>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Euroliga Kobiet 2012/2013

Status
Zamknięty.
dani222 144

dani222

Użytkownik
Galatasaray - Polkowice. Galata hc -4.5 1.85 fortuna⛔51-58 ale takie przegrane cieszą Polaka ;)
Galata wczoraj fatalnie zaczęła mecz 1 połowa -30 pkt co podkreśla trener, mimo to walczyły i drugą wygrały +24 pkt. Grały z Polkowicami w grupie w tym roku i wygrały w Polsce 50-48 oraz przegrały u siebie w meczu bez większego znaczenia 51-58. Wyniki pokazują że to jest dla obu ekip mecz o być albo nie być, oba zespoły dobrze bronią i kluczowe będą pozycje w pomalowanym gdzie Galata ma więcej na wyższym poziome zawodniczek, u nas tylko Ogwumike na której opiera sie zdobywanie pkt. jeśli ona zanotuje małą skuteczność nie pokryją tego hc. Wydaje mi się ze turecki zespól dziś dobrze wejdzie w mecz i odskoczy na tyle punktów by kontrolować mecz. Jutro mają Rosjanki gdzie szykuje się porażka a Polkowice Koszyce. Zatem Galata ma większe ciśnienie na ten mecz i myślę że wygrają wyżej.

c1amak 7,2K

c1amak

Użytkownik
UMMC JEKATERINBURG - GALATASARAY ISTANBUL 72-44 (27-17, 20-12, 15-4, 10-11)
Typ: Galata +19 @1,51 marathon, stawka: 6/10 ⛔
Typ: over 128 @1,99 marathon, stawka: 4/10 ⛔ // szkoda tego bo HT był super
Typ: Galata @10,5 marathon, stawka: 1/10 ⛔
Typ: Galata wygra 1.kwartę @3,9 marathon, stawka: 0,5/10 ⛔
Jeki mają już zagwarantowane 1.miejsce w grupie. Galata już nie ma szans na awans do półfinałów i ich fatalna postawa jest największą chyba niespodzianką F8 biorąc pod uwagę ich skład i potencjał.
Obie drużyny grały ze sobą w fazie grupowej:
Jeki - Galata 61-45 (13-16, 12-12, 19-9, 17-8)
Galata - Jeki 70-71 (15-19, 23-17, 14-19, 18-16)
Handi gram bo wierzę, że Gala zmobilizuje się jeszcze na ten jeden mecz i nie będzie pogromu. Wiem, że Jeki grają u siebie, ale dla nich już ważny jest półfinał (w piątek) więc trzeba się oszczędzać. Małą stawką gram również w tym przypadku wygraną Galaty i że wygrają 1.kwartę.
Skoro mecz bez stawki to wybieram również over bo powinno być luźniej w obronie. Wczoraj Galata tylko 1/15 za 3pkt, dzisiaj liczę, że procent będzie lepszy ????
KOSZYCE - POLKOWICE 66-54 (14-15, 19-8, 14-11, 19-20)
Typ: Polkowice @2,6 marathon, stawka: 3/10 ⛔
Typ: under 129,5 @1,97 marathon, stawka: 4/10 ✅
Oglądałem wczoraj zarówno spotkanie Koszyc jak i CCC (jednak nie oglądałem ich pierwszych spotkań, które rozgrywane były w poniedziałek ale czytałem relacje). Z tego co widziałem wczoraj to Koszyce nie miały zupełnie pomysłu na grę z Jekami - rzuty z nieprzemyślanych pozycji, kiedy nie było nikogo w &#39;trumnie&#39; żeby zebrać piłkę - no bez sensu, do tego słaba obrona (szczególnie obwodu - Jeki miało 7/14 za 3pkt). CCC mimo że miało dużo strat (22) to grało walecznie i mądrze w końcówce! Wg mnie dzisiejszy mecz między Koszycami i CCC będzie wyrównany - nawet ze wskazaniem na CCC więc kurs 2,6 to ładne value.
Jest to oczywiście spotkanie o awans do półfinałów, więc powinna być mocna obrona i zwalnianie akcji przy przewadze, którejś ekipy. W takim przypadku świetnie wygląda under 129,5 pkt.

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Koszyce - CCC 1 1.63 6/10✅
Polkowice zagraly wczoraj przecietny mecz, wszystko zalezlao od Galaty i to Turczynki ten mecz przegraly same ze soba. Fatalna dyspozycja w ataku, mierne rzuty, brak wypracowanych akcji. Niespodziewanie przegraly rowniez deske. Przeszly kompletnie obok meczu, powodow takiego zachowania nie znam. Juz z Koszycami bylo zle skoro -30 do polowy. Koszyce maja rewelacyjny sezon i zespoly takie jak CCC beda wciagac nosem.

Otrzymane punkty reputacji: +1
euklides 0

euklides

Użytkownik
Żebyś się nie przeliczył kolego. Polkowice też mają rewelacyjny sezon nie zapominaj o tym,drużyny bardzo zbliżone potencjałem i każdy wynik możliwy.

marcelinho12 1,3K

marcelinho12

Użytkownik
Kosice - Polkowice 1Q Kosice (-1.5) 1.90 Marathonbet ⛔(14-15)

Na dzisiaj polecam typ na wygraną Koszyc w pierwszej kwarcie. Nasze zawodniczki niezbyt dobrze wchodzą w mecze czego potwierdzeniem są wyniki jakie odnoszą na tym turnieju. Wczoraj porażka z Galatasaray 9 pkt, w poniedziałek siedmioma z Ekaterinburgiem. Koszyce co prawda też z Yeki przegrały, ale w meczu z przeciętną na tym turnieju turecką drużyną zdecydowanie lepiej rozpoczęły mecz i po 10 minutach prowadziły 14 pkt. Jak dla mnie to CCC nie grają tutaj dobrej koszykówki i jak tylko Koszyce zagrają na swoim poziomie to jestem spokojny o wynik.

@Euklides: z tego co wiem to do Roxanne powinieneś się odnosić raczej &quot;koleżanko&quot; a nie &quot;kolego&quot; ???? To tak na przyszłość.

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Żebyś się nie przeliczył kolego. Polkowice też mają rewelacyjny sezon nie zapominaj o tym,drużyny bardzo zbliżone potencjałem i każdy wynik możliwy.
CCC z 3 opcjami w ataku i koniec, to nie sa zblizone potencjaly, pisz sobie analize na nasze i graj a nie krytykujesz wpis innej osoby nie podajac ani jedneog argumentu. Gdzie sa Twoje propozycje?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom