>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Eurocup 2010/2011

Status
Zamknięty.
R 0

reyess

Użytkownik
dawczan:

co do Anwilu to zwycięstwo z Siarką 15 punktami chwały nie przynosi. Nie wydawało mi się żeby gra uległa poprawie, poprostu Siarka na wyjazdach nie stanowi dla nikogo problemu. Co do oficjalnego info o Hicksie- uwierz mi, że to co piszą na wtkanwil.com.pl to chyba największa propaganda w PLK ???? ale w sumie, co mieli napisać, że Ericowi H. się nie chce?

Pepsi dzięki zwycięstwie w Samarze chyba wróciła na właściwe tory. W weekend zwycięstwo ligowe na trudnym terenie w Birindisi. Handicap wydaje się dobrze ustawiony -&gt; no bet.

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Typy Dnia (nie gram tego meczu realnie, ewentualnie można plusowe handi 1/10)

spotkanie: Le Mans - Oldenburg
typ: 2
kurs: 3,40

Potencjał obu zespołów zbliżony. Le Mans w tym sezonie zaskakuje na minus i własna hala nie jest żadnym atutem. Bilans ligowy faworyta ligi to 2-5!!! A na dodatek obie wygrane wyjazdowe. Co się z nimi dzieje to bóg jeden wie. Ogromne kłopoty z atakiem, odszedł Salyers i jest to bardzo widoczne. Mnie się podoba skład Le Mans i grałam ich juz w tym sezonie ale są obecnie bez formy i grają po prostu zle. W lidze zajmuja trzecie miejsce od końca! I buk wystawia na nich 1,30 z jedna z najlepszych ekip z Niemiec. Wedlug mnie to bez sensu. Oldenburg tez w sumie zawodzi ale kadra prezentuje się bardzo dobrze i uważam, że to jest mecz 50 na 50. Może ten jeden procent więcej po stronie gospdoarzy ale kurs na gości to nie 2,0 tylko 3,40 więc warto zaryzykować. Smialo można napisać, ze Le Mans sie w lidze skompromitowało w kilku spotkaniach. 55:58 w domu z Le Havre, 65:71 czy w domu z Chalon to po prostu czysta żenada. Przegrali też dwa mecze ostatnio po dogrywkach, bardzo slabo graja koncowki, brakuje super strzelca ktory wzialby na siebie ciężar gry w takich momentach. Oldenburg w lidze ma 6-4 i zdarzyły się im też dwie bezsensowne wpadki 62:89 z Hagen away i 69:87 w domu z Tubingen ale nie sądze aby to Le Mans było murowanym faworytem jak to sugeruja buki. W drużynie z Oldenburga grają tak solidni gracze jak Protic, Hain, Smith, Campbell, Paulding, McNaughton, Lukauskis czy Baynes. Przecież to nie są kelnerzy. Ten mecz może być na styk a może być -20 i +20, cięzko przewidzieć bo te ekipy sa nieobliczalne dlatego podalam te wpadki ligowe, kurs jest na pewno zle oszacowany więc warto zaryzykować.

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
co do Anwilu to zwycięstwo z Siarką 15 punktami chwały nie przynosi. Nie wydawało mi się żeby gra uległa poprawie, poprostu Siarka na wyjazdach nie stanowi dla nikogo problemu.
Jasne, ze to zaden super wynik, ale mysle, ze dla samych zawodnikow to lekki plus psychiczny, bo ciagle meczyli te zwyciestwa albo przegrywali.
Co do oficjalnego info o Hicksie- uwierz mi, że to co piszą na wtkanwil.com.pl to chyba największa propaganda w PLK ale w sumie, co mieli napisać, że Ericowi H. się nie chce?
Może i tak, ale z Zastalem jak golądałęm Anwil to był jeden z nielicznych Włocławian, któy walczył...
Pepsi dzięki zwycięstwie w Samarze chyba wróciła na właściwe tory. W weekend zwycięstwo ligowe na trudnym terenie w Birindisi. Handicap wydaje się dobrze ustawiony -&gt; no bet.
Być może. Ja tam za drobne zagrałęm :]

