Również liczyłem po cichu na awans Rumuni kosztem choćby słabych WęgierTo co ugrałem na 1 półfinale wczoraj wtopiłem na Rumunii. Nie zrozumiem tego konkursu. Dla mnie to co pokazały Węgry to kpina. Lubie mocne granie, ale co to miało być? O ile kompozycja piosenki spoko, to ten fałsz rudego był niemiłosierny. Całą piosenke biegał i darł sie mega nieczysto aż uszy bolały. I coś takiego wchodzi kosztem chociażby fajnej ballady rockowej Rumunii.
Na szczęście na żywo złapałem awans Australii po 1.44 i trochę się odrobiło.
Przecież te lajki i dislajki to nie maja zadnego znaczenia ???? fani eurowizji lubią dislajkować te piosenki na które jest hajp i mają duże szanse na wina, obczaj sobie np. portugalie i ukraine z ubieglych lat które wygrały, tam może większość wpadła po wygranej ale przed też było ich sporo.W Cypr nie wierzę, że wygra. Prędzej Izrael, choć piosenka wybitnie głupia, to charakterystyczna i zapada w pamięć i babka ma niezły głos.
Obserwuję trochę wskaźniki na yt w liczbie wyświetleń i statystyki lajków i dislajków.
Cypr ma najwięcej wyświetleń, ale widać, że dużo osobom się ten występ nie podobał 60k lajków i 30k dislajków.
Cały czas wierzę w Ukrainę i top10 u nich. Melovin widać się podobał publice, bo ma 2 miejsce w wyświetleniach jeśli chodzi o 2 półfinał, a przed nimi Rosja ze słabą piosenką, która nie weszła do finału. Statystyka Ukraińca to 48k na plus przy 2k na minus. Trzeba też wziąć poprawkę, że 2 dni później śpiewał niż wspomniane Cypr i Izrael i ma mniej ocen/wyświetleń.
Jestem niemalże przekonany, że Ukrainiec powędruje wysoko [min top10], to dla zabawy pograłem nawet zwycięstwo za 101.
Fakt, że stawka jest wyrównana i może wyjść z tego wszystko. Faworytem IMO Izrael, ale też Irlandia może namieszać. Cypr nie będzie mam nadzieję nawet w top3/5.
Jeśli wyciągnąłeś wnioski to czekamy na typy i zweryfikujemy już dziś w nocy ????Jak czytam te wasze komentarze że Cypr bądź Izrael wygrają to krew mnie zalewa. A jeszcze jak ktoś dodaje że Węgry....
Przecież granie Cypru po kursie 2.10 to Samobójstwo. Tak samo Izraela po 3.0
Nie wyciągacie żadnych wniosków jeśli chodzi o poprzednie lata
Już podałem swoje typy. Przegladnij temat.Jeśli wyciągnąłeś wnioski to czekamy na typy i zweryfikujemy już dziś w nocy ????
No jestem pod wrażeniem... tyle typów , a tak niewiele nie weszło ... Majstersztyk kay:Moim zdaniem...