśróbowali dobry bilans u siebie - tylko 4 porażki i teraz mieliby dostać od Orlando ?? Nie chce mi się wierzyć. Miami według mnie wygra conajmniej 5 punktami. Na każdej pozycji są lepsi , a Orlando na wyjazdach to 8 win - 32 lost. ????

seke-maneke 10

seke-maneke

Użytkownik
Piątek

???? Novak Djoković - Jarko Nieminen 2 @ 10,00 Sportingbet⛔[6:4 6:3]

150 = 1500 // Saldo: 5426,50 zł

Po takim kursie aż żal nie spróbować. Djoko wiadomo w jakiej jest sytuacji i jak gra - zresztą wyniki pokazują to doskonale. Nieminen odprawił Raonicia i Del Potro , który gra piach. Jednak Jarko na wymianach spokojnie wytrzymuje i Djoko będzie miał olbrzymie problemy. Okazja na zwycięstwo dla Fina przednia.

seke-maneke 10

seke-maneke

Użytkownik
Kupon Sobota
Czas na weekend. Trzeba mocniej wejść. ;)

???? Rafael Nadal - Jo-Wilfried Tsonga 1 @ 1,10✅[6:3 7:6]
???? Novak Djoković - Fabio Fognini 1 @ 1,14✅[6:2 6:1]
???? Denver Nuggets - Golden State Warriors 1 @ 1,26✅[97:95]

ako 1,58 Bet365

1000 = 1580 // Saldo: 6006,50 zł

Dla Rafy to ulubiony turniej i Tsonga nie powinien powtórzyć meczu Dimitrova. Wszystko w gestii Hiszpana w tym pojedynku.

Djoković pokazał iż z tą kontuzją to nie jest tak źle. Łyknął Nieminena to i z Fogninim sobie poradzi.

Denver mocni u siebie a to będzie 1 mecz Play Off. Warriors ostatnio nieźle jednak z tym rywalem na wyjazdach regularnie przegrywają. Tak powinno być i tym razem.

seke-maneke 10

seke-maneke

Użytkownik
Kupon Niedziela
Przygotowałem połączenie F1, Siatkówki i Tenisa na jutro. ????

???? Novak Djoković - Rafael Nadal Tie-Break w meczu - NIE @ 1,80
:siata: Dąbrowa Górnicza - Trefl Sopot(+1,5seta) 2 @ 1,75
Sebastian Vettel w TOP6 @ 1,22

ako 3,69 Bet365

250 = 922,50

W meczu Djoko z Nadalem spodziewam się przełamań. Tutaj serwis nie będzie jakimś dużym atutem szczególnie na tej nawierzchni. Tie-breaki Ci gracze grają rzadko , bardzo rzadko i między sobą dotąd jak grali raczej do nich nie dochodziło.Myślę,że teraz będzie podobnie.

Według mnie Trefl jest faworytem finału. Ten pierwszy mecz będzie ważny i 2 sety spokojnie do ugrania.

Vettel jutro powalczy o zwycięstwo . Startuje z 1 linii , z 2 miejsca. W TOP6 powinien spokojnie się znaleźć .Tylko awaria bolidu może w tym przeszkodzić.

Do góry Bottom