lolnik 473

lolnik

Użytkownik
przyznawać się kto obstawił mecz BG Goettingen - Besiktas Cola Turka

Do kuriozalnej sytuacji doszło w niemieckiej Gettyndze. Miejscowe BG podejmowało groźny Besiktas. Dokładnie 19 sekund przed końcem (przy stanie 83:83) rozpoczęli ostatnią akcję spotkania, a przynajmniej tak im się zdawało. Wszak Mire Chatman nieco ponad 3 sekundy przed końcem oddał rzut rozpaczy, który rzecz jasna był niecelny, ku zdumieniu wszystkich zabrzmiała syrena końcowa....ale mecz trwał dalej! Gospodarze zanotowali zbiórkę, ekspresowo pomknęli do ataku i zdobyli dwa punkty na wagę zwycięstwa! Tyle tylko, że ten rzut oddano już 2,3 sekundy po ostatniej syrenie! Drużynie Buraka Biyiktay&#39;a nie pomógł nawet fantastycznie dysponowany tego dnia Michał Ignerski. Skrzydłowy biało-czerwonych przebywał na parkiecie ponad 37 minut, w tym czasie zdobył najwięcej - 21 - punktów, zebrał 5 piłek i miał 5 asyst. Wtórował mu Allen Iverson, który do dorobku przyjezdnych dopisał 18 oczek, prócz tego zanotował aż 5 strat. źródło: sportowefakty.pl

Jest nawet filmik na youtube, ZWRÓĆCIE UWAGĘ NA CZAS W LEWEM DOLNYM ROGU; http://www.youtube.com/watch?v=8dUlTo2if8M&amp;amp;feature=related

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Jestem w lekkim szoku po obejrzeniu tego filmiku...wcześniej tego nie widziałem, ale to jest jawne oszustwo...bądź straszna pomyłka...Bo wydaje mi się, że zawalił chyba stolik sędziowski. Najpierw dziwnie zatrzymał się czas i nie było syreny końcowej...Albo pomyłka albo specjalnie nie wiem...Ale po czymś takim to mecz do powtórzenia :|
Dopóki nie będzie powtórek video jak np w NBA to będą takie sytuacje. Zresztą tak samo w piłce nożnej. nie rozumiem czemu się tak przed tym wzbraniają przy obecnym stanie techniki.

hajduk 124

hajduk

Forum VIP
a może to był błąd 24 sekund? Zależy po czym wznawiali z autu... Mogła się wcześniej akcja toczyć czas nie został im wyzerowany i dalej była akcja. Takie wstępne domysły, nie oglądałem meczu to nie wiem.
Tyle czas się nie zgadza, także może... i sekunda była różnicy na ekranie, a na telebimie. Ciężko dokładnie stwierdzić.

lolnik 473

lolnik

Użytkownik
I to na tak wysokim poziomie, to powinna byc kara la tych stolikowych sędziów i natychmiastowa degradacja. A tak to Ci sędziowie są nienaruszlani, dalej wykonują tę samą pracę i dalej będą zdarzały się takie wpadki, dalej będzie możliwe to, że piłkarz dostanie 3 żółte kartki w meczu piłkarskim.

B 0

baran

Użytkownik
Besiktas wznawiał z autu po koszu Gottingen, powinni grać do końca,zostało do rozegrania meczu 19 sekund i ile upływa czasu od wznowienia przez besiktas do momentu ostatniego kontaktu gracza gottingen z piłką: 23 sekundy, pisałem o tym przekręcie tutaj wczoraj zaraz po meczu ale jakiś wybitny koleś usunął mój post

R 0

reyess

Użytkownik
Co do sprawy meczu Gottingen- Besiktas- są screeny, na których widać, że między zegarem na hali, a zegarem w TV była różnica ok. 2s. To by wszystko wyjaśniało

To ze na jakiejs grafice Eurosportu jest 0.0 to do mnie nie przemawia. Podczas rzutu słychać syrenę końcową, więc jak dla mnie wszystko ok.

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Telekom Bonn - KRKA 1,60 (-3,5 pkt 1,83 typy dnia)

Telekom mocniejszy o klase a kurs jaki zaproponował buk jest dość dziwny. Zdaje sobie sprawe, ze Niemcy bywaja nieobliczalni ale roznica miedzy tyti zespolami jest spora. KK Zagrzeb ma bilans 0/2 i nie traktuje tego ppucharu powaznie. Krka moze troche straszyc nazwa bo kiedys ten zespol gral w Eurolidze nawet ale teraz to nie ta bajka i cien druzyny z kiedys. Na palcach jednej reki mozna wyliczyc dobrych graczy: Drobnjak, Ikonić i Booker. Mam jednak wrazenie, ze Dragisa najlepsze lata za sama a atak spoczywa tylko na 3-4 graczach i to tez nie jakis kozakow. Telekom solidny zespol z takimi graczami jak Ohlbrecht, Jaacks, Hunt, King, Campbell, Ensminger. Powienien byc spacerek dla ekipy z Bonnu ale znajac koszykarskich Niemcow to bedzie raczej zaciety mecz z drobna przewaga Telekomu. Przewaga pod kosze olbrzymia, Bonn posiada az bardzo dobrych graczy na 4/5, Dragisa nie ma z nimi wiekszych szans. Punkty spod kosza powinny zrobic przewage a dodatkowo licze na duza ilosc zbiorek.

bonk87 15

bonk87

Użytkownik
Co sądzicie o dzisiejszym meczu Anwilu?
Na wyjeździe przegrali z Ruskami 23ema punktami, ale po 3 kwartach był remis.
Griszczuk nie jest już trenerem Anwilu.
Krylya potrzebuje tego zwycięstwa i personalnie jest dużo lepsza, chociaż podobno nie zagra Woods.
Hm..

