>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Eurowizja 2025 (13-17.05)

ulatek 2,7K

ulatek

Użytkownik
Dziwna sprawa jest na Betfanie
Na przyznanie 12 punktów od Nas dla Ukrow jest 3.0 rozumiem ze chodzi o televoting albo jury bo nie jest sprecyzowane

Jeszcze ciekawi mnie Wasza opinia na temat zwyciestwa kogos innego niz Szwecja po 1.80 kursie
Austria wygra w jury mysle takze szanse mimo wszystko ma na koncowy win

W Betfanie jest Boost na Steczkowska w TOP15 po 2.0,mysle ze wart stawka max 300

Ostatnia edycja:
A 4,9K

asia8564

Użytkownik
Ja pluje sobie w brodę bo wczoraj chciałam stawiać ,że Armenia i Dania wejdzie ale kursy mi spadły na 2:00 i się wstrzymałam .

Justyna ma duże szanse na top 10 ,bo bardzo dużo Polaków będzie na nią głosować poza granicami -widzę ,że ludzie strasznie się mobilizują i będą głosować z całego swiata . U jury mamy bardzo małe szanse ,ale pomocą widzów można spokojnie awansować do top 10 czego przykładem jest Szpak .

Postawiłam tez na wygraną Austrii.

I jeszcze będę czegoś szukać .
Post automatycznie złączony:

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +566
C 8,5K

Concalves

Użytkownik
Austria jest typowana u jury na 1 miejsce a Szwecja na 5 . Z kolei w głosowaniu widzów jest dokładnie na odwrót czyli Szwecja na 1 miejsce a Austria na 5 miejsce. Podejrzewam jednak ,że to dobra informacja jednak dla Austrii bo jednak u jury różnice punktowe między 1 miejscem a 5 miejscem są wyraźnie większe niż ma to miejsce w głosowaniu widzów. U widzów te punkty się bardziej rozkładają a nie jak u jury ,które skupia się maksymalnie na 14 państwach. Więc Austria może mieć zbyt dużą przewagę nad Szwecją po głosowaniu jury i Szwecja już tego w głosowaniu widzów może nie odrobić.

krol-julian 32,7K

krol-julian

Użytkownik
Polska - Ukraina 1 2.60 Betclic

No ja komplernie nie jestem znawcą tego tematu i typ oparty na tym co po internecie czytam i co sam poprostu myślę. Może to kompletna wtopa bo eurowizja ma swoje zasady, głosy jedni drugim itd ale ... ta piosenka Ukrainy jest marna. Wydaje mi się, że aspekt polityczny wsparcia już za nami i nikt im głosów za darmo nie da. Co do Polski, ciężko to przewidzieć. Jest tu szansa na top 10 albo na mega zawód... Kibicujemy, kurs fajny i próbujemy. Pozycja startowa też lepsza Polski bo dużo lepiej być w drugiej części.

Ostatnia edycja:
egreg 2,3K

egreg

Użytkownik
Polska w televotingu to może być nawet top5, za to u jury to pewnie będzie poza top 15.
Ale uważam że od telewidzów Polska dostanie 150 pkt lub więcej , a to w połączeniu z co najmniej 30 pkt od jury, powinno wystarczyć na top10.
Pomimo że kurs na top 10 dość mocno spadł do 3.5 to uważam że nadal warto jest stawiać na to.
Jeszcze Grecja może wejść do top 10, mimo że też nie jest faworyzowana przez buków.

briko 12,8K

briko

Użytkownik
Te głosowania jury zajeban...go to o dupę potłuc. Wypaczanie wyników i tyle dlatego dużo ludzi jest zrażonych do tego konkursu. Jury to powinno brać wszystko pod uwagę jak głos, show, pomysłowość itp u Justyny to wszystko jest a pewnie skończy w okolicach 15-20 miejsca jak kiedyś Szpaku. Przecież to rozbój w biały dzień. No wtedy Szpaka jury skrzywdziło totalnie - kompromitacja
Zastanawiam się czasem czym oni się kierują. Piosenka Steczkowskiej ma pazur do większości bezpłciowych piosenek tego konkursu. A czas pokaże jak dziś jury nas znowu przekręci

Otrzymane punkty reputacji: +565
Cabron 106,9K

Cabron

Użytkownik
To są jeszcze ludzie, którzy Eurowizję biorą na poważnie ?
Przecież to od X lat jest parodia konkursu piosenki.
Im więcej pokażesz równości tym większe szanse masz na wysoką lokatę.
W sumie to powagę tego konkursu najlepiej oddaje to, że jest to konkurs piosenki europejskiej, a występuje tu Australia.

Otrzymane punkty reputacji: +565
A 4,9K

asia8564

Użytkownik
Dziwna sprawa jest na Betfanie
Na przyznanie 12 punktów od Nas dla Ukrow jest 3.0 rozumiem ze chodzi o televoting albo jury bo nie jest sprecyzowane

Jeszcze ciekawi mnie Wasza opinia na temat zwyciestwa kogos innego niz Szwecja po 1.80 kursie
Austria wygra w jury mysle takze szanse mimo wszystko ma na koncowy win

W Betfanie jest Boost na Steczkowska w TOP15 po 2.0,mysle ze wart stawka max 300
Jedynie Austria ma szanse wygrać ze Szwecję ,patrząc na wyświetlenia
Polska w televotingu to może być nawet top5, za to u jury to pewnie będzie poza top 15.
Ale uważam że od telewidzów Polska dostanie 150 pkt lub więcej , a to w połączeniu z co najmniej 30 pkt od jury, powinno wystarczyć na top10.
Pomimo że kurs na top 10 dość mocno spadł do 3.5 to uważam że nadal warto jest stawiać na to.
Jeszcze Grecja może wejść do top 10, mimo że też nie jest faworyzowana przez buków.
Ja właśnie stawiam na Grecję top 10 , Polski się trochę boję , wczoraj był występ przed jury ,który ma wpływ na dzisiaj i niestety Justyna miała problemy z linkami ,bo się zaplątała i boje się ,że głosowanie z televotingu nie wystarczy . Grecja u jury będzie wysoko i w tele też powinna ,piękna piosenka śpiewana z emocjami .

Grac45 66K

Grac45

Forum VIP
Polska jak i Grecja to są dwa najlepsze występy każdego z półfinałów nie licząc faworytów których szacunki buków były znane przed imprezą typu Albania, Austria, Szwecja czy Finlandia. Z linkami Steczkowskiej wielka tragedia się nie stała wczoraj bo występ nie ucierpiał znacząco choć fakt jest taki że to był kolejny raz już w tym tygodniu, taka jest cena ryzyka jak chce się pokazać coś extra na scenie. Jedynie szkoda że to musiało się wydarzyć na próbę jurorskiej bo na prasowej występ był bez jakiekolwiek usterki.

w skrócie mówiąc największą jakość przedstawia
Austria, Francja, Albania, Grecja
Polska, Finlandia i Szwecja (tutaj wiadomo największy zgryz)
gdzieś koło 10tki zakręci się Israel bo ma jak zwykle solidność i w występie i liczeniu na sporą ilość głosów ale tylko na solidną czyli bez ochów i achów, rok temu mieli swój hype a i tak skończyli poza podium, nie sądzę by byli wstanie powtórzyć taki wynik. Ukrainy w ogóle nie liczę w tym roku pomimo swojej diaspory, w finale trzeba zbierać punkty w dwóch kategoriach by zrobić znaczący wynik.

jedynie zagowstką jest dla mnie wysokie pozycjonowanie Szwajcarii bo ten występ nie jest w żaden sposób oszałamiający, jest po prostu takim dopełnieniem uczestnictwa gospodarza który swój największy sukces osiągnął rok wcześniej.

Układ występów też coś nam mówi. Israel i Estonia rzucona na początek, Polska z Grecją w środku stawki i później robi się "najciekawiej" bo są wyjątkowo słabe 4 nacje pod rząd, albo inaczej nie liczące się za bardzo w finale (pozycje 19-22) a potem wchodzi po sobie Szwecja i Francja i na koniec Albania z przerywnikiem na łupanie San Marino.

Otrzymane punkty reputacji: +755
briko 12,8K

briko

Użytkownik
A co myślicie o tym zakładzie specjalnym na sts, że Polska nie przyzna Ukrainie 12pkt w teległosowaniu kurs 4,5 na nie. Wiadomo, że Ukraińców jest w Polsce dużo, ale tym razem Polacy już tak ochoczo nie będą głosować na nację, którą wspieraliśmy, a jeszcze dochodzi czynnik, że od Ukrainy chyba w tamtym roku nie otrzymaliśmy pkt. Jaki jest Wasz pogląd na to?

Otrzymane punkty reputacji: +230
ulatek 2,7K

ulatek

Użytkownik
Czy ktokolwiek widział może kursy na zaklady że np.UKRAINA NIE BEDZIE W TOP 10?Lub dotyczące innych państw?

Psychosocial 1,6M

Psychosocial

Ekspert - Irlandzka Piłka
Członek Załogi
Zaproponowane do wyróźnienia:
+1
"Alban56":

Austria wygra Eurowizję kurs 4,50 WIN
Stawka 2/10

Jeszcze nigdy takich " wynalazków " nie grałem . Praktycznie podobno liczą się tam
2 piosenki . Szwedzka i Austriacka . Na Szwedów jest 1,90 . Austria 4,50 .

Natchniony jestem mailem naszego kolegi który napisał :

" Przeprowadziłem pewne badania i według specjalistycznego źródła medialnego: „Austria, z JJ, to talent, który poruszył Europę dzięki „Wasted Love”, balladzie łączącej nowoczesny pop z operowymi akcentami. Piosenka opowiada o stracie i przezwyciężaniu, a jej występ został pochwalony przez specjalistyczną prasę za intensywność wokalną i ładunek emocjonalny. Austria jest jedną z najsilniejszych i najbardziej poruszających propozycji tej edycji. Trzeźwa, ale uderzająca scenografia i wykorzystanie ciszy jako elementu dramatycznego sprawiły, że jej występ był jednym z najbardziej pamiętnych z prób”.

Pzdr/Psycho.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3969
S 4,7K

skazany10

Użytkownik
A co myślicie o tym zakładzie specjalnym na sts, że Polska nie przyzna Ukrainie 12pkt w teległosowaniu kurs 4,5 na nie. Wiadomo, że Ukraińców jest w Polsce dużo, ale tym razem Polacy już tak ochoczo nie będą głosować na nację, którą wspieraliśmy, a jeszcze dochodzi czynnik, że od Ukrainy chyba w tamtym roku nie otrzymaliśmy pkt. Jaki jest Wasz pogląd na to?
Ze przyzna

A 4,9K

asia8564

Użytkownik
Moje typy na dziś
Grecja top 10 - 3zł sts
Polska Top 10 3 zł sts
Zaryzykowałam z Hiszpanią za grosze z kursem 9 zł ,piosenka bije rekordy na yt i widzę ,że na odds przesuwa się w górę .

Postawiłam też, Polska vs Ukraina z Kurdem 2,45 na Polskę .

Uwazam ,że Polska ma szanse na wysokie miejsce .Polacy się mobilizują na całym świecie i będą głosować .Żadna artystka nie miała takiego poparcia wśród Polaków ,zawsze był hejt (Luna,Blanka ) myśle ,że w televotingu będzie bardzo wysoko .Piosenka Ukrainy jest fatalna ,nikt raczej nie będzie się litował nad nimi i czuje ,że nie będą wysoko .

Finlandia top 5 -piosenka nie w moim guście ale robi niezłe show i publiczność ją kocha .

Na koniec obstawiłam na Danie/Luksemburg / Litwę na ostatnie miejsce kurs 20 zł . Choć możliwe tutaj ,że ostatnia będzie UK .

C 8,5K

Concalves

Użytkownik
Moje typy na dziś
Grecja top 10 - 3zł sts
Polska Top 10 3 zł sts
Zaryzykowałam z Hiszpanią za grosze z kursem 9 zł ,piosenka bije rekordy na yt i widzę ,że na odds przesuwa się w górę .

Postawiłam też, Polska vs Ukraina z Kurdem 2,45 na Polskę .

Uwazam ,że Polska ma szanse na wysokie miejsce .Polacy się mobilizują na całym świecie i będą głosować .Żadna artystka nie miała takiego poparcia wśród Polaków ,zawsze był hejt (Luna,Blanka ) myśle ,że w televotingu będzie bardzo wysoko .Piosenka Ukrainy jest fatalna ,nikt raczej nie będzie się litował nad nimi i czuje ,że nie będą wysoko .

Finlandia top 5 -piosenka nie w moim guście ale robi niezłe show i publiczność ją kocha .

Na koniec obstawiłam na Danie/Luksemburg / Litwę na ostatnie miejsce kurs 20 zł . Choć możliwe tutaj ,że ostatnia będzie UK .
Wielka Brytania nie będzie ostatnia. Co prawda w głosowaniu publiczności raczej na pewno będzie mieć ostatnie miejsce. Tyle, że w głosowaniu jury jest szansa że będzie gdzieś na 9-12 miejscu bo eksperci muzycznie twierdzą, że te dziewczyny mają mają jedne z najlepszych wokalów na tej Eurowizji. Rzeczywiście ich wokale mocno się wyróżniają na tym konkursie i są dobrze zgrane że sobą. Piosenka to taki pogodny pop-musical a takie coś też ma szansę spodobać się jurorom. Jeszcze jedno. Widziałem topke Pavla Shutty. To taki ekspert muzyczny z Polski który prowadzi kanał na YouTube. W tamtym roku robiąc swoje top 10 przewidzial 7 na 10 krajów, które rzeczywiście na samej Eurowizji były w top 10. Miał tam kilka niespodziewanych dobrych przewidywań. Zrobił swoje top 10 i dał Wielką Brytanie jakoś na 6-7 miejsce więc to tylko pokazuje, że eksperci muzyczni mogą mieć słabość do tej propozycji. Po zsumowaniu wyników jury i publiczności Wielka Brytania powinna zająć gdzieś miejsce od 16 do 21, ale raczej nie ostatnie

Grac45 66K

Grac45

Forum VIP
Polska jak i Grecja to są dwa najlepsze występy każdego z półfinałów nie licząc faworytów których szacunki buków były znane przed imprezą typu Albania, Austria, Szwecja czy Finlandia. Z linkami Steczkowskiej wielka tragedia się nie stała wczoraj bo występ nie ucierpiał znacząco choć fakt jest taki że to był kolejny raz już w tym tygodniu, taka jest cena ryzyka jak chce się pokazać coś extra na scenie. Jedynie szkoda że to musiało się wydarzyć na próbę jurorskiej bo na prasowej występ był bez jakiekolwiek usterki.

w skrócie mówiąc największą jakość przedstawia
Austria, Francja, Albania, Grecja
Polska, Finlandia i Szwecja (tutaj wiadomo największy zgryz)
gdzieś koło 10tki zakręci się Israel bo ma jak zwykle solidność i w występie i liczeniu na sporą ilość głosów ale tylko na solidną czyli bez ochów i achów, rok temu mieli swój hype a i tak skończyli poza podium, nie sądzę by byli wstanie powtórzyć taki wynik. Ukrainy w ogóle nie liczę w tym roku pomimo swojej diaspory, w finale trzeba zbierać punkty w dwóch kategoriach by zrobić znaczący wynik.

jedynie zagowstką jest dla mnie wysokie pozycjonowanie Szwajcarii bo ten występ nie jest w żaden sposób oszałamiający, jest po prostu takim dopełnieniem uczestnictwa gospodarza który swój największy sukces osiągnął rok wcześniej.

Układ występów też coś nam mówi. Israel i Estonia rzucona na początek, Polska z Grecją w środku stawki i później robi się "najciekawiej" bo są wyjątkowo słabe 4 nacje pod rząd, albo inaczej nie liczące się za bardzo w finale (pozycje 19-22) a potem wchodzi po sobie Szwecja i Francja i na koniec Albania z przerywnikiem na łupanie San Marino.
w nawiązaniu do wcześniejszego postu

Grecja > Łotwa 1,35 6-13
Grecja top10 4,75 6

Francja > Izrael 1,30 7-2
Francja top5 1,45 7

Albania > Ukraina 1,37 8-9
Albania top10 1,45 8

Polska - Niemcy 1 1,57 14-15
Armenia > W.Brytania 1,62 19-20
Portugalia > Islandia 2,41 25-21

W tym roku oferta uboga a i w fortunie zakaz łączenia par gdzie półfinały można było normalnie grać w tym roku, sts ubity raz dwa w piątek, także bez historii rok.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +747
egreg 2,3K

egreg

Użytkownik
Popieram właśnie sam miałem to zaproponować ale mnie ubiegłeś, Islandia raczej niewiele dostanie punktów za "disco polo" ani od widzów , ani od jurorów.
Za to Portugalia jak zwykle będzie miała spore uznanie od tych drugich i chociaż te 40 50 pkt uciuła, co powinno wystarczyć na Islandię.

Taka uwaga do niektórych, nie sugerujcie się odsłonami na YouTube, bo w żaden sposób nie przekłada się na głosowanie widzów w konkursie.
Wiem to z doświadczenia.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +230
M 105,9K

michalkin

Użytkownik
Do góry Bottom