>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Eurobasket Kobiet 2013

Status
Zamknięty.
xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
Trener Litwinek potwierdził,że da pograć młodszym.Może ten mój handicap nie był taki tragiczny.Jak Białorusinki nie odpuszczą totalnie to będzie dobrze.
The next game is not that important. I will give the younger players a chance to play

A 8,5K

alex.bp

Użytkownik
Odpuściły i to totalnie w 1 połowie, ale to kobieca koszykówka, czyli parodia tego sportu.
Ja na dziś wrzucam overa Turczynek ze Słowaczkami. Linia niska, bo tylko 124 pkt. Słowacja ekipa overowa, a Turcja zapewne odpuści podobnie jak Białorusinki, zwłaszcza w obronie, bo raczej pewne 1 miejsce w grupie, więc powinno być sporo pkt. Ja pobieram.
Słowacja - Turcja over 124,5 pkt 1.85 Milenium ⛔ chyba jednak Turcja zagrała na poważnie i od razu widać różnicę klas

L 28

leonturkoglu

Użytkownik
własnie oglądam mecz Serbia-Łotwa.Jednym słowem dramat...Widziałem wszystkie trzy mecze tego zespołu (Serbii). Dziś np. w trzecie kwarcie przez 7m :40 sek rzuciły trzy punkty.Piłka fruwa po autach , masa strat , faule w ataku. Profanacja koszykówki. Nie wiem który zespół zagra w dalszej rundzie , ale jeśli znajdzie się tam Serbia to na pewno będę grał przeciwko .

B 493

bodescu_wampir

Użytkownik
Witam wszystkich... dopiero wstalem ????

Skoncentruje sie na terazniejszosci... ????

Rosja-Wlochy over 126 pts @1,98 pinnacle ✅ + Prince (Rosja) over 14.5 pts @1.85 fonbet ⛔ edit: mecz mogl się podobać szczególnie w drugiej polowie... kilka ciekawych akcji podkoszowych... Prince znow slabo, bo wg mnie w niektórych sytuacjach mogla oddac pilke, a grala na sile a w niektórych skonczyc sama...

Ciekawa sytuacja w grupie. Niespodziewana porazka szwedek (stawialem wtedy na nie) z wloszkami, ktore mogly wyrwac zwyciestwo. Co do meczow Hiszpania-Szwecja to szwedki 2 razy odprawily hiszpanki... W tym raz wtedy kiedy walczyly o awans, a 2 raz kiedy juz ten awans mialy, jednak wygraly na wyjezdzie, co robi jeszcze wieksze wrazenie...

Hiszpania juz awans ma i ja tam rowniez upatruje overu punktowego, ale to za chwile.

Rosjanki graja slabo na tym turnieju. W 1 meczu nie nawiazaly walki z hiszpankami i pozwolily sie szybko zdominowac. W zespole Sborny poki co ponizej mozliwosci prezentuje sie Prince(glowna opcja w ataku), ktora spokojnie moze wykrecic tutaj +20 pts. za 2 punkty tylko 3/14 , swietnie zza obwodu i z wolnych, jednak tych rzutow moze oddawac wiecej, tymbardziej ze wloszki sporo fauluja a Prince rzuca je ze skutecznoscia ok 85 %.

Rosjanki poki co 64.5 pts na mecz, jednak trzeba zaznaczyc tylko 30 procentowa skutecznosc za dwa, wiec na moje oko spokojnie sa w stanie wykrecic tutaj +70 tymbardziej, ze maja noz na gardle i musza wygrac wysoko. Do tego 17 zbiorek w ataku na mecz, wiem sporo, ale trzeba zaznaczyc ze to po wielu pudlach, jednak punkty 2 szansy rowniez powinny zostac dolozone.

Wloszki w ostatnich spotkaniach regularnie zdobywaly ok 60 punktow i wiecej a same tracily ok 70. Walcza tutaj o awans, ale nawet w przypadku przegranej maja szanse na wyjscie z grupy. Na parkiecie licze, ze bedzie zacieta walka z duza iloscia fauli, jakie obydwa zespoly zamienia na dobra zdobycz punktowa z niezla skutecznoscia z wolnych. Obie ekipy potrafia zagrac szybkie akcje co zwieksza szanse powodzenia tego typu.