P 1,8K

patced

Użytkownik
Hmmm wydaje się, że Anwil poza własnym parkietem i swoimi kibicami nie ma atutów by wygrać. Co do Woods-a powoli go wprowadzają do gry. Gdy już gra to potrafi wrzucić trochę pkt ... W ostatni meczu 21 minut 19pkt. Anwil 8 ostatni mecz 6 porażek ale z drugiej strony Ruscy nie wygrali na obcym parkiecie blisko od miesiąca. Personalnie zdecydowanie lepsi do tego słaba postawa Anwilu, zmiana trenera (obecnie na stanowisko tego pierwszego załapał się asystent Griszczuka). Krylya by awansować to po prostu musi wygrać ten mecz ale sam wiesz jak to jest grać przeciwko Polskim zespołom albo na polskie zespoły ????

mjaurvcein 25,1K

mjaurvcein

Użytkownik
Co sądzicie o dzisiejszym meczu Anwilu?
Na wyjeździe przegrali z Ruskami 23ema punktami, ale po 3 kwartach był remis.
Griszczuk nie jest już trenerem Anwilu.
Krylya potrzebuje tego zwycięstwa i personalnie jest dużo lepsza, chociaż podobno nie zagra Woods.
Hm..
raczej blow w strone Samary... dużo lepszy zespół... jak już wielokrotnie mówiłem Anwil jedzie już tylko na &quot;nazwie&quot; a skład ma góra na 5 miejsce w PLK. Zwolnienie Griszczuka chwile przed meczem też nie pomoże na pewno.

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Ja obstawiam Krylye...Dla Anwilu to już wg mnie koniec sezonu jeśli chodzi o puchary. Przede wszystkim muszą się skupić na lidze. Trener też raczej tymczasowy więc za wiele się nie zmieni. A Krylya jeśli chce awansować ten mecz musi wygrać. Nawet bez Woodsa personalnie to mocniejszy team z Brezecem na czele. Dlatego:
???? Anwil Włocławek - Krylya Samara --&gt; 2 - 1,45 ✅✅✅

A z ciekawości skąd info, ze nie zagra Woods ??

bonk87 15

bonk87

Użytkownik
A z ciekawości skąd info, ze nie zagra Woods ??
Przeczytałem na innym forum, że nie zagra, ale bez źródła, dlatego piszę &#39;podobno&#39; ;)
sam wiesz jak to jest grać przeciwko Polskim zespołom albo na polskie zespoły
Wiem na pewno, co się dzieje jak ja gram na nie albo przeciwko nim, dlatego macie value na Anwil :p
A tak już zupełnie poważnie, to własna hala może być sporym atutem, zapewne jedynym, ale dobry mecz zawsze może się zdarzyć. Mam wrażenie, że Krylya nie osiąga wyników na miarę swojego potencjału i dziś może być powtórka z rozrywki - albo blowout albo właśnie kolejne rozczarowanie ze strony gości..
Zwolnienie Griszczuka chwile przed meczem też nie pomoże na pewno.
To też może pójść w 2 strony. Jeśli rzeczywiście robił taką fatalną atmosferę, to zawodnicy mogą wreszcie odczuć ulgę i grać już tylko lepiej, pytanie na ile doświadczenie, którego obecny trener raczej za wiele nie ma, jest potrzebne, bo zawodników i ich możliwości zna na pewno. A czy można reagować na wydarzenia na parkiecie mniej adekwatnie niż to robi Igor? Dla niego branie czasu w dobrym momencie to jest przecież wyzwanie ponad siły ????

O Woodsie by translate.google.com:
Spotkanie w Khimki rozpoczął ociąganie się odwiedzając sesji Samara, Red Wings. W ciągu najbliższych dwóch tygodni zespół, oprócz tej gry, będzie się spotykać w polskiej Włocławku z &quot;Anvil&quot;, Krasnojarsk, &quot;Jenisej&quot; i we Włoszech &quot;Caserta&quot;. W przeddzień zgłaszania gry trenerzy Volzhan miał rozbić głowę - z powodu uszkodzenia w Khimki nie mógł grać Kinton Woods, jeden z głównych bohaterów spotkania Togliatti z &quot;Anvil&quot;. Nawiasem mówiąc, istnieje duża część prawdopodobieństwo, że w Polska &quot;Wings&quot; zrobi bez niej studiów.
A jak Kinton nie zrobi studiów, to siła ataku jednak będzie znacznie osłabiona.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom