>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Fortuna bonus

Everest poker - poleć przyjaciela ?

rans 0

rans

Użytkownik
Witam Everestpoker pisał że za każdą osobę która zarejestruje się z naszego nicku i wpłaci minimum 5$ , my dostaniemy od razu 50$ .
Ostatnio mam taki problem że tych 50$ nie dostałem !
W opcji everestpoker &gt; konto &gt; premia widnieje ją takie oto napisy :

A jak już wpisuję kod bonusu to wyskakuje mi komunikat :

PS na koncie miałem 10$ ale wszystkie wypłaciłem , a teraz nie mam możliwości nawet wpłacić bo brakuje mi 1.60zł !
Proszę o szybki kontakt z osobami które mialy taki problem , pozdrawiam i liczę na pomoc - to ważne .

bananeq 0

bananeq

Forum VIP
Nie dostałeś 50$? Wyrobiłeś punkty summit?
Z regulaminu:
Przyrostowa Premia. To jest standardowy typ premii w Everest Poker. Nasza $100 Premia Powitalna, $50 Premii Poleć-Znajomego, oraz nagrody wygrane w naszym $500 Premii Freeroll są Przyrostowymi Premiami. To oznacza, że Premiowe Dolary są zamienione na prawdziwe pieniądze w przyrostowych sumach i zakredytowane do twojego stanu gry za prawdziwe pieniądze w momencie, gdy je zarabiasz. Poprzez kwalifikującą grę przy stołach do gier na prawdziwe pieniądze lub w turniejach, zarobisz Punkty Summit. W momencie, gdy opuścisz stół lub ukończysz turniej, Everest Poker przeniesie $0.07 twojej Przyrostowej Premii do twojego stanu na prawdziwe pieniądze za każdy (1) Punkt Summit, który zarobisz. Na przykład, jeżeli zarobisz 100 Punktów Summit grając przy stole na prawdziwe pieniądze, otrzymasz $7.00 twojej premii po wstaniu od stołu. Proszę odwiedzić naszą stronę Punktów Summit w celu uzyskania bardziej szczegółowych informacji na temat tego jak zarobić Punkty Summit.

S 11

support75

Użytkownik
za polecenie przyjaciele dostajemy 50$ ktore musimy uwolnic w ten sam sposob jak premie powitalna. Czyli 1 pkt uwalnia 0,07$.

Każdy gracz przy stole otrzymuje od nas 1 Punkt Summit za każdy $1, który zabierzemy w prowizji, włączając w to ułamkowe punkty.
Sadze ze pomoglem.
Pozdrawiam

rans 0

rans

Użytkownik
Ale oszuści wyraźnie było napisane że 50$ dostajemy od razu po wpłacie kumpla .
Czyli rozumiem że aby wyplacić te 50$ muszę ugrać 50 : 7 x 100 = 700 z hakiem punktów summit aby wypłacić kaskę !Wszystko rozumiem ale jak jest z tymi punktami ??
trzeba wygrywać rozdania być pasywny czy jak ??

rans 0

rans

Użytkownik
PS obecnie mam 10 punktów summit i 0 na koncie i brakuje mi 30groszy do 5$ (resztę wpłaciłem do bukmacherki )

rans 0

rans

Użytkownik
ok Nikifor to co mam teraz zrobić aby wypłacić te 50$ mając 10 punktwów summit na koncie i 0$ .

rans 0

rans

Użytkownik
Wielkie dzięki już wszsytko rozumiem , ale chchciałbym poznać zasadę przyznawania punktów za poszczególne rozdania ??

S 11

support75

Użytkownik
jesli pula wynosi 1$, rake 0,05$ wiec 0,05 pkt trafi na nasze konto.
nie jestem pewny dawno w tym nie &quot;siedzialem&quot;

rans 0

rans

Użytkownik
Ma ktoś pożyczyć 0.50 zł ( 50 groszy ) tylko tego brakuje mi do 5$ - jestem w dołku - byłbym komuś wdzięczny !

rans 0

rans

Użytkownik
a w jaki sposób zdobyć szybko jakąś dużą liczbę tych punktów - bo widze że niektórzy grają o te punkty - mając ich ogromne ilości !

K 76

karlos83

Użytkownik
Hyhy ale sie usmialem (szczegolnie z tego 50 groszy ???? ). Kolego zastanow sie jaki interes mialby pokerroom placac 50$ za kazdego kto sie zarejstruje i wplaci 5$ ? ???? Jest to standardowy bonus do uwolnienia.

rans 0

rans

Użytkownik
ale to niemozliwe jest gram 20 minut i ugrałem zaledwie 2 punkty summit czyli jeszcze pzoostało mi okolo 713 punktów .
Ps jakim cudem ci co grają o punkty summit osobno mają ich w granicach 150-2000 ??
bo chyba normalnie tego nei zrobili ??

K 76

karlos83

Użytkownik
Widze, ze jestes poczatkujacym graczem i malo jeszcze wiesz. Zapewne grasz jeden stolik naraz tak? Wiec pomysl, ze niektorzy graja np 8 stoilkow naraz, zapewne tez grasz nl 10 albo nizszy? Ludzie grajacy wyzsze limity robia wiekszy rake i dostaja wiecej pkt.
Ten bonus jest ciekawy dla powaznych graczy bo za polecenia dostaja oni dodatkowe bonusy do uwalniania (ktore na wyzszych stawkach uwalniaja sie w miare szybko).

rans 0

rans

Użytkownik
ale nie rozumiem co masz na myśli mówiąc że jeśli gracze grają za większe stawki to im sszybjiej punkty idą ? Ja dziś na 1 rozdaniu włożyłem maximum czyli 2$ i wyciągnąłem 5$.
To jest szczyt everestpoker i texas holtem jeśli chodzi o takie gry - czy może jest coś o czym nie wiem (magiczne miejsce w którym gracze grają za większe stawki ) ??

popek1990 0

popek1990

Użytkownik
ale nie rozumiem co masz na myśli mówiąc że jeśli gracze grają za większe stawki to im sszybjiej punkty idą ? Ja dziś na 1 rozdaniu włożyłem maximum czyli 2$ i wyciągnąłem 5$.
To jest szczyt everestpoker i texas holtem jeśli chodzi o takie gry - czy może jest coś o czym nie wiem (magiczne miejsce w którym gracze grają za większe stawki ) ??
oj ale jestes niekumaty wieksze stawki chodzilo mu np o 1/2NL. Ty grasz powiedzmy 0.10/0.20$ NL i powiedzmy srednia pula wynosi 1$ a gracz na 1/2NL same blindy wynoszą 3$ co z tym idzie większe rake . A punkty dostajesz za rake , czym większe rake tym więcej punktów dostajesz . Rake=Podatek dla pokeroomu . Mam nadzieje że teraz wszystko załapiesz :-D:-D:-D

rans 0

rans

Użytkownik
jeszcze na everescie nie widziałe stołu do którego można byo by usiąść z większą kwotą niz 2$ !! - ??

Do góry Bottom