Hiszpania-Szwecja over 130.5 pts @1.94 pinnacle ⛔ meczu nie ogladalem, gdyż już byłem w pracy. Zawiodly szwedki w 2 polowie... szkoda

Na papierze zdecydowanie Hiszpania jest faworytem. Sklad imponujacy i wyrownany. Jednak ze Szwecja, ktora potrafi zaskoczyc gra im sie dosc niewygodnie. W eliminacjach do Euro padaly wyniki 152 i 147 punktow. Zespoly wlasciwie w tych samoych skladach. Oba zespoly maja o co grac niezaleznie od tego jakim wynikiem zakonczy sie 1 mecz w grupie. Wszystko wg mnie przemawia za overem w tym meczu. Hiszpanki co wielokrotnie obserwowalem 4 kwarte kiedy wygrywaja wysoko odpuszczaja, jednak tutaj moze byc wyrownane spotkanie przez caly mecz. Zyczylbym sobie aby gra byla punkt za punkt, lub aby szwedki tutaj wyszly na kilkupunktowe prowadzenie i aby dyktowaly tempo gry.

powodzenia

Otrzymane punkty reputacji: +12
B 493

bodescu_wampir

Użytkownik
Francja-GBR 1 kwarta @1.25 betcity, marathonbet ✅ bez większych historii, choć na chwile przed koncem 1 wrty było już tylko + 1 dla Francuzek...

Francuzki mocno wchodza w mecz i odpuscic to one moga juz w 2 polowie, kiedy beda mialy wypracowana przewage po 20 minutach. Sklad reprezentacji to uznane zawodniczki, ktore dociagnely do finalu olimpijskiego. Turniej jest rozgrywany we Francji i taki mecz jak z GBR powinien byc formalnoscia. Poprzedni H2H to wygrana po dogrywce faworytek w tym meczu, ale to bylo na terenie brytyjek. Wg mnie nie ma mowy o odpuszczaniu 1 polowy.

Sila brytyjek jest zespolowosc. Trzeba zaznaczyc, ze kobieca reprezentacja zrobila olbrzymi progres. Juz na poprzednich Euro zagraly zdecydowanie powyzej oczekiwan. Dzis jednak rywal nieosiagalny i 1 kwarta powinna pasc latwym lupem francuzek.

K 195

kosmos111

Użytkownik
Ja sobie oglądam mecz Rosjanek i mam nadzieję, że awansują, ale tylko po to, żeby móc stawiać dalej przeciwko nim. To jest makabra... Litwinki wczoraj miały 30 strat, a ich gra wyglądała 10x składniej...

B 493

bodescu_wampir

Użytkownik
Bialorus-Serbia
Piekny antybasket serwuja nam zawodniczki Bialorusi i Serbii... W 1 kwarcie serbkii zdobywaly punkty z kontry po idiotycznych stratach bialorusinek, jednak oba zespoly specjalizuja sie w &quot;zrob kilka kozlow i oddaj pilke do tylu&quot;... Dominuje defensywa, a akcje czesto sa nieprzygotowane... Bialorusinki chyba za cel postawily sobie wygrac mecz, ale nie rzucac z trumny, 3 rzuty w 2 kwarcie. Reasumujac obrona wyglada niezle, zawodniczki doslownie sa cieniami swoich rywalek, jednak nalezaloby zadbac rowniez o ofensywe, bo poki co to jest antybasket, ktorego nie da sie ogladac z olbrzymia iloscia strat i nieprzemyslanych akcji ofensywnych...
Ciekawe jest dla mnie wykonanie tylko jednego rzutu wolnego za faul techniczny...?
Oczywiscie moj blad, milem na mysli zespol serbski, a nie chorwacki... Ogladalem mecz i Verameynka rzucala tylko 1 wolnego, chyba ze sie zagapilem...

P 19

pikobelo

Użytkownik
Tragedia.. Tego się nie da oglądać.. Białoruś nie gra w koszykówkę, ale w jakieś &quot;zbij mnie po kolanach, a ja rzucę piłkę w aut&quot;. Kurs 1.38.. Szkoda gadać. To już lepiej dać im widły i do gnoju posłać.. Tak słabo grającej drużyny nie widziałem..

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Tragedia.. Tego się nie da oglądać.. Białoruś nie gra w koszykówkę, ale w jakieś &quot;zbij mnie po kolanach, a ja rzucę piłkę w aut&quot;. Kurs 1.38.. Szkoda gadać. To już lepiej dać im widły i do gnoju posłać.. Tak słabo grającej drużyny nie widziałem..

Próbuje sobie przypomniec gorszy mecz kosza i faktycznie też nie potrafię. Serbia ambitna, walczaca w obronie. Bialorus dno koszykarskiego dna. Beda tu przegrywac dalej mecz za meczem w takiej dyspozycji.

suchyy 562

suchyy

Użytkownik
Chorwacja - Francja...

Co polecacie dzisiaj zagrac w tym meczu? Szukam typu i szukam. Mysle tak nad Under 32 pkt w 1 kwarcie , under total 126 pkt i Francja -6,5 pkt w kwarcie. Ja omylkowo dalem dzis handi na Serbie i mimo wszystko zarobilem na nich. Czeszki bez psikusa również. Jakieś pomysły na mecz Chorwatek z Francuzkami ? Tak sie zastanawiam skoro Chorwatki dostały z Białorusią -14 .... No nie wiem. Może ktoś coś podpowie.

