H
135,3K
haparoiden
Użytkownik
No i jednak Szwajcaria. Wolałem Chorwację, ale niech będzie i to, jestem zadowolony. Najważniejsze, że nie wygrał wiadomy twór.
Z tobą wszystko ok ,tylko oni żyją w innym świecieJa zupełnie nie rozumiem fenomenu tej Eurowizji, przecież to jest chyba jeszcze bardziej niesprawiedliwe od Złotej Piłki. Skoro co roku wszyscy narzekają na wyniki, to jaki sens ma branie czegoś takiego na poważnie? Sam wybór na Eurowizję też jest dziwny, bo czy przykładowo w naszym kraju nie było lepszej kandydatki/lepszego kandydata od tej Luny, z jakiej racji akurat ona się tam dostała? Nie wspominam już nawet o wyglądzie uczestników, bo im ktoś wygląda bardziej dziwacznie tym lepiej w tym konkursie... Próbowałem coś tam pooglądać tą Eurowizję, ale szybko zrezygnowałem. Nie wiem, może ze mną jest coś nie tak, ale dla mnie to wszystko jest jakieś chore.
Nie w tym rokuTrochę lodu na głowę, bo gdyby nie jury to Izrael zająłby 2 miejsce. Wygrał jeden z faworytów, a wy macie jakieś pretensje, Ze nie wygrała Chorwacja. Nie wygrała, bo były lepsze piosenki jak Francja, Ukraina czy Szwajcaria. Mówię tu o wokalu. A dlaczego ludzie jarają się eurowizją, no a dlaczego ludzie jarają się mistrzostwami w jakiejś dyscyplinie czy olimpiadą. Jest rywalizacja między państwami. To takie mistrzostwa świata tylko, że muzyczne. Wiadomo, że jak startuje nasz rodak to mu się kibicuje, bo reprezentuje nasze państwo na arenie międzynarodowej i chcemy żeby wypadł jak najlepiej.
Zgodzę się, choć akurat moim zdaniem Francja miała średnią piosenkę (ale wokal znakomity), Ukraina to już w ogóle tragedia, natomiast Szwajcaria nie była moim faworytem, ale mimo wszystko zasłużyła na wygraną.Trochę lodu na głowę, bo gdyby nie jury to Izrael zająłby 2 miejsce. Wygrał jeden z faworytów, a wy macie jakieś pretensje, Ze nie wygrała Chorwacja. Nie wygrała, bo były lepsze piosenki jak Francja, Ukraina czy Szwajcaria. Mówię tu o wokalu. A dlaczego ludzie jarają się eurowizją, no a dlaczego ludzie jarają się mistrzostwami w jakiejś dyscyplinie czy olimpiadą. Jest rywalizacja między państwami. To takie mistrzostwa świata tylko, że muzyczne. Wiadomo, że jak startuje nasz rodak to mu się kibicuje, bo reprezentuje nasze państwo na arenie międzynarodowej i chcemy żeby wypadł jak najlepiej.
Dlaczego Ukraina to jest tragedia?Zgodzę się, choć akurat moim zdaniem Francja miała średnią piosenkę (ale wokal znakomity), Ukraina to już w ogóle tragedia, natomiast Szwajcaria nie była moim faworytem, ale mimo wszystko zasłużyła na wygraną.
Po prostu słaba piosenka moim zdaniem (a zazwyczaj lubię propozycje z Ukrainy).Dlaczego Ukraina to jest tragedia?
Mnie nadal ciekawi co by było gdyby Holandia normalnie wystartowała w finale bo tak jak odtwarzałem ostatnio występy i podczas półfinału zrobiłem się sceptyczny tak teraz oceniam że to wypadło lepiej niż wtedy sądziłem. Na pewno by osłabili Chorwację televoitingiem.