Witam wszystkich... dopiero wstalem ????
Skoncentruje sie na terazniejszosci... ????
Rosja-Wlochy
over 126 pts @1,98 pinnacle
+ Prince (
Rosja)
over 14.5 pts @1.85 fonbet
edit: mecz mogl się podobać szczególnie w drugiej polowie... kilka ciekawych akcji podkoszowych... Prince znow slabo, bo wg mnie w niektórych sytuacjach mogla oddac pilke, a grala na sile a w niektórych skonczyc sama...
Ciekawa sytuacja w grupie. Niespodziewana porazka szwedek (stawialem wtedy na nie) z wloszkami, ktore mogly wyrwac zwyciestwo. Co do meczow
Hiszpania-
Szwecja to szwedki 2 razy odprawily hiszpanki... W tym raz wtedy kiedy walczyly o awans, a 2 raz kiedy juz ten awans mialy, jednak wygraly na wyjezdzie, co robi jeszcze wieksze wrazenie...
Hiszpania juz awans ma i ja tam rowniez upatruje overu punktowego, ale to za chwile.
Rosjanki graja slabo na tym turnieju. W 1 meczu nie nawiazaly walki z hiszpankami i pozwolily sie szybko zdominowac. W zespole Sborny poki co ponizej mozliwosci prezentuje sie Prince(glowna opcja w ataku), ktora spokojnie moze wykrecic tutaj +20 pts. za 2 punkty tylko 3/14 , swietnie zza obwodu i z wolnych, jednak tych rzutow moze oddawac wiecej, tymbardziej ze wloszki sporo fauluja a Prince rzuca je ze skutecznoscia ok 85 %.
Rosjanki poki co 64.5 pts na mecz, jednak trzeba zaznaczyc tylko 30 procentowa skutecznosc za dwa, wiec na moje oko spokojnie sa w stanie wykrecic tutaj +70 tymbardziej, ze maja noz na gardle i musza wygrac wysoko. Do tego 17 zbiorek w ataku na mecz, wiem sporo, ale trzeba zaznaczyc ze to po wielu pudlach, jednak punkty 2 szansy rowniez powinny zostac dolozone.
Wloszki w ostatnich spotkaniach regularnie zdobywaly ok 60 punktow i wiecej a same tracily ok 70. Walcza tutaj o awans, ale nawet w przypadku przegranej maja szanse na wyjscie z grupy. Na parkiecie licze, ze bedzie zacieta walka z duza iloscia fauli, jakie obydwa zespoly zamienia na dobra zdobycz punktowa z niezla skutecznoscia z wolnych. Obie ekipy potrafia zagrac szybkie akcje co zwieksza szanse powodzenia tego typu.
Hiszpania-
Szwecja over 130.5 pts @1.94 pinnacle
meczu nie ogladalem, gdyż już byłem w pracy. Zawiodly szwedki w 2 polowie... szkoda
Na papierze zdecydowanie
Hiszpania jest faworytem. Sklad imponujacy i wyrownany. Jednak ze
Szwecja, ktora potrafi zaskoczyc gra im sie dosc niewygodnie. W eliminacjach do Euro padaly wyniki 152 i 147 punktow. Zespoly wlasciwie w tych samoych skladach. Oba zespoly maja o co grac niezaleznie od tego jakim wynikiem zakonczy sie 1 mecz w grupie. Wszystko wg mnie przemawia za overem w tym meczu. Hiszpanki co wielokrotnie obserwowalem 4 kwarte kiedy wygrywaja wysoko odpuszczaja, jednak tutaj moze byc wyrownane spotkanie przez caly mecz. Zyczylbym sobie aby gra byla punkt za punkt, lub aby szwedki tutaj wyszly na kilkupunktowe prowadzenie i aby dyktowaly tempo gry.
powodzenia