O 5

olex13

Użytkownik
Radzę nie rozpatrywać kto z kim dostał.. To kobiecy basket i wiele się dzieje...Wystarczy porównać wyniki Serbii i Białorusi,szczególnie w kontekście meczu Czech z Wielką Brytanią.Jak widać porównania nic nie dały a wynik niespodziewany...

jurasicbart 167

jurasicbart

Użytkownik
Jak juz to raczej over dzisiaj, te mistrzostwa sa kosmiczne bedzie sie lepiej ogladalo jak ma byc sporo punktow. Juz sam nie wiem czy te mistrzostwa da sie w ogole jeszcze ogladac ????

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Nawet nie pytajcie o streamy i szczerze darujcie sobie oglądanie tych mistrzostw. Z całym szacunkiem do kobiet, ale tych &quot;wypocin&quot; po prostu po ludzku nie da się oglądać...Coś makabrycznego...

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Nawet nie pytajcie o streamy i szczerze darujcie sobie oglądanie tych mistrzostw. Z całym szacunkiem do kobiet, ale tych &quot;wypocin&quot; po prostu po ludzku nie da się oglądać...Coś makabrycznego...
Juz dawno proponowalam aby kosz kobiet zniknal z tego dzialu i aby znalazl sie w sportach extremalnych. Basket kobiet NIE MA NIC wspolnego z koszykówką.

Otrzymane punkty reputacji: +8
B 493

bodescu_wampir

Użytkownik
Szwecja-CZarnogora typ Szwecja +2.5 pts 1 half @1.91 pinnacle ✅
Szwedki kazda 1 polowe na tych ME graly bardzo dobrze i w kazdej pokrylyby HC. Czarnogora w przeciwna strone w zadnej z 1 polow tego HC nie pokryla, a zawodniczki graja o wiele lepiej 2 polowy. Szwedki ostatnio zadyszka z hiszpankami i odpadly w 2 polowie. Dla mnie ten mecz to jedna wielka niewiadoma i szanse 50/50. Szwecja jest w stanie tutaj wygrac i dotychczas zaprezentowaly sie lepiej od swoich rywalek, pokonujac jakby nie bylo zawsze grozne rosjanki i toczac wyrownana walke z hiszpankami.
Czarnogorzanki to co mialy wygrac to wygraly. Bardzo slaba Ukraina bez Malashenko i innej pani, ktorej nazwiska nie pamietam. Slowaczki rowniez nie ten poziom na 2 grupe i tutaj beda dostawac ostre lanie, moze z wloszkami powalcza...
Szwedki do tej pory slabo za 2 punkty, gdzie graly z zespolami o mocniejszej defensywie niz czarnogorzanki, dzis powinno sie to zmienic, gdyz spodziewam sie bardziej otwartego meczu i nastawienia ofensywnego.

Otrzymane punkty reputacji: +6
B 493

bodescu_wampir

Użytkownik
Turcja-Wlochy moje propozycje...
over 119.5 pts @1.97, ⛔
Turcja over 65,5 pts @1.9 marathonbet ✅oraz
Turcja 2 half @1.35,✅ Turcja -4.5 pts 2 half @1.9✅ betcity i
Turcja win both halves @1.75 fonbet ✅
Typy prosze potraktowac bardzo powaznie, wszystko przemyslane...
Coz znow typ na over... Ogladalem ostatni mecz wloszek, ktore bardziej przez glupote rosjanek weszly do nastepnej rundy niz same ten awans sobie wywalczyly. Wg mnie przewaga pod koszem po stronie turczynek, ktore maja doswiadczona Yilmaz i wychodzaca w s5 na parkiet Hollingsworth. Po stronie wloszek jest Rees i wlasciwie nie ma nikogo, gdyz jej zmienniczka bardziej biega po parkiecie niz wnosi cos do zespolu. W ostatnim meczu Rees miala 4 faule pod koniec meczu, a mimo to zdobyla kilka kluczowych punktow z rzedu i zapewnila awans wloszkom. Do czego zmierzam?
Sadze, iz kluczowe bedzie tutaj zdobywanie punktow z poldystansu, gdzie obie ekipy radza sobie przyzwoicie, a turczynki bryluja w tym elemencie gry. Ponadto wloszki pozwalaja sobie rzucic prawie 69 punktow na mecz, przy czym turczynki zdobywaja ich srednio 70. Faworytki w tym meczu dysponuja wyrownana kadra i 10 zawodniczek gra w kazdym meczu od 15 do 23 minut, co jest sporym plusem.
Wg mnie prawdopodobny scenariusz tego meczu to twarda walka w 1 polowie ale i tak wyrazne prowadzenie turczynek, w 2 juz ich dominacja. A kiedy obrona sie wykruszy to beda punkty z szybkiego ataku ????
Powodzenia